Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
2017.10.01.
Még hogy nem szólnak bele választásokba a infokommunikációs multik! Az FB önkényesen töröl olyan tartalmakat, amelyeknél nem érti – vagy nem akarja érteni – a humort, az iróniát, pusztán a cím miatt letilt embert, médiumot el nem árult időtartamra. (A Blogstar is kapott nyáron egy zsenge 30 napos cenzúrát egy cím miatt, de a tartalmat már nem olvasta el az amerikai Sztálin magyar helytartója).
Kecskés István
2017.09.30.
Szél Bernadett programot hirdetett a Facebookon. Nem, nem arról van szó, hogy mikor megy kávézni a többiekkel, hanem ez bizony ez választási program. Nagyon kemény.
Az Opre Roma Párt külön tartományt hozna létre a romáknak Észak-Magyarországon.
Kecskés István
2017.09.26.
A manipuláció veszélyes eszköz, de a használata rövidtávon (politikai) sikerrel kecsegtet. Tudják ezt a liberálisbaloldal pártja is.
Pintér M. Lajos
2017.09.25.
Angela Merkel és Ferenc pápa, a két hivatásos migránssimogató nem úszta meg egy-egy verbális tockos nélkül az elmúlt hétvégét. Meg is érdemelték, szó se róla.
Németh Szilárd azt mondta, hogy Gulyás Márton nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Biztos?
Már az én életemben sem az első eset, amikor bizton állítják, hogy eljön a világvége. Volt ugye az Y2K, aztán meg a maják. Most meg az amerikaiak, de ez utóbbi mondjuk elég meredek.
Gyurcsány Ferenc és társai elkísérték a börtönbe Császy Zsoltot, akit az úgynevezett Sukoró-ügyben találtak bűnösnek és ítéltek két és fél év börtönre.
Kecskés István
2017.09.19.
Az ember néha hajlamos azt gondolni, hogy a világ valóban megérett a pusztulásra, de azért remélem nem erről van szó, pusztán egy elmebeteg, idióta éli a 15 percet, amikor híres.
Címkék: gender, USA
Mécs Imre ahelyett, hogy otthon ülne és békésen élvezné a családja társaságát ismét a középpontba akarta helyezni magát és elkezdett hülyeségeket beszélni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?