Blogolj!

Márki-Zay kardot rántott: a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs

Dorogi László

A szivárványos moslékkoalíció közutálatnak örvendő önkényes megmondóembere most aztán tényleg elvetette a sulykot. Nem csodálkozom, mert nagyon jól látszik, így próbálja eltakargatni az eltakarhatatlant: azt a büdös nagy sallert, amit Borsodban kapott díszes kompániája.

Nagy és fontos sikert aratott vasárnap a borsodi hatos számú választókörzetben Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje az időközi választáson, amit édesapja, Koncz Ferenc halála miatt írtak ki. A Gy. Ferenc bukott miniszterelnök trenírozta bohócellenzék persze "most vagy sohát" kiáltott a voksolás előtt és mindenki be is állt a nyíltan antiszemita, Judapestező és erősen náci hajlamokkal rendelkező Bíró László mögé, aki "számít": Feri, Klári, Peti, szóval tényleg minden ügyeletes marha, Fegyőr Bandi még szavazást felügyelni is becsüccsent, hogy teljes legyen a kép.

Judapestezni nem nyerő: Koncz Zsófia nyerte az időközi választást Borsodban!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A Fidesz-KDNP színeiben induló Koncz Zsófia nyerte az időközi országgyűlési képviselő-választást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hatos számú választókörzetben. Édesapja helyét veszi át az Országgyűlésben. Koncz Zsófia a szavazatok 99.09 százalékos feldolgozottságánál a voksok 50,87 százalékával vezet a 45,9 százalékkal rendelkező közös baloldali jelölt Bíró Lászlóval szemben, aki korábban nyíltan antiszemita megnyilvánulásokkal hívta fel magára a figyelmet, ennek ellenére az ellenzéki pártok beálltak mögé.

A bukta lekváros helyett csúfos lett, Bíró kudarcot vallott, az összeférhetetlen összefogás felsült. Mit lehet tenni, valahogy csak el kell rejteni az arcpirító blamát. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely hóhéra elő is állt a farbával: jobb híján lemelegezte Fideszes kollégáit. A feslett múltú Ballik-szökevény álpolgármester egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy

"a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs."

Megnyilvánulását még az ATV is vállalhatatlannak minősítette - mint ahogy az is - de persze Peti ezt kikérte magának, hiszen ő csak egy "értéksemleges tényt közölt". Hát a lófaszt, mama! 

Márki-Zay újabb undorító fecsegése csak újabb ékes bizonyítéka annak, hogy az ellenzék nem hogy nyerni, veszíteni sem tud tisztességesen. Minden másra ott a Mastercard.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101310/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,Márki-Zay Péter,melegek
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?