Blogolj!
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

2019.09.17. | Kecskés István

Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Tovább
VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

Tovább
A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

Tovább
Kecskés István
2016.12.26.
Az interneten tette közzé karácsonyi üzenetét Böjte Csaba ferences rendi szerezetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az árva gyerekek felkarolásáról is ismert szerzetes a bizalomról, a jóságról és arról is beszélt, hogy hisz a nemzet összefogásában.
Azt gondolná az ember, hogy Berlin éppen elég messzire esik Budapesttő ahhoz, hogy az ottani események, a mi hétköznapjainkra ne legyenek hatással. Ehhez képest a hétfői németországi események után ellepték Budapestet a gépfegyveres, maszkos katonák, renőrök, kommandósok. Ijesztő. Ez így már nem az az ünnep, így még a forralt bor is savanyú.
Kecskés István
2016.12.20.
Berlin csodálatos város. Volt? Nem tudom. Többször voltam már ott, sosem kellett félnem semmitől még akkor sem, ha maga volt a multikulti megtestesítője. Nem ez érdekelt. Az foglalkoztatott, hogy a XX. század történelmének egyik fővárosa volt, amely sosem tagadta meg a múltat, sőt megmutatta, hogy tanuljunk belőle. Kérem vissza a Berlinemet! Nem érdekel miként, csak gyorsan!
Tátott szájjal, a fejemet rázva olvastam a hét legkeményebb hírét: Hunvald Gyuri felébredt politikai hibernációjából, aktivizálta magát és osztályrészét követeli az erzsébetvárosi politika szeméttelepén! Meg is csípettem magam a mellettem álló jóemberrel, ez csak álom lehet, vagy az én agyam lágyult meg, de sajnos egyik sem.
Kecskés István
2016.12.17.
Bol-dog és Water Lali (leánykori nevén Water Willy) földi helytartója Gyárfás Tamás nem olyan ember, aki csak úgy feladja a harcot. Valahogy az embernek az az érzése, hogy a bejelentett lemondás, majd a leírt lemondás után van még csavar ebben az úszóelnök-választásban fordulat bőséggel. Január 8-án közgyűlés, addig még bármi lehet. Sőt félő, hogy utána is.
József
2016.12.17.
Botka László (MSZP) szegedi polgármester elmúlt hat esztendeje (a város fejlesztése, építése helyett) csak a kormány ekézéséről szólt. Mindegy, hogy átvállalták az általa felhalmozott adósságot, mindegy, hogy a csontfideszes Debrecen helyett Szeged kapta a lézerközpontot, mindegy, hogy a rendszerváltozás óta egyedül látható változás, a felújított sétáló utca még az 1998-2002 közötti fideszes városvezetés érdeme és teljesítménye, minden mindegy. A lényeg, ha mikrofont lát, akkor egy jó orbánozás, diktatúrázás kiszaladjon a száján.
Kecskés István
2016.12.14.
Bár Brüsszelben és az ellenzék által támogatott "civil" (Greenpeace, Energiaklub, Eurologus) körökben dívik ítélkezni a Paks II. társadalmi hatásairól, sajnálatos módon mindezt a paksiak és környékbeliek megkérdezése nélkül teszik. Pedig nekik is van véleményük. Nem voltunk restek és a december 13-i közmeghallgatás kapcsán ellátogattunk Tolna megye ezen, címlapsztoris körzetébe.
2016.12.12.
Sokszor mondtuk és írtunk róla, hogy az MSZP és a Jobbik nincs olyan nagyon távol egymástól, de most megkaptuk a kézzel fogható bizonyítékot is arra, hogy a magyar szélsőjobb és a baloldal egyáltalán nem áll olyan távol egymástól, mint amennyire az a politikai szokásjog szerint illene.
2016.12.11.
Újabb szintet lépett a Demokratikus Koalíció nevű mozgalom. Nagy publicitást adtak annak, hogy nyilvánosságra hozták Tarlós István, bárki számára elérhető hivatali telefonszámát. A vezetékest. Szegény titkárnő. Mennyi DK-s hívja majd holnap hiavati időben. Lehet, hogy lesz tíz is és akkor már a párt összes szimpatizánsa jelentkezett nála, hogy elérjék a hármas metró azonnali felújítását.
Elementáris erejű rengések rázták meg az „alkotmányon kívüli” Ásotthalom településének környékét, ahogy a mitikus képességű legendás ősi ellenfelek egymásnak feszültek. Küzdelmüket hatalmas szikrázások, fényvillanások kísérték, nyomukban lávát lövellve nyílt meg a föld, erdők pusztultak ki, roppant házak váltak a földdel egyenlővé, évekre terméketlenné vált a vidék. Tűz és víz, Jing és Jang, BMW és Mercédesz, Észak- és Dél-Korea, Toroczkai és az LMBT.

Ezeket a cikkeket olvastad már?