Blogolj!

Az új-zélandi minta alapján tehetik tönkre Európát is

Nils Holgersson

A BBC írta meg, hogy az Új-Zéland-i rendőrség szolgálati hidzsábot, azaz a muszlim nők haját takaró fátylat rendszeresít az azt igénylő "biztos asszonyok" egyenruhájába. Ha lenne óceániai hírcsárda most hozzátenné, hogy remélhetőleg a zöldlobbinak kedvezve a szirénával felszerelt rendőrségi repülőszőnyegeket is a káros dízelüzemről elektromosra állítják át.  

Sajnos azonban nem tréfáról van szó, a helyzet már tényleg komoly. Ugye mindenki emlékszik rá, arról az Új-Zélandról van szó, ahol a nem rég megalakult kormányban nyolc nő, őslakosok és az LMBT-közösség tagjai is helyet kaptak, konkrétan a miniszterelnök helyettese is vállaltan meleg. 

A szolgálati hidzsáb mostani bevezetése csak egy újabb lépés a lefele vezető sprirálban, mely újfent megerősíti, hogy ez a gyönyörű tájairól ismert messzi-messzi ország végérvényesen az őrület határára sodródott, az "istandwith" divat-hashtagen nevelkedett facebook huszárok PC elvárásait görcsösen túlteljesítő olvasztótégely lett, és egyúttal a normalitás és a józan ész no go zónájává vált. 

Ne legyenek illúzióink, ez lesz a követendő példa, az etalon, amit a 444-től kezdve a 24.hu egy emberként fog piedesztálra emelni, és fröcsögő szájjal számonkérni, ha ne adja isten, valamiért kormányváltásra kerülne sor. Pontos ilyesmire számíthatunk, ha a Fegyőr-Jakab-Gyurcsány moslékkoalíció valamilyen csoda folyományaként beilleszti hájas valagát kormányzás bársonyszékébe. És akkor mi is megindulnánk az őrület határa felé, rohamléptekkel. Steiner Kristóf belügyminiszterként rendszeresítené a forró nadrágot a rendőrség kötelékében, míg Alföldi Róbert kulturális államtitkárként térdére ültetve vígasztalná az SZFE hallgatóit. Megismerkedhetnénk a női hadügyminiszter innovációjával és nyilván bevezetnék az ACSOK-ot, azaz azonos nemű családok otthonteremtési kedvezményét. Persze az örökbefogadási várólistákon is az élre repülnének az egynemű házasok Gulyás Márton családügyi miniszter utasítására.

Ugye nem akarjuk ezt?

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/102750/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?