Blogolj!
Öngyilkos társadalmat nevel a gendermaszlag

Öngyilkos társadalmat nevel a gendermaszlag

2020.10.29. | Dorogi László

Régóta érzem úgy, hogy a világ átesett a szellemi halálba vágtázó patás túloldalára, de újra és újra rá kell ébrednem, hogy messze még az őrület vége.

Tovább
Kiváltságos Varju elvtársnak privát aszfaltozás jár Újpesten?

Kiváltságos Varju elvtársnak privát aszfaltozás jár Újpesten?

Tovább
Terroristák, emberkereskedők, drogcsempészek - velük seftel a DK

Terroristák, emberkereskedők, drogcsempészek - velük seftel a DK

Tovább
Érdekesen működnek a magyar feministák. Akad eset, amikor az erőszak gyanúja sem számít, ezzel szemben egy szerencsétlen mondat miatt is tudnak háborogni.
Hihetetlen indokokkal utasították el a székesfehérvári pályázatot: túl vidámak, nagyon kereszények és sokat táncolnak. Ez ma már nem trendi.
Kulináris mélységekbe süllyedt Hont András.
Egyre gyanúsabb, hogy Márki-Zay Péter az összes ellenzéki párt által alaposan megtámogatott független jelölt nem ura a szavainak… Már nemcsak forradalomról képzeleg, hanem már a kandelláberekről is beszél. Nem rendeltetésszerű használattal.
Márki-Zay Péter eddig is bődületes baromságokat tudott mondani, de most ismét szintet lépett, már véres harcokkal fenyegetőzik, ha nem nyer. Márpedig a bukására komoly esély van.
Ragnar Volarus
2018.02.14.
Tudom, a régi reklámban kérdőjel van a mondat végén. De az ide nem passzol. Annyira nem, mint Palácsik Tímea mostanában Andy Vajnához.
Címkék: Vajnáék
Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.
Kecskés István
2018.02.13.
Sajnos be kell látnunk, hogy a német társadalom egy részének megbomlott az elméje… Lengyel barátainkkal együtt kaptunk most egy maflást Düsseldorfból.
Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.
Bizony! Ezt Áder János mondta, még 1993-ban. Ez a félmondat persze elég a hergelésre, a kormány és a határon túli magyarok elleni uszításra. De mit is mondott valójában a jelenlegi köztársasági elnök?

Ezeket a cikkeket olvastad már?