Blogolj!
Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t

2020.07.10. | Dorogi László

A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Tovább
Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt

Tovább
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Tovább
Pintér M. Lajos
2017.12.23.
Kinek, mit és miért üzent Szeged szocialista polgármestere, aki minapi nagyinterjújával megpörrentette a ventilátort?
2017.12.22.
Tuti, hogy a meteorológusok nem szólnak előre, és akkor robban ránk az év vihara, amikor a szabad ég alatt hagytuk a kocsit! Murphy elől nincs menekvés. Nekem is volt ilyen szörnyű élményem. Nektek is, ugye? Lelki szemeitek előtt ott pergett a számla, hogy mennyibe fog ez kerülni, szélvédőcsere, teljes fényezés, miegymás – ha egyáltalán meg lehet majd javítani a kedvenc négykerekűt.
Pintér M. Lajos
2017.12.21.
Vörös lámpás politikai prostitúció pajzsra emelve! A Nagy Szerdai Bejelentések után a balszárnyon továbbra is csak a bizonytalanság bizonyosságában lehetünk biztosak.
Sárosdi Lillának és Schilling Árpádnak agyára ment a #metoo, a zaklatósdi és a gender. Soros idiotizmusuk a belvárosi szivárványos kenderértelmiség karácsonyi kórképe.
A humor ellen beoltott humorista „súlyos felső sérüléssel” ápolgatná Orbán Viktort. Ismerik a klasszikus pszichiáterviccet, amikor egy feldúlt férfi a „testvére ügyében” ront rá a dokira?
Ragnar Volarus
2017.12.15.
Egész egyszerűen elképesztő amit a Jobbik, és a vele egyéjszakás kalandba(?) keveredő baloldal művel. Évekkel ezelőtt éppen ők voltak akik a pártfinanszírozási szabályokat szigorítani szerették volna. Ez megtörtént, de most visszanyal a fagyi.
Címkék: Jobbik
Pintér M. Lajos
2017.12.15.
Nem lesz egy fáklyásmenet – nemcsak a pénteki szivárványos fáklyás tüntikét húzza le a sárba Vágó Gábor, az LMP egykori frontharcosa, hanem legalább ekkorát rúg korábbi pártja és a Jobbik aberrált románcába is.
A Jobbik felé kacsingató, annak szélsőjobbos, antiszemita megnyilvánulásai felett diszkréten szemet hunyó liberális filozófusnő lemondatná az elhíresült „soros” disznóvágásos fotót posztoló fideszes képviselőt.
Mondolat
2017.12.12.
José Armando és Esmeralda kapcsolata nem volt olyan viharos, mint amit most a Momentum és az Együtt háza táján megfigyelhetünk. A végeredmény azonban ugyanúgy nem lehet kétséges: boldog egymásra találással fog végződni a történet.
Kecskés István
2017.12.12.
Hála az Istennek hazánk legnagyobb problémája az, hogy ki mit ír egy pörzsölt disznó hátára. Nincs is ennél fontosabb.

Ezeket a cikkeket olvastad már?