Blogolj!
Íme Andy Vajna sírja – felháborító

Íme Andy Vajna sírja – felháborító

2019.09.15. | Kecskés István

Talán nincs ebben semmi meglepő. Az lenne a furcsa, ha tele lenne virággal a földhalom. De nincs. Nagyon nincs.

Tovább
Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni

Tovább
VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival

Tovább
Kecskés István
2016.11.26.
Jávor Benedek olyan, mint egy troll. Nem, nem olyan aranyos, mint mondjuk a Jégvarázs című mesében, hanem egy amolyan paksi hapsi, mint amilyen a Muppet-showban könyököl a karzaton és kérés nélkül mindenbe beleszól.
2016.11.24.
Eleddig csak Németországból jöttek olyan hírek, hogy a migránsok elől Magyarországra költöznek őslakos germánok. Bővült a paletta, mert az alábbi posztból – amelyért köszönet olaszországi tudósítónknak – kiderül, hogy Itália verőfényes ege alól is sokkal szebbnek látszik kicsiny hazánk.
Kecskés István
2016.11.22.
Ha van a magyar úszásban kikezdhetetlen ikon, akkor az Cseh László. Egy szóval lehet jellemezni a pályafutását és a szurkoló, vagy az újságíró számára nyilvános életét: hiteles. Épp ezért kulcsszerepet szánna neki az úszóvitában mindkét oldal, de ő köszöni nem kér belőle. Egyik oldalból sem. Hagyják is őt békén. Talán mindenkinek az lenne a legjobb.
Kecskés István
2016.11.21.
Az úszók elnöke nem mond le. Olyannyira nem, hogy szerinte azok a sportolók, akik hétfőn reggel közleményt adtak ki – immár nem külön, hanem közösen – tévúton járnak. Tehát nem ő tart rossz irányba, hanem azok a sportolók, akik az érmeket nyerik és a dicsőséget hozzák hazánknak.
2016.11.19.
Már egy ideje nem csak a nőknek a kiváltsága, hogy egy évben egyszer elhalmozzák őket mindenféle jóval a nemzetközi nőnap alkalmából. Ugyanis kevesen tudják, de van nemzetközi férfinap is, amit november 19-én ünnepelhetnek a férfiak. Még 1999-ben tartották meg az első férfinapot az ENSZ támogatásával, aminek természetesen nagy sikere lett a férfiak körében. Hazánkban is egyre népszerűbb ez a szokás, Magyarországon már 2009-től szerveznek a nemzetközi férfinaphoz köthető eseményeket.
Kecskés István
2016.11.19.
Egyre biztosabb, hogy Botka László szegedi polgármester fordítva van bekötve. A legutóbbi városi közgyűlésen rendeletet fogadtak el arról, hogy a város közparkjaiban tilos labdázni, a szökőkutakat pedig rendeltetésszerűen kell használni.
Fatima megkapta a menekült státuszt, pedig semmi joga nem volna hozzá. “Németország nem tetszik, de ott mindent fizetnek nekem. Allah azért küld ennyi muzulmánt oda, hogy uralmunk alá hajtsuk”. Enrica Ventura riportját, amely a Libero Quotidiano olasz napilap 2016. 10. 16-án számában jelent meg, a Blogstar olaszországi tudósítója fordította le. (A cikk végén ott az eredeti olasz szöveg is a kétkedőknek).
2016.11.18.
Azért ez már nagyon kemény. A Blogstar olaszországi tudósítója bukkant Francesco Borgonovo írására a LaVeritá című olasz napilap 2016 november 16-i számában, amelyet lefordítva elküldött nekünk. Döbbenetes. Alább betűhíven közöljük a cikket, ami újabb megvilágítását adja a tavalyi migránssimogatásnak...
Gyárfás Tamás körül fogy a levegő az úszószövetségben. Az elnök ellen először Hosszú Katinka szólalt fel, majd követték őt többen is az úszók közül. Gyárfás közölte, hogy nem mond le. Pedig talán most ez lenne a leghelyesebb. A kérdés persze az, hogy ha ő megy, akkor ki jön? Nincs sok alkalmas esélyes a posztra. Egyelőre persze az a lényeg, hogy mi legyen az elnökkel. Szavazzunk!
Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás egy éve birkózik egymással, ami tekintve, hogy mindketten az úszásban érintettek – Hosszú Katinkával kapcsolatban tudjuk, hogy magas szinten űzi a sportágat –, ráadásul egyikük nő, a másik meg férfi, igencsak érdekes. És akkor még tegyük azt is hozzá, hogy bizonyos tekintetben nincsenek egy súlycsoportban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?