Blogolj!
A politikai hulla SZDSZ a síron túlról is kísért. A rossz emlékű szabad madarak rossz emlékű kampányfőnöke, államtitkára örömmel fogadna be sok százezer migránst – szerinte nélkülük nem is lesz működőképes az ország.
2018.01.09.
Ha a képminőség kicsit jobb lenne, akkor azt hinnénk, hogy Kusturica egyik vígjátékából vágtak ki egy jelenetet.
Az ellenzéki média legújabb hőse alaposan beleszaladt a késbe. Világossá vált, a hódmezővásárhelyiek biztonságával szórakozik, amikor üldözési mániára emlékeztető tünetekkel ekézi a helyi térfigyelő kamerarendszert.
Pintér M. Lajos
2018.01.09.
Biztonságpolitikai szakértőkkel, az európai realitással és a józan ésszel vitatkozik a fokozottan veszélyeztetett, szorongó szobatudós.
Kecskés István
2018.01.08.
Márki-Zay Péternek szoknia kell még a politikai közeget, mert egyelőre úgy viselkedik, mint az a bizonyos elefánt a porcelánok között.
Ragnar Volarus
2018.01.08.
Csak viccelődünk a világvégével, de tényleg eljött. Vajna Tímea kénytelen volt másodszor is felvenni egy ruhát! Ez már a vég!
Címkék: csőd
Kecskés István
2018.01.07.
Még csak napok óta üzemel jelöltként a Márki-Zay Péter máris kiderült róla, hogy vagy démonokkal küzd, vagy egyszerűen csak tudatlan, netán hazudik…
A törvényeket is kiforgatva ment neki a román prefektus a szatmárnémeti önkormányzat határozatának.
Egymást ütik, szapulják a baloldali pártok Csepelen. Hogy lesz ebből kormányváltás?
Szivárványba borítanák Hódmezővásárhelyt az ellenzéki pártok, melyek amilyen hangosan gyűlölködtek és tagadtak, olyan heves érzékiséggel szaladtak szobára a Fidesz ellen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?