Blogolj!

Cseh Katalin megint kimaxolta a pofátlanságot

Pintér M. Lajos

Miután a Momentum ezerszer leplezte le magát, hogyan árulja a hazát Brüsszelben, a lilák egyik ütőemberének még mindig van képe Orbán Viktorra mutogatni.

Fotó: MTI

Cseh Katalinnak brutálisan vastag bőr van a képén, de tényleg. Mert pofa kell ahhoz, amit most művel a Kanadában született, Hollandiában kiképzett lila libernyák brüsszelita. Az örökké feszkós és zavart hisztigép Facebook-oldalán hányt egy hatalmasat, megismételve az álomgyilkos neo-SZDSZ agybajos rágalmait, miszerint: Orbán Viktor miniszterelnök lábbal tiporja a jogállamiságot, csal, lop, hazudik, blablabla, s „kapálózik, összeesküvés-elméletekről hablatyol és vádaskodik”.

Cseh szerint ha Orbán Viktor nem érezné, hogy a szabad sajtó, a független bíráskodás vagy az uniós pénzek átlátható elköltése veszélyezteti az érdekeit, nem küzdene ezek ellen. „Ezzel leplezi le önmagát: ő is tudja, hogy csak úgy tud hatalomban maradni, ha csal. Az Európai Parlament pedig éppen arról fogadott el múlt héten egy javaslatot, hogy a jogállamot romboló kormányok nehezebben juthassanak uniós forráshoz. Nem ezt kell megváltoztatni, hanem a magyar demokráciát kell helyrehozni, hogy továbbra is kapjunk forrásokat az Európai Uniótól” – sivalkodik a legrománabb honi ballib gittegylet női plakátarca.

Megvan annak a diszkrét bája, hogy még Cseh Katalinnak áll feljebb, s van mersze arról értekezni, hogy a magyar miniszterelnök leplezte le magát! Ha ugyanis valaki a napokban csúnyán lebukott, az éppen az ő pártja, a Momentum, valamint Donáth Anna és Cseh Katalin brüsszelita árulkodó párosa. Donáth napvilágra került „őszödi beszédéből” immár teljesen egyértelmű, hogy lila forrásokból táplálkozik uniós szinten a hazánk elleni permanens ármánykodás és vádaskodás, hogy a momentumosok rendszeresen és rendszerszinten súgnak – ráadásul, naná, hazugságokat – a soros „jelentők”, a Jourovák, valamint a régi és az új Sargentinik fülébe, legyen szó jogállamisági letámadásról en bloc vagy akár konkrétan koronavírus-törvényről. A Momentumnak semmi sem drága, ha a politikai hatalom reményében Magyarországra lehet uszítani a nemzetközi közvéleményt, a brüsszeli bürokratákat, az EU-s politikai elitet. Hamis, álszent mosollyal ferdítenek és hergelnek.

Abban bíznak, ha külföldön, külföldről, külföldi segítséggel támadnak, majd valahogy sikerül magukat lenyomni a magyar társadalom torkán. No, azért ahogy a hétvégén a borsodi időközi választás megmutatta, azért nem eszik annyira forrón a kását, a liláknak még kár bársonyszékekről álmodozniuk.

Persze, ami a nemzetárulást illeti, nincs új a nap alatt. Hogy is mondta nemrég Orbán Viktor? „A baloldalnak van valami iskolázottsága vagy ősi ösztöne, hogy örömét leli abban, hogyha bennünket megtámadnak idegenek, akkor a saját fajtájával szemben az idegenekkel fog össze. És azoknak ad igazat. […] Saját fajtája ellen az idegenek oldalára áll.” És tényleg, ezt csinálják már vagy száz éve, hívják magukat akár kommunistáknak, akár Momentumnak.

Bármennyire is ordít tehát Cseh Katalin, nem a miniszterelnök lepleződött le, hanem az ő hazaáruló manővereik. És ha valamit, hát ezt az aljas szokásukat kell megváltoztatni ahhoz, hogy a magyar nemzet továbbra is megkapja a neki járó forrásokat az Európai Uniótól.

Leülhet, egyes alá!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101369/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Cseh Katalin,demokrácia,diktatúra,Donáth Anna,eu,hazaárulás,jogállamiság,Momentum,Momentum Mozgalom,nemzet,Orbán Viktor,őszödi beszéd
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?