Blogolj!
Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

Karácsony az ellenzék jelöltje, óriási pofon Gyurcsányéknak

2019.06.26. | Kecskés István

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást. Az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Gyurcsány Kálmán Olgáját és a Momentum Kerpel-Fronius Gáborát.

Tovább
Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Bebizonyosodott: Tóth Bertalan egy hitvány politikus! Videó!

Tovább
Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Bohózatba és kardcsörtetésbe fullad a balliberáris roncsderbi

Tovább
Kecskés István
2016.08.12.
Recept Tayyip Erdogan török miniszterelnök – nem is tudtam, hogy magyarul Vény az egyik keresztneve – most éppen Hakan Sükürre vadászik, mert szerint az egykori sztárcsatár egy felforgató elem és szervezőként részt vett a júliusi puccskísérletben.
2016.08.11.
Olvasónktól kaptunk képeket arról, hogy mi zajlik jelenleg a Sziget Fesztivál beléptetésénél. A kikötő felöli oldalon jelentős sor alakult ki. Másfél óra sem volt elég a belépéshez. De ez még semmi, mert a beszámolóból kiderül az is, hogy a karszalag is elfogyott. Rihanna lép fel ma este. Rá kíváncsiak ilyen sokan. A napijegy ára 19.900 Forint. Biztos megéri. A sorbanállás meg ingyen van.
Pukli István ellenálló úgy csinál, mintha egy csepp esze sem lenne. Biztos van, hiszen csak nem lőtte a diplomáját a céllövöldében. Viszont az idegen szavakkal nem boldogul: most úgy csinál, mint aki nincs tisztában a "migráns" szó jelentésével. Nyilván tökéletesen tudja, hogy mit takar a kifejezés. Csak nem akarja érteni. Egyszerübb a hülyét játszani.
2016.08.08.
Azt beszéli már az egész város, hogy Európa gigászai rettegnek. Legalábbis erre utal, hogy egyes francia politikusok újabban fegyverbe hívják a nemzetet; a nagy forradalom idején megszervezett, később azonban szétzavart nemzeti gárda újjáélesztését szorgalmazzák. Német kollégáik eközben a Bundeswehr határon belüli bevethetőségét sürgetik.
Címkék: migráns
Iszlám szempontból ez aztán a kettő az egyben: rendőrnőkre támadt egy "Allah akbart" kiáltozó férfi Belgiumban. Rendőrök és nők, a két fő célpont. Jelképes akció volt ez, amely mutatta az iszlamisták terveit. Se rendőrök, se szabad nők ne legyenek. Majd ők eldöntik, hogy milyen lesz a jövő Európája. Ha hagyjuk.
2016.08.06.
Olaszliszka emléke kísértett a Borsod megyei Boldván. Egy közlekedési baleset után kaptak el egy fiatalembert a helyiek és ütötték, vágták – egészen addig, amíg rá nem eszméltek, hogy az edelényi rendőrkapitány fiát ütlegelik. Egy balesett miatt történt mindez, amelyben nem sérült meg senki. Utána viszont igen.
2016.08.06.
Hasszan Szaada marokkói ökölvívó nem bírt magával. Úgyszolván helytelenkedett a szobájában, egészen pontosan meg akart erőszakolni két szobalányt. Normális? Na jó ez egy költői kérdés volt. A boxoló már nem az olimpiai faluban, hanem egy riói fogdában ül. Jobban járt volna, ha a ringben veri meg valaki.
Soros és bandája folytatja az európai nemzetállamok szétzúzására indított offenzíváját, az alapítványaiban dolgozó ügynökei már olyan röplapokat osztogatnak a migránsoknak, amelyeken kiokítják őket, hogyan juthatnak be hazugsággal és a hatóságok félrevezetésével Európába. Soros esetében az ördög évtizedes késésben van.
Az Iszlám Állam üzent Ferenc pápának. Annak az egyházi vezetőnek, aki az elmúlt hónapokban egészen sok gesztust tett a bevándorlók felé. A kulcsmondat: "Gyűlölünk titeket!" Egyértelmű, világos szavak ezek. Vallásháborúban élünk, amikor a terroristák fenygetik a keresztény Európát. Mit mondhatunk erre? Mi is gyűlölünk minden gyilkos terroristát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?