Blogolj!
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

2019.09.17. | Kecskés István

Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Tovább
VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

Tovább
A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

Tovább
2016.11.18.
Azért ez már nagyon kemény. A Blogstar olaszországi tudósítója bukkant Francesco Borgonovo írására a LaVeritá című olasz napilap 2016 november 16-i számában, amelyet lefordítva elküldött nekünk. Döbbenetes. Alább betűhíven közöljük a cikket, ami újabb megvilágítását adja a tavalyi migránssimogatásnak...
Gyárfás Tamás körül fogy a levegő az úszószövetségben. Az elnök ellen először Hosszú Katinka szólalt fel, majd követték őt többen is az úszók közül. Gyárfás közölte, hogy nem mond le. Pedig talán most ez lenne a leghelyesebb. A kérdés persze az, hogy ha ő megy, akkor ki jön? Nincs sok alkalmas esélyes a posztra. Egyelőre persze az a lényeg, hogy mi legyen az elnökkel. Szavazzunk!
Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás egy éve birkózik egymással, ami tekintve, hogy mindketten az úszásban érintettek – Hosszú Katinkával kapcsolatban tudjuk, hogy magas szinten űzi a sportágat –, ráadásul egyikük nő, a másik meg férfi, igencsak érdekes. És akkor még tegyük azt is hozzá, hogy bizonyos tekintetben nincsenek egy súlycsoportban.
2016.11.15.
Ez a Renzi, ez a Renzi! Olaszország miniszterelnöke mindent, de mindent bevet, hogy sikeres legyen a december 4-i népszavazás – az Alkotmány-módosításról… –, de valahogy mindig mellényúl.
Érdekes lépés előtt áll a Jobbik: egymondattal kiegészítve be akarja nyújtani azt az Alaptörvény-módosítást, amit nem szavazott meg kedden. Érdekes. Most egy teljesen felesleges plusz mondattal – semmi értelme a bővítésnek, hiszen jelenlegi formájában megszűnik a letelepedési kötvény – beterjesztik és nyilván meg is szavaznák.
Bevallom egyáltalán nem érdekel, hogy Vona Gábor a nőkhöz, vagy a férfiakhoz vonzódik-e. Ez az ő dolga. Őszintén szólva a felesége levele sem különösebben zavarta össze nálam ezt a kellemes őszi pénteket, mert a játszma részének tekintem, hogy a Jobbik elnökének neje, a miniszterelnök feleségéhez fordul, hiszen ez az egész csak arról szól, hogy Vona Gábor egyenesen Orbán Viktorra akarja tolni a felelősséget a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatban.
A forgatókönyvet ismerjük, nem lesz benne semmi meglepő: már készül a világméretű "Ez igazságtlanság!" és "Ez csalás volt!" kampány. Kétségünk nem lehet efelől, hiszen ismerjük ezt közelről: amikor nem a liberális baloldal nyer, akkor azonnal kiabálni kezdenek, hogy ez nem ér, olyanok, mint a durcás gyerekek, akiknek elvették a játékát.
A Jobbik nem szavazott az Alaptörvény-módosításáról kedden délelőtt a parlementben. A cukisodni vágyó szélső jobboldali párt elárulta a hazáját – mondták sokan a kormánypártok szimpatizánsai közül. Vajon mit gondolnak a parlamenti eseményekről azok, akik a közösségi oldalon korábban lájkolták a mozgalom oldalát. Érdekes válogatás.
2016.11.08.
Nem sértett törvényt Kocsis Máté és a Józsefvárosi Önkormányzat, amikor a migránsok tevékenységével kapcsolatban összefoglalt tényeket kimondta – erről immár elsőfokú bírósági ítélet is van. Vagyis Soros György egyik kedvenc migsárnssimogató szervezete a Magyar Helsinki Bizottság erősen lyukra futott, amikor beperelte a polgármestert és az önkormányzatot. 
Jobbikos segédlettel elutasította az országgyűlés az Alaptörvény hetedik módosítását, amely meggátolhatta volna, hogy az Európai Unió illegális bevándorlókat telepíthessen Magyarországra. A baloldali törpepártok és a Jobbik nem nyomott gombot, ez pedig nem más, mint a hazaárulás leggyávább formája.

Ezeket a cikkeket olvastad már?