Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!
Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

Jakab Péternek konkrétan elmentek otthonról

2020.03.27. | Pintér M. Lajos

A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.

Tovább
Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Kussba vágták magukat a nemzetgyilkos gittegyletek

Tovább
Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Tovább
Nagyon nagy a baj a baloldalon, úgy tűnik már csak a sírás marad.
Kecskés István
2017.11.25.
Sőt mecsetet sem szabad építeni a csongrádi településen. Az Alkotmánybíróság korábban megsemmisítette a ruházkodásra vonatkozó előírást, de a csongrádi községben ennek ellenére is újra megszavazták a képviselők.
Eddig úgy volt, hogy az Ezek megőrültek csak egy tévéműsor, de egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg nagyon sok a bolond.
A szenilitás zsenialitása, ha utat tör magának. Orosz kémeket, agyonlőtt ellenfeleket, Don Quijotékat és trójai falovakat vizionál a kommunizmus még mindig köztünk járó emlékpontja.
Kecskés István
2017.11.23.
"Titkos lehallgatásra utaló különös dolgot tapasztalnak magyar politikusok, újságírók és civilek" – írja a HVG az eheti ajánlójában. Bizony. Titkos. Mint a szél.
Jöjjön! Útlevél sem kell már. Nézzen szét, csodálkozzon, aztán húzzon szépen haza. Az a baiztos.
Pintér M. Lajos
2017.11.22.
Öles léptekkel halad a vérciki egymásra találás felé a Vona vezette Jobbik és a Széllel szárnyaló LMP. Hiába, a hatalomvágy nem ismer határokat, és minden árkot képes betemetni. Viccesen szomorú, tartalom és érzelem nélküli cyberrománc.
Aláírást gyűjt a Momentum Mozgalom – nem nagy dolog az eddigi tevékenységéből az derült ki, hogy mást sem tud… Most éppen a civileket mentenék meg – nincs mitől –, de most nem is ez a lényeg.
Választójogot jogállamban nem veszünk el embercsoportoktól származási alapon. Még akkor sem, ha ez sokaknak tetszene.
Pintér M. Lajos
2017.11.20.
Ez olyan gyönyörű és tökéletes, hogy szinte látom lelki szemeim előtt! Ahogy a szocialista IQ birokra kel a szocialista egóval, és addig izmoznak, míg a vesztes a sírba száll. Ez a harc lesz a végső?

Ezeket a cikkeket olvastad már?