Blogolj!

Gyurcsány megint nagyot mondott: Ha nem tesztelünk eleget, akkor leállhat az egész ország!


Fletó megint nagyon odatette magát járvány-ügyben, természetesen ezúttal is Facebookon osztotta az észt arról, hogy most éppen miért is csinálja szarul a dolgokat a kormány.

A jó öreg Feri tudja, mitől döglik a légy, - nem hiába lett az utóbbi időben egy igazi közösségi média mumus - így ahelyett, hogy „tollat ragadott volna” csinált inkább egy rövidke, ám annál drámaibb videót arról, hogy Fidesz éppen mit hogyan csesz el a hazai járványkezelés kapcsán.

Így olyan csodás megállapításokat láthattunk- és hallhattunk, minthogy „ha most nem tesztelünk eleget, akkor leállhat az egész ország. És erről csak a kormány tehet majd". Miután Feri borzasztóan aggódik az országért, ezért a DK azt követeli, hogy legyen ingyenes koronavírus-teszt, "hogy ne álljon le az ország". 

Majd tovább ment és arról kezdett okfejtésbe, hogy Magyarországon nem követik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) protokollját, miszerint annyit kellene tesztelni, hogy a pozitív tesztek aránya ne lépje át az 5 százalékot. Ez utoljára szeptember elején teljesült.

Ez mind nagyon szép és megható, egyenesen könnyekig vagyunk, azonban felhívnánk a DK kedves elnökének a figyelmét arra az aprócska tényre, hogy a baloldal a járvány kitörése óta azon dolgozik, hogy gátolja a sikeres védekezést. Többek között ők voltak azok, akik nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, mikor szükség lett volna rá, helyette inkább kamuvideókba, álhírekbe és rémhírterjesztésekbe fektették az energiájukat, ezzel is az egészségügyet támadva. Na meg arról se feledkezzünk meg, hogy emellett még arra is volt gondjuk, hogy külföldön folyamatosan támadják hazánkat…

Itt pedig csak halkan jegyeznénk meg, hogy minden teszt ingyenes, amelyet orvos ír elő, márpedig a legtöbb teszt, amit végeztek az ilyen.

Szóval kedves Feri, köszönjük, de nem kérünk az álszent és alaptalan aggódásodból, anélkül is megvagyunk.

(Borító: facebook.com)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101466/pics/lead_800x600.png
baloldal,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,koronavírus,Magyarország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?