Blogolj!
Íme Andy Vajna sírja – felháborító

Íme Andy Vajna sírja – felháborító

2019.09.15. | Kecskés István

Talán nincs ebben semmi meglepő. Az lenne a furcsa, ha tele lenne virággal a földhalom. De nincs. Nagyon nincs.

Tovább
Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Tovább
VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

Tovább
2016.10.26.
Havas Szófia vállalhatatlan, történelem hamisító, az 1956-os forradalom hőseinek emlékét gyalázó nyilatkozatot tett. Nem először és félő nem is utoljára nevezte ellenforradalomnak a hatvan évvel ezelőtti eseményeket. Horn Gyula testvérének a lányáról van szó. Az MSZP hallgat, mint kutyagumi az aljnövényzetben, ahelyett, hogy kirakná a pártból a politikust, mint a macskát...
2016.10.26.
A Budapest VIII. kerületében működő Vörösmarthy Mihály Gimnázium tanulói is kivették a részüket az 1956-os forradalomból. Az intézmény korabeli diákjai közül öten is életüket veszítették. Rájuk és a forradalom hőseire emlékezett beszédében az iskola egykori tanulója, Pirovics Árpád emlékezett. Diákként kevesen látták nála közelebbről a forradalmat.
Kecskés István
2016.10.25.
A Magyar Szocialista Párt (MSZP), vagyis az MSZMP jogi és politikai utódja rendszeresen megdöbbenti a közvéleményt. Most éppen azzal, hogy a baloldali törpepárt parlamenti frakciója testületileg távolmarat az Országgyűlés ünnepi tanácskozásától, amelyen megemlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről. Nem tudnak és úgy tűnik nem is akarnak tisztelegni.
2016.10.23.
A háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka videóüzenetben emlékezett meg az 1956-os hősökről. Természetesen a tisztelet hangján szólt a forradalmárok mellett azokról a vízilabdázókról is, akik az 1956-os melbourne-i olimpián a szovjetekkel vívtak véres meccset. Tisztelet a hősöknek, tisztelet Hosszú Katinkának!
2016.10.22.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából állított emlékmű avatásán mondott ünnepi beszédet Szentesen október 22-én. Ennek főbb gondolatait idézzük most, és úgy döntöttünk, hogy teljesen felesleges akár egyetlen, félszavas kommentár is.
Juhász Péter fütyül 56-ra. Nem érdeklik a hősök, nem emlékszik a mártírokra, őt csak az érdekli, hogy a zsigerből fakadó Orbán-gyűlöletének hangot adjon október 23-án. A megélhetési politikus és bandája sípot oszt vasárnap, hogy a csőcselék fütyülhessen a miniszterelnök beszéde alatt a Kossuth téren. Idegesítő lesz, de senki ne vágja szájon Juhász Pétert, még akkor se ha igény éppen volna rá.
Hihetetlen, hogy az ember milyen gyorsan felejt. Manapság sokan elképesztő és érthetetlen nosztalgiával gondolnak vissza a kommunista vezérre. Azt már elfelejtik neki, hogy elárulta az 1956-os forradalmat, s a hatalmának az elején sortüzek voltak Magyarországon, s a szabadságharc hőseit simán kivégezték. Kádár János nem volt más, mint egy gyilkos.
Vona Gábor, az egyre inkább cukiskodó Jobbik vezér négyszemközti beszélgetést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel az Alaptörvény-módosítás kapcsán. A találkozó után Vona fogta magát és beszámolt arról, hogy miket mondott Orbán Viktornak, szinte dicsekedett azzal, hogy csak feltételekkel hajlandó megszavazni a javaslatot. Ez lenne a hazaszeretet, amiről oly sokat papol?
2016.10.16.
A Lehet Más a Politika társelnöke Hadházy László elárulta, hogy az ő értelmezésében mit jelent a demokrácia. A politikus szerint, ha 2018-ban nem jön kormányváltás, akkor már csak forradalom jöhet. Vagyis, ha a többség szavazatával hatalmon marad a jelenlegi kormány, akkor az LMP társelnöke lövéseket vár. Ez lenne a demokrácia az LMP szerint?
Na most aztán jól megkaptuk. Mi magyarok együtt és ön is személyében, kedves olvasó, na meg én is. Bögőmasinák vagyunk és ha ne adj isten valamelyikünk fasiszta, akkor az előtt nagy karrier áll ám. Ezeket – és még más válogatott mocskos szemétségeket – állít rólunk a francia "vicclap" a Charlie Hebod. No! Ki mondja még magáról most is, hogy ő Charlie?

Ezeket a cikkeket olvastad már?