Blogolj!
Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra

2019.09.17. | Kecskés István

Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Tovább
VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

VIDEÓ! Megnéztük Andy Vajna sírját – valóban szomorú látvány!

Tovább
A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek

Tovább
2017.01.04.
London lehet az amerikai „kampányhekkelés” központi városa. Ugyanis a brit fővárosban adott Julian Assange exkluzív interjút a Fox televíziónak, amiben tagadta, hogy az amerikai elnökválasztási kampányban a Wikileaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok orosz kormányzati szervektől származnának. 1000 százalékig biztos abban, hogy NEM az oroszok hekkelték meg a demokrata emaileket.
József
2017.01.03.
Kunhalmi Ágnes fergeteges magánszámáról – és feltételezett ittasságáról – ebben a cikkünkben már megemlékeztünk. Az oktatáspolitika önmaga által felkent szocialista nagyasszonya mindezt azzal söpörte szőnyeg alá, hogy a közmédia kényszeres, a kormánypropagandának görcsösen megfelelni akaró erőlködése késztette kacagásra.
2017.01.03.
Ha eddig még bárkiben bármi kétely lett volna A Simicska Lajos-féle médiabirodalom 180 fokos fordulata kapcsán – Bodacz Balázs, Tarr Péter ezt cáfoló, a „szakmaiságot” hangoztató nyilatkozatai ellenére – annak végső meggyőzésére álljon itt a mai Magyar Nemzet 3. oldala, amelyben egészen elképesztő módon, csontig benyalnak Gyurcsány Ferencnek, amely évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt.
Kecskés István
2017.01.02.
Nem mondom, hogy a migránsok voltak, azt sem, hogy illegális bevándorlók, vagy éppen afrikaiak, vagy arabok. Csak azt, hogy korábban ez nem volt jellemző Európa nagyobb városaira. Furcsa ünneplésről találtam videókat az interneten. Egymást lövik az emberek a tűzijátékokkal. Fura.
Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)
Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)
2016.12.31.
És ez nem szilveszteri vicc. Egy egyszerű, sima, mezei Fidesz-gyalázó sajttáj volt felírva Kunhalmi Ágnes tegnapi gyógyszeres dobozkájára, ami be is szedett rendesen, csak ráihatott (előre a Botka bőrére?). Máskülönben nehezen magyarázható, amit pártja roll-upja előtt művelt, évzáró sajtótájékoztató címen.
Karácsony számunkra és olvasóink számára szentséges ünnepét nem akartuk zavarni, de azért az ünnepek előtt eljutott hozzánk egy olyan történet, amelyet mindenképpen megosztanánk. Óriási segítség azoknak, akik meg akarják rajzolni a ballib prototípusát. Az egyén neve: dr. Erőss Gábor. Státusza: önkormányzati képviselő (PM) Józsefvárosban.
Fura dolgok történnek mostanában a Pest megyei Halásztelken. Szentgyörgyi József szocialista polgármester kapott hat havi jutalmat az idén, használja a szolgálati Mercedest – kell is, mert nem a városban lakik –, hitelből kastélyt vesz, hogy abban működjön majd az önkormányzat, közben sarcolja a város lakóit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?