Blogolj!

Biden támogatja a 8 éves gyerekek transzneműségét?


Nagyon messzire gurult el a demokrata elnökjelölt gyógyszere és úgy tűnik, minden eszközt megragad arra, hogy pár liberálisból kicsikarjon egy-két szavazatot.

Az ABC tévécsatorna vitáján egy anyuka közölte, hogy szerinte 8 éves kislánya transznemű, amire Biden úgy reagált, hogy szerinte támogatandó a gyerekek – legyen szó akár 8-10 évesekről – transzneműsége, azaz, hogy már ilyen kicsi korban eldönthessék, hogy transzneműként akarnak-e élni életük hátralévő részében.

Politikai állásfoglalástól függetlenül nettó ökörség ilyeneket állítani és kimondottan kényes terep ez, pláne egy olyan ember esetében, aki nem is érintett és még szakmailag sem ért a dologhoz. De Bident láthatóan ez egy cseppet sem érdekelte, ő nagy nyilvánosság előtt tesz gyerekekre káros kijelentéseket a píszí zászlaja alatt.

Zavaros szavaival próbálta meggyőzni a választókat, hogy milyen modern felfogású:

 Az elképzelés, hogy egy 8 vagy 10 éves gyerek eldönti, hogy ő transznemű akar lenni, mert ez az, ami lenni szeretne, és ez megkönnyítené az életét - ezt nem szabadna diszkriminálni.

Ezek után már csak halkan jegyeznénk meg, hogy az amerikai szakorvosok egyetértenek abban, hogy azok a gyermekek, akiket korábban gender diszfóriával diagnosztizálnak, tinédzserkoruk végére 80-95 százalékban teljesen elfogadják a biológiai nemüket, valamint számos példa van arra, akik fiatalként a transzneműséget választották, ám később ezt megbánták. Arról nem is beszélve, hogy egy fejlődő szervezet hormonkezelése nem épp a legegészségesebb.

És ez csak pár egyszerű tény, aminek érdemes lett volna utánajárni Biden részéről, és nem káros baromságokkal kéne bombázni az amerikai népet, főleg olyan témában, ami igen erőteljesen a gyerekek testi és szellemi fejlődését érinti.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101480/pics/lead_800x600.jpg
Elnökválasztás,gender,Joe Biden,transzszexualitás,USA
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?