Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!
Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

Gyurcsány gátlástalanul levadássza a fiatalokat

2020.07.08. | Pintér M. Lajos

Fő az óvatosság, az ördög nem alszik. Sőt, a kánikulában sem pihen. Ingyenes nyári egyetemre toboroz a közösségi médiában a nemzeti elkúró.

Tovább
KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

Tovább
Ha tovább tökölnek Karácsonyék, a kormány átveszi a Lánchíd felújítását

Ha tovább tökölnek Karácsonyék, a kormány átveszi a Lánchíd felújítását

Tovább
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
A balliberális főpolgármester onnan kapta a pofont, ahonnan a legkevésbé sem számított rá. A környezetvédelmi szakértő szerint a főváros cége által permetezett fertőtlenítőszer szennyezi a környezetet, a növényekre kockázatos, és a szennyvíz-hálózatba kerülve is okozhat károkat.
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
Az MSZP és a DK egymást múlja felül, egészen pontosan alul, olyan szánalmas reakciókkal rukkoltak elő Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésére.
Nem jött be a főpolgármesternek a tömegközlekedés ritkítása, a megállókban továbbra is rengeteg ember várakozik. Aligha kell ecsetelni, milyen hatással van ez a koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságára.
Fontos, nagyon fontos levelet kaptunk. Katona Zoltán, a gönyűi erőművet tulajdonló és üzemeltető Uniper ügyvezető igazgatója vetette papírra gondolatait felhívva mindannyiunk figyelmét azokra, akiknek a most szó szerint létfontosságú áramot köszönhetjük. A taps nekik is ját. Olvassák el és ha úgy gondolják küldjék el ismerőseiknek is.
Alaposan kiosztotta a nemzetközi ballib mainstreamet Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter. Tény és való, ahelyett, hogy rajtunk vezetik le frusztrációjukat, akár tehetnék a dolgukat is. Lehetőleg csendben.
Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...
Ragnar Volarus
2020.03.29.
Itt ez a rohadt járvány. Minden téren kellemetlenségeket okoz. Ki-ki a maga módján harcol ellene, vagy igyekszik lelket önteni a frontvonalban dolgozókba.
A Jobbik elnöke nem szégyelli magát, és képtelen kussolni: akkora járványszakértő, hogy a kijárási korlátozásba is beletörölte a lábát.
Dorogi László
2020.03.24.
Varázsütésre fogta be a pofáját az aljas nyáj, amely egy nappal korábban még oly hevesen bégetett a parlamentben, politikai kérdés szintjére emelve a halált.
Pintér M. Lajos
2020.03.23.
Nem tették lehetővé a veszélyhelyzet meghosszabbítását, amivel veszélybe sodorták a magyar emberek egészségét, hovatovább életét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?