Blogolj!

Oszkó nem is tudta, hogy a Momentummal dolgozik, de ettől még...


A tegnapi napon nagy büszkeséggel jelentette be Fegyőr Bandi, hogy milyen nagy neveket sikerült maguk mellé állítani, hogy a Momentum "minden idők legjobb" választási programját dobják össze. Szóba került Bajnai Gordon, Bod Péter Ákos és Oszkó Péter is. Egy baj van az utóbbi nem is tudott róla, hogy a Momentummal együtt dolgozna.

Közösségi oldalán adott hangot meglepettségének a Bajnai-kormány pénzügyminisztere, mikor kiderült, hogy ő is a Momentum szűk szakmai csoportjának tagja. Valószínúleg elég kellemetlen lehetett neki még a feltételezés is mert postafordultával reagált Fegyőr kijelentésére, kikérve magának, hogy eszközként használja fel nevét vagy személyét a lilapárt.

Oszkó kijelentette, hogy nem szeretné, ha nevével dobálóznának, nem szeretné, ha bármelyik kijelentését bármelyik párt politikai célból felhasználná.

Nagyot mondani nem nehéz. Lehet hazudni a választóknak a választások előtt másfél évvel, de nem nagyon érdemes, hiszen a mai felgyorsult világban néhány órába telik, hogy az embert megcáfolják. És ebbe az utóbbi hónapokba az ellenzék elég sokszor belefutott, elég, ha csak az MSZP kamuvideóira és kamuhíreire gondolunk.

Nem hülye a magyar. A mai álhírekkel teliszőtt világban pedig érzékenyebb is arra, ha valaki át akarja őt verni. Jobb, ha ezen az ellenzék is elgondolkodik és kamuhírek és a valóságtól való elrugaszkodás helyett megpróbálja nem hülyének nézni a választóit, hanem partnernek, nem birkának, hanem gondolkodó embernek.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100662/pics/lead_800x600.jpg
Fekete-Győr András,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?