Blogolj!
KariGeri még mindig megtorpedózná az atlétikai vb-t

KariGeri még mindig megtorpedózná az atlétikai vb-t

2020.01.20. | Pintér M. Lajos

A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.

Tovább
Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Tovább
Márki-Zay Péter Bessenyei Ferenc emlékét is meggyalázta

Márki-Zay Péter Bessenyei Ferenc emlékét is meggyalázta

Tovább
2017.07.01.
"Bízzunk benne, lesz még Magyarországnak LMBTQ-miniszterelnöke" – mondta Parti Nagy Lajos Kossuth-díjas költő, próza- és drámaíró, műfordító a Budapest Pride megnyitóján.
2017.06.30.
Mihai Pacepa sokat tud. Olyan körökben mozgott a kommunista érában, ahová csak keveseket engedtek be. A román scuritate tábornokaként ő vezette annak idején a hírszerzést, s közben összefutott például Fidel Castro kubai elnökkel, nyilván napi kapcsolatban állt Nicolae Ceausescuval, a román diktátorral és a szovjet vezetők sem penderítették ki az előszobájukból, ha éppen arra járt.
2017.06.30.
Nem nagyon lehet mit mondani a legújabb német döntésre, csak azt, hogy elveszítették a realitásérzéküket és megőrültek.
Kecskés István
2017.06.29.
Bámulatos dolgokat produkál az élet, illetve a politika. A szélsőjobbról folyamatosan balra toldó Jobbik olyan kártyát vett elő, ami eddig csak al ultraliberális mozgalmakra volt jellemző.
Ragnar Volarus
2017.06.29.
"Ha itt a nyár, ugye komám, egy nő a templomba lopni járt." Tudjuk jól, hogy a dalszöveg nem így van pontosan, de az élet átírta.
Címkék: tolvaj
Kecskés István
2017.06.28.
Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.
Hollik István KDNP-s képviselő egy Facebook posztban bizonyította, hogy Fekete-Győr András azt sem tudja miről beszél, amikor a családról elmélkedik.
Kecskés István
2017.06.26.
Hogy mennyire kettészakat Európa és milyen végletesen tudják kezelni a dolgokat, azt két hír mutatja.
Kecskés István
2017.06.25.
Némi hallgatás után ismét előkerült a Momentum Mozgalom, amelynek vezetője Fekete Győr András, meleg hangú üzenetben hívott meg mindenkit a Budapest Pride-ra. Keresik a szereplési lehetőséget, mert a mozgalom szolnoki rendzevénye elmarad.
Pintér M. Lajos
2017.06.21.
Hurrá, nyaralunk! Vagy sem. Elszegényedő magyarság vagy erősödő gazdaság. A többségi kisebbség és a kisebbségi többség problematikája.
Címkék: nyaralás

Ezeket a cikkeket olvastad már?