Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Nem, ez most nem szavazás, nem is találóskérdés. Mert ugye az opcióknak végeláthatatlan sora következhetne.
Pintér M. Lajos
2017.11.17.
Még a jövő kiárusításában sem tud tisztességesen együttműködni és összefogni a magyar balliberális bagázs. Brüsszelben a fele szembeköpte saját nemzetét, ketten elmenekültek, és akadt, aki saját véleményével sem értett egyet.
Kecskés István
2017.11.16.
Azt már eddig is tudtuk, hogy a migránsokat szeretik simogatni a liberálisok, de az új dolog, hogy már a pedofilokat is pátyolgatnák.
Pintér M. Lajos
2017.11.16.
A szánalmas dák viccbíróság képtelen megemészteni, hogy az erdélyi magyarság – világos módon – nem akarja megünnepelni Erdély Romániához csatolásának centenáriumát, ezért most Kelemen Hunor RMDSZ-elnökön tölti ki bosszúját.
Kecskés István
2017.11.16.
A művészet ugye egy szabad ügy, az meg ugye ízlés dolga, hogy valami tetszik, vagy nem. No, de eddig olyan még nem nagyon volt, hogy töke legyen a menyasszonynak és fordítva.
Ha van mersze és néhány felesleges milliója, ön is besétálhat az adóhatóság által „szorongatott” showman otthonába, és licitálhat a bútoraira, csobbanhat méregdrága jakuzzijában.
2017.11.14.
A legjobb út az SZDSZ követésére: ne szavazd meg, hogy a pedofilokat eltiltsák örökre a nevelő tevékenységtől! S még meg is magyarázzák. Nincsenek szavaink. Vagy legalábbis nyomdafestéket eltűrőből nem sokat találtunk tarsolyunkban.
2017.11.13.
Van baj… Egy román pap olyan részeg volt, mint az albán szamár, de vezetett, gázolt és elhagyta a helyszínt.
Bizony, naponta halljuk, hogy a Fidesz szétlopta az országot. Született is egy összeállítás arról, hogy mennyire nem…
2017.11.13.
A románok nem viccelnek, maximum röhejessé teszik magukat. A hivalkodó nacionalizmus nem áll távol keleti szomszédunktól.

Ezeket a cikkeket olvastad már?