Szomorú rekord: 2032 fertőzött, 46 halott
Ezzel 52 212 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 1305 főre emelkedett.
Blogolj!

Anna buktája


A Momentum üdvöskéje csúnyán lebukott, ugyanis a Hír TV birtokába jutott egy videófelvétel, ahol bevallja, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával. Azzal a Jourovával, aki a magyarokat és Magyarországot lelkesen sértegeti. Donáth ezt a nagy haverságot eddig tagadta. A Momentum eddig is kínos volt, de most már még cikibb lett, hála Donáth kisasszonynak.

Nemrégiben a Varga Judittal folytatott vitán még bőszen tagadta, hogy sűrűn beszélne az Európai Bizottság alelnökével és hogy bármi köze lenne a Magyarország elleni összehangolt brüsszeli támadásokhoz. Bár már Donáth és haverjai elég sokszor bizonyították, hogy képesek az ország ellen fordulni, a felvételen hallható büszkélkedés igencsak felháborító.

Főleg ha azt vesszük, hogy a korábban letagadott informális egyeztetések elég sűrűn, háromnaponta történnek meg. Mindezt azért, hogy az uniós politikusokat megmentse az "öngóloktól”:

De hogy nem hajlandóak ennél tovább menni, és akár politikailag elítélő nyilatkozatokat tenni. Ezért tudja a magyar (…) kiforgatni akár Von der Leyen, akár Věra Jourovának a szavait sok esetben. de rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbos-szal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell, hogy mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám, nagyon-nagyon sok öngóltól meg tudtam őket menteni, sajnos nem mindegyiktől.

Természetesen Varga Judit igazságügyi miniszter sem hagyta szó nélkül az esetet, Facebook-oldalán kommentálta Annácska buktáját:  

Ilyen az, amikor valaki Brüsszelben és Budapesten is a brüsszeli érdekeket képviseli. De nyilvánosan ezt persze nem meri vállalni (még). Azt már csak halkan kérdezem, hogy miért akar valaki másokat megóvni az öngóltól, ha magát nem tudja

- írta Varga Judit.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101182/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-10-10 18:21:57
Milyen Ország Hazánk, ha egy ilyen jellemtelen sehonnai haza áruló kibaszott ordenáré ribanc, népünk ellen elkövetett bűneire nincs jogi válasz lehetőség ???!!!!!! Ez a jellemtelen sehonnai stupid picsa szerintem teljesen kimeríti a haza árulás tény állását. Maga ismeri be, hogy a két millió cseh koronás korrupció miatt letartóztatott nagy arcú és korrupt jurovával sorozatosan 2-3 napi rendszerességgel tartott fel telefonos kapcsolatot, ahol rendszeren jelentett neki a magyar viszonyokról, bár kommentemben bizonyítani nem tudom, de ez a rohadári jellemtelen ribanc szerintem, Magyar Állam titkokat is átadhatott a szoros szaros által pénzelt cseh ribancnak. kérdem Én hol is van a Magyar Állam Biztonsági Hivatal???!!!
Válaszolok
Ottó 2020-10-10 17:34:36
Te rohadári repedt sarkú jellemtelen sehonnai haza áruló kibaszott ordenáré ribanc. Nem érsz te többet mint az árok parton lapulevéllel letakart pimpókos szar kupac, de már ezzel akkor is túl értékelt lettél. Az aljasságot és haza árulást volt kitől megtanulnod a kék szakál MSZP- s apukától akinek kedvenc idő töltése volt a nők zaklatása. Tehetnél már egy szívességet a Magyar Emberek sokaságának, azzal, hogy képzelt világodba a brüsszelita libernyákok undorító közösségébe elhúzhatnád már a bűzlő beledet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?