Blogolj!

Elfogadó nyugat: az EP-alelnök pénzügyileg kiéheztetné Magyarországot


Alaposan elvetette a sulykot Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke, aki aljas verbális támadást intézett Magyarország és Lengyelország ellen a német közszolgálati rádióban.

Fotó: dw.com

Barley egészen pontosan úgy fogalmazott, az európai uniós pénzügyi támogatások hatékony eszközt jelentenek a jogállami elvek tiszteletének biztosítására, ezért ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország.

A német közszolgálati rádióban vagdalkozó EP-politikus felcsapta a manapság oly' divatos magyarfóbiás lózung-szótárat és fel is büfikézte belőle a már unalomig ismételt bekezdéseket: Magyarországon súlyosan sérül a jogállamiság, a Zorbán terrorban tartja pór népét, de náluk, az elfogadó Németországban ezt bizony nem nézik jó szemmel.

Barley egyúttal azt is belengette, meg fogják akadályozni a 2021-ben kezdődő hétéves ciklusra szóló EU-s költségvetés elfogadását, ha nem születik megállapodás arról, hogy egyértelmű büntetőintézkedések járnak a jogállamiság megsértéséért.

"Ha most feladjuk, akkor hét éven keresztül olyan viszonyok lesznek Európában, amelyeket nem akarunk, amelyeknek semmi közük nincs az EU értékeihez"

- harsogta a brüsszelita.

Nos, nekünk legyen mondva, a liberalizmusból, a migránskvótából és ebből az aljas hazugsággyárból meg mi nem kérünk többet, köszönjük szépen.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100824/pics/lead_800x600.jpg
eu,Európai Unió,jogállamiság,költségvetés,Magyarország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-10-04 06:03:15
Ez az undorító és szégyentelen kibaszott mocskos német EU-us stupid ribanc és féreg kit is akar kiéheztetni a huszadik századi Európában hitleri módszerekkel, a Kelet európai régióban. Ezt az erkölcstelen nácizó némbert az Úniós Parlamentből a tegnap előtti hatállyal ki kell rúgni, mert megérdemelné az utcai ítéletet lámpavasas szituációban. Ami akár egy kis erőszak lehetne esernyővel csukva be, nyitva ki.

Ursula von Laden maga is elmehetne már a jó kurva nénikéjébe az Únió élérőr , amikor is ezt a nagy arcú hazug és korrupt Vera Jurovát a teljes bizalmáról biztosította. Vera Juróvát anno Csehországban korrupció gyanújával letartóztatták 2 millás korona úniós forrású csúszópénz átvétele miatt,börtön büntetést anno nem kapott csak 3,5 milliós cseh korona pénz büntetést a részletek érdekes módon a múlt homályába vesznek . Ettől függetlenül Ő még büntetett előéletű maradt.
Ursula asszony, Ön egy korrupt jellemtelen hazug, liberálnyák, kígyót vett a keblére akit , előbb, vagy utóbb , valamilyen bíróság fog elítélni . Az Ön erkölcsi és politikai hitele a csillagok távlatába szétszóródni.
Válaszolok
haereticus 2020-10-01 12:11:14
Mint mindig, minden amivel vádolnak másokat, az pont rájuk igaz. Az EU a beteg, és egyáltalán nem demokrácia. Valamint a liberalizmus nevű vírusban szenvedőknek (így Vêra Jourova se) nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt nyilvánítsanak. Egyébként tudjuk mi a cél, hiszen Soros megírta már 2000-ben, csak valamiért a jobboldali média ezt nem hajlandó észrevenni, hogy ti. Nyílt Társadalmak Szövetségét akarják az EU-ból létrehozni, ami nem járna az államok megszűnésével, de aki nem lép egyszerre, azt katonailag meg is szállhatják. Ezt feketén-fehéren megírta Vêra Jourova főnöke, Soros György: https://haereticus.blogstar.hu/2017/06/22/soros-gyorgy-mein-kampfja-egy-karakter-ongyilkossag-bemutatasa/39564/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?