Blogolj!
Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

Szentesen is bekezdett az ellenzék: adóemeléssel indítottak

2019.11.22. | Kecskés István

Így kell ezt! Azt már megszoktuk, hogy szórják a pénzt mindenféle kinevezések apropóján, de az új elem, hogy mindjárt adót is emelnek.

Tovább
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!

Tovább
Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális

Tovább
Kecskés István
2019.09.16.
Nyolc hónappal a temetése után Andy Vajna sírhelye szomorú látványt nyújt. Elhanyagolt, rendezetlen földhalom.
Bevallom szombatig nem tudtam, hogy létezik az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), de amikor Tarlós István szellemi fogyatékosnak nevezte Tordai Bencét, akkor előkerültek a háttérből és azonnal felháborodtak.
Újabb remek húzás a hódmezővásárhelyi polgármestertől. Merthogy két szabálytalan informatikai szerződés miatt is elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalt.
Kecskés István
2019.09.15.
Talán nincs ebben semmi meglepő. Az lenne a furcsa, ha tele lenne virággal a földhalom. De nincs. Nagyon nincs.
Mondjuk meg tudom érteni. Tordai Bencénél nincs kellemetlenebb figura a hazai közéletben, így aztán senki sem akar vele egy kasztba tartozni.
Tordai Bence egy félkegyelmű… Ebben nagyjából egyetért mindenki a közéletben. Nem a politikai tevékenysége miatt éri őt kritika, hanem a Parlamenten kívüli ámokfutása miatt.
Az LMBTQ közösség – ezek ilyen mindenféle szexuális emberek, akik nem a hagyományos módon szerelmeskednek – ajánlásokat fogalmazott meg az október 13-i választás előtt. De olyanokat, hogy az agyad eldobod!
Szél Bernadett hiába próbál a magyarországi Suzuki hátán visszakapaszkodni a mainstream politikába, nem partner ebben a gyár vezetése. Az igen csak leháborúzott politikus minden áron a „munkavállaók érdekeit akarja képviselni”, de erre sem dolgozók, sem a gyár vezetői nem kérték, nyilván látják, hogy csak eszközként akarják felhasználni őket.
Volt itt már minden, de újra és újra lehet fokozni az ellenzéki roncsderbit. Most éppen a Momentum Mozgalom teszi próbára a rekeszizmokat.
Az elvetemült magyargyűlölő és uszító Radu Banciu nem először törölte mocskos lábát a magyarságba. És amilyen szánalmas büntetéseket kap, nyilván nem is utoljára. Sőt, ha ügyes, még szobrot is emel neki a rendszerszinten magyarellenes román állam.

Ezeket a cikkeket olvastad már?