Blogolj!

Gyermeket szült a brit nő, aki útközben férfi lett, ezért apaként nevelné csemetéjét

Dorogi László

Szívszélhűdés kerülgetheti az angol genderlobbistákat, komoly gyomrost kaptak a brit legfelsőbb bíróságtól. Úgy fest, a szigetországban is egyértelművé vált jogilag, ami egyértelmű: az anya nő, az apa pedig férfi. És pont.

Ebben a hiperpíszi ultraliberális világban bizony szívet melengető érzés néha találkozni a konzervatív józan ész egyre inkább elnyomni kívánt szikrájával. Most éppen a brit bíróság húzta meg a határvonalat a hangos hordaként rohamozó gendersemleges-maszlag szabad csapatai előtt: eddig és ne tovább!

A ma már Freddy McConnellként - azaz férfiként - élő brit állampolgár 2018-ban hozta világra gyermekét - azaz nőként -, ám azóta hormonterápiával és különböző műtétek segítségével megszabadult női vonásaitól és magát hímnemű egyednek vallva tengeti életét. Azt nem mondom, hogy ezzel nincs baj, de a korrektség jegyében meg kell jegyeznem, ez az ő döntése.

Csakhogy Freddy azzal kereste meg a brit legfelsőbb bíróságot, hogy hagyják jóvá kérését, miszerint gyermekét apaként és ne anyaként nevelhesse jogilag. Ez ugye már eleve totális agybaj, hiszen akkor is éppen úgy szülője lenne a lurkónak, ahogy most, de genderharcoséknál ez nem mindegy.

Angliában jogilag így szól a fáma: aki teherbe esik és szül, azt anyának tekinti az állam attól függetlenül, hogy ő maga milyen neműnek tartja magát. Tudom, tudom, ilyen ez a maradi konzervativizmus, aljas szemétség...

A brit legfelsőbb bíróság ezzel nem hajolt meg a gendersemleges szabadságharc előtt sok-sok céggel és szervezettel ellentétben, akik a szenzitivitás csimborasszóját zászlajukra tűzve sorra esnek át a ló túlsó oldalára genderügyben.

S amíg van, ahol az apa és az anya szónak valódi tartalma és jelentése van, addig talán nincs veszve minden.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/102776/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?