Blogolj!

Elgurult a bogyó: a lúzer Jakab Péter csúcsra járatta a bunkóságot

Pintér M. Lajos

Akkorát bukott a Jobbik, mint az ólajtó, de díszbőrdzsekis bohócelnöke nem érti a nép üzenetét. Jakab Péter a borsodi pofára esést követően arról vartyogott, hogy 2022-ben jön a tisztító vihar, elsöpri(k) a rezsimet, melyet egy „krumplikirály” vezet. A bányászbéka segge alatt a Parlament ballib szégyenpolitikusa!

Fotó: Facebook/Jakab Péter

Jakab Péternek messzire gurult a gyógyszere. A Jobbik elnöke – ha nála lehet erről beszélni – mentálisan padlót fogott vasárnap, miután antiszemita kirohanásairól hírhedtté vált borsodi emberük, Bíró László a szivárványkoalíció színeiben csúfos kudarcot vallott a tiszaújváros–szerencsi időközi választáson. A „judapestező” és „tetűcsúszdásozó” Bíró darabszámra kevesebb voksot kapott, mint 2018-ban, (nem)hiába állt mellette „erősítésként” a Gyurcsány-párt, a MaSzop, a Fegyőr-féle lila brigád, a Karácsony-slepp, a vegetáló LMP és a politikai celeb Márki-Zay Péter MMM-je is. A Fidesz-KDNP-s Koncz Zsófia eközben – egy a kormánypártok számára nem a legideálisabb körzetben – jobb eredményt ért el, mint tragikus körülmények között elhunyt édesapja két év fél évvel ezelőtt.

Szóval a balliberális összeborulás megbukott, a Jobbik brutálisan leszerepelt. A Ballikká áthazudott lúzer gittegylet lúzer vezére esti tájékoztatóján bemutatta, hogy nyomokban sem érzékeli a magyar valóságot, bármennyire is gyűri a bőrdzsekit. Nemcsak sikerült fullba tolnia a kretént, de ugyanazzal a mozdulattal a bányászbéka segge alá nyomta a politikai színvonalat (hab a tortán, hogy ehhez a Gyurcsány-gyár bányászlegénye, Varju László asszisztált a miskolci megmondóembernek...)

„Az irány jó, az irányt továbbra is tartani kell, egy kicsit majd többet kell dolgozni, de erre több időnk is lesz. Az ellenzéki összefogásnak nincs alternatívája. Ha 50 nap alatt az ellenzék erre volt képes, akkor retteghet a Fidesz, hogy mire leszünk képesek másfél év múlva, 2022-ben”

– fröcskölte a politikai farkasvakságban szenvedő Jakab, aki szerint a recept sikeres, és ha még tovább dolgoznak a szivárványos szörnykoalíción, akkor 2022-ben már nem „a tisztességtelenség, a hazudozás és a gyűlölet” fog diadalmaskodni, hanem „a tisztesség, az igazság és az összefogás, mert csak ezekre az értékekre lehet felépíteni a jólét Magyarországát” (sic!).

„Másfél év múlva jöjjön a vihar, a tisztító vihar!”

– fenyegetett meg mindenkit az orbitális bukás árnyékéban a botcsinálta amatőr meteorológus. Mielőtt még bárki félreértette volna, mire gondol az ellenzék IQ-bajnoka, a borsodi fantomuniversitas címzetes polprofesszora odahányta:

„Ezt a rezsimet meg fogjuk buktatni, ha így, ha úgy. 2022-ben a rezsim és a rezsim kiszolgálói menni fognak a levesbe, vagy ki hova való.”

Üvöltötte ezt Jakab, miközben már csak a feje búbja lógott ki a levesből. Azért szélsebesen felböffentette még, szerinte az ellenzéki szavazók „hitből és lelkesedésből” voksolnak, a kormánypártiak meg (részben) fenyegetések, listázás, nyomás és hazudozás hatására, némi ellenszolgáltatás fejében. Hiszen

„Krumplikirály van Magyarországon, ez a helyzet, ma koronáztuk meg”

– sivalkodott, miközben álmában csöngetett egy picit, de leginkább megigazította buksiján a bohócsipkát.

„Elképesztő sajtótájékoztatót tartott imént a Gyurcsány-brigád a vereségről. Utoljára talán a kommunizmus alatt ültek akkora büdös bunkók a parlamentben, mint Jakab Péter”

– kommentálta a stand up comedynek is ócska színjátékot Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Ehhez pedig már nem is érdemes mást hozzátenni.

Egy bizonyos szint fölött ugyanis nem süllyedünk bizonyos szint alá...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101232/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Bíró László,ellenzék,Jakab Péter,Jobbik,Koncz Zsófia,összefogás,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?