Blogolj!

Gyurcsánynénak elgurult a bogyója: Orbán „kínosan bugyuta”

Pintér M. Lajos

A vérvörös brüsszelita szerint a magyar miniszterelnök hiába toporzékol a jogállamiság kapcsán, Brüsszelben már mindent lezsíroztak, s amúgy is, az EU-ban már nagyobb az ellenzéki politikusok hitele, mint Orbán Viktornak. Fletóné megtekerte a hülyeségbringát, és sunyin vigyorog – de az nevet majd igazán, aki utoljára nevet!

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Gyurcsányé a pofátlanságban lassan tényleg felülmúlja férjét, a nemzeti elkúrót! A DK EP-képviselőjének durván vastag bőr van a képén, amennyiben az ATV Egyenes beszédében ócska, pitiáner személyeskedéssel köszörülte a nyelvét a magyar miniszterelnökön. A vérvörös brüsszelita azon akadt ki, hogy Orbán Viktor a jogállamisági mechanizmus körüli boszorkányüldözés miatt vétót jelentett be az uniós költségvetés és helyreállítási alap ellen, másrészt világosan leszögezte: a politikai purparlé hátterében az áll, hogy „ma Brüsszelben csak azt az országot tekintik jogállamnak, amelyik beengedi a migránsokat a hazájába”.

„Ez már kínosan bugyuta indoklás, azt hiszem, hogy ez a legjobb jelző, amit tudok rá mondani”

– szállt bele Orbánba a gyurcsányi csicskapárt arca, hozzátéve: hiába erőlködik a magyar kormányfő, nem tud mit tenni,

„ilyen káros módon toporzékolni teljesen felesleges”, mert a döntés már megszületett az Európai Parlamentben, az Európai Tanács többsége is támogatja, „innen visszafelé út már nincsen, itt már nincs helye kompromisszumnak”.

Gyurcsányné ugyanakkor „remekbe szabott” interjújával saját magát és hasonszőrű elvtársait buktatta le, és nem is egyszer. Nem tudta ugyanis cáfolni, amit Navracsics Tibor korábbi európai uniós biztos, egykori miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter minapi cikke alapján a Blogstar is megírt: azaz a magyar kormány joggal hivatkozik arra, hogy „mind a mai napig nincs a jogállamiságnak egy mindenki által elfogadott, nem vitatott meghatározása.” Vagyis ami Brüsszelben folyik, nem más, mint ködszurkálás, a libernyák „mainstreamből” kikandikáló tagállamok ideológiai-politikai furkósbottal (no meg az uniós kifizetések megvonásával) való fenyegetése, rögzített, világos, elfogadott kritériumok nélkül.

Fletó felesége úgy magyarázkodott,

„annyira mindenki pontosan tudja, hogy miről szól a jogállamiság”, meg mikor egy országot felvesznek az EU-ba, akkor is vizsgálják ezt,

de hogy pontosan mi, hol és hogyan van rögzítve, már ami azokat a bizonyos feltételeket illeti, arról mélyen hallgatott. Mondhatni: „kínosan bugyután”. De ha már így megbukott a vizsgán, gyorsan még egyet odahányt – kijelentette, hogy

„ma már Magyarországot nem vennék fel az Európai Unióba”.

Ennyit még a fekete öves politikai hazaárulásról! De ha már lúd, legyen kövér: Gyurcsányné azt is kiböfögte, hogy aszondja:

„a magyar demokratikus ellenzék képviselőinek nagyobb a hitele Brüsszelben és az Európai Unióban, mint a magyar kormányfőnek, ha megnézzük, kiket hívnak meg rendezvényekre, kik vettek részt bizonyos jogszabályok előkészítésében (sic!)”.

Nyíltan elismerte tehát, hogy a hazai szivárványellenzék politikusai a brüsszeli balliberális elittel karöltve tudatos és szándékos aknamunkát folytatnak Magyarország ellen. Persze nincs új a nap alatt, számos bizonyíték szól arról, hogyan „csacsog” még lefekvés előtt is hazája elleni jogi-politikai akciókról a Sargentinikkel és a Jourovákkal a Budapestre telepített Soros-gittegylet az élén Donáthtal, Csehvel, Ujhelyivel és Gyurcsánynéval. Akkor is, ha tudják, hogy az egész hajcihő nettó hazugságokon alapul, sőt, annál inkább...

A bukott őszödi exminiszterelnök női balkeze a brüsszeli hátszéllel nyeregben érzi magát, de az nevet igazán, aki utoljára nevet. A magyaroknak a lehető leghatározottabban vissza kell utasítaniuk ezt a méregkeverő ármánykodást. 2022-ben is emlékezniük kell erre a „kínosan bugyuta toporzékolásra”, s el kell küldeni pár(t)jával együtt oda, ahová való. Hogy tényleg ne legyen visszaút.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/102721/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Brüsszel,DK,Dobrev Klára,eu,Európai Parlament,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,jogállamiság,költségvetés,migráció,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?