Blogolj!

Köhög a bolha! Fegyőr aggódik a borsodi időközi választás tisztaságáért!


Fekete-Győr András szavazatszámláló delegált lesz a borsodi időközi választáson, ezt ő jelentette be a Facebook-oldalán. Totál agybaj, de azért aggódik a Momentumos románbarát, nehogy rosszul számoljanak a szavazáskor. És természetesen a kicsit zsidózó jelölt győzelméért szorít. 

A Momentum elnöke azt írta, most vasárnap sorsfordító időközi parlamenti választás lesz a Borsod 06-os egyéni választókerületben, a megüresedett parlamenti helyért ugyanis óriási a küzdelem, hiszen enélkül Orbán Viktornak saját erőből nincs meg a kétharmados többsége. 

A tét tehát az, hogy október 11-én le tudjuk-e bontani a kétharmadot! Ha sikerül nyernie a közös ellenzéki jelöltnek, Bíró Lászlónak, az új reményt és roppant erőt adhat mindnyájunknak a 2022-es korszakváltó parlamenti választásokhoz!

– fogalmazott.

Azért álljunk meg egy szóra! Az ellenzéki pártok jelöltje, Bíró László a fajgyűlölet vizsgán a csillagos ötös mellé még a zsűri különdíját is hazavihette. Azóta is cigány- és zsidóellenes nézeteiről "híres". De ha már magától annyi esze, hogy visszalépjen – amire az a mélyen őszinte megbánás, amit állítólag tanúsított, kötelezte volna – , legalább az ellenzéki pártok kereshettek volna nála alkalmasabb - mondjuk csak egy kicsit kevésbé fasiszta - jelöltet. De az ellenzéki pártokat ez a kérdés láthatólag nem nagyon izgatja, egyként beálltak mögé. 

Mondjuk a Conchita Wurst hasonmásverseny első helyezettje a legutóbbi román választásokon sem az RMDSZ, hanem a román "testvérpárt" jelöltjét támogatta. Tehát mindig a legmocskosabb gazember mögé áll. 

Majd a lila majom politikus hozzátette,

mivel a tét hatalmas, és a párharc minden helyi felmérés szerint rettentő kiélezett, várhatóan a Fidesz a választás tisztességét sértő minden mocskos eszközt be fog vetni vasárnap, ezért szavazatszámláló delegáltnak jelentkeztem. A szavazatszámlálók azok a polgárok, akik tevékenységükkel a demokrácia alapját védik: tisztességes, átlátható és szabad választásokat biztosítanak.

Az utóbbi mondatot olvasva csak azt nem értem, hogy Fegyőr mit keres ebben a társaságban? A demokrácia alapjait védi? Ő? Tuti nem a magyar demokráciáról beszél, ez csak valami nyelvbotlás vagy gépelési hiba lehet.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/101156/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-10-10 19:15:50
Mi van te hülye bunkó tahó fegyőr, csak is ti (és te) lehettek, ilyen jellemtelen bunkó köcsög szaralakok, hogy a román közigazgatási választáson nyertes magyar nemzetiségű polgármesternek román nyelven gratuláltatok az a paraszt és bunkó égbe kiálltó, bunkóság és tahóság legfelsőbb foka. Nem igaz, hogy te egy mocsok szarjankóként nem kérsz bocsánatot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?