Szomorú rekord: 2032 fertőzött, 46 halott
Ezzel 52 212 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 1305 főre emelkedett.
Blogolj!

Gyurcsány-Dobrev értelmező kéziszótár


"Közös győzelem, közös Magyarország" - prüszkölte ki fröcsögve komcsi vérrel átitatott ajkán Gy. Ferencné vasárnap egy, a 2022-es választásokra előrehozott, amolyan megnyitott prózájában. Hát a lóf@szt mama! - hogy ocsmány módon megbukott férjura szavaival reflektáljak -, elég volt a hergelésetekből! Pofa lapos, három, kettő, egy, kódmegfejtés indul!

Fotó: Facebook

Persze, nem eszik azt olyan forrón, az ész a fontos, ha a haj nem is, bár a bicskák bőszen nyílnak a zsebben, mint tavaszi kikerics a réten. A DáKós hitvesi páros ismét a kamerák és a közösségi média féltve figyelő szeme elé libbent, hogy hibbant eszméit ország s világ elé tárja. Mondjuk, ezért aztán tényleg kár volt, ismerjük a dörgést. No, de lássuk gyorsan, mint büfiztek fel a politikai paraziták lelkük legmélyéről.

A Dobrev-Gyurcsány - sőt, kezeljük helyén a helyzetet, Gyurcsány-Dobrev - hibbant duó sokadszorra is felöklendezte demagóg hazugságait, amelyeket érdemes talán kicsit megrágni és megemészteni, hogy megtudjuk: mit is akartak mondani a költők. Imígyen szóla a Klára asszony:

"Most nem az a dolgunk, hogy versengjenek egymással (az ellenzéki pártok - a szerk.), hanem az, hogy megmutassák, az orbáni önkény egy évtizede után megszületett az országot kormányozni tudó, felelős, köztársaságpárti, Európa-párti ellenzék"

- csattant a dobrevi ostor a semmiben, mert a kicsit sem dzsuvás okulárén keresztül szemlélők kristálytisztán látják: ahová a gyurcsányi önkény toppant be - értsd, nagy egyetértésben "működésnek induló", majd nagy svunggal, hirtelen mozdulatoktól összeomló októberi bábönkormányzatok, lezüllesztett gazdaság, kisemmizett polgárok -, ott aztán kő kövön nem maradt, összeomlott a szivárványos moslékkoalíció.

"Az összefogás során a DK partnernek és nem vezetőnek képzeli magát. Közös ajánlatot kell tenni Magyarországnak és közös programot adni a választóknak. Egy közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltre, egy közös listára és valamennyi választókerületben egy közös ellenzéki jelöltre van szükség"

- így Dobrev. Mit is fűzzünk hozzá? Beszélgetett már erről a nagy nemzeti elkúróval? Minden idők legutáltabb Feriével? Tartok tőle, nem. Mert ha így történt volna, nagyon is jól tudná, hogy Ferencnek a hatalom kell, a vezérszerep kell.

"A kormányváltók sok helyről fognak érkezni, mert sokfélék, olyanok, akik egy demokráciában egymással is versengenének, de ma Magyarországon nincs demokrácia, (…) nincs szabad és tisztességes választás"

- lárifári Klári. Azért valaki, vagy valakik mégis folyamatosan a felszínen tartják a gyűlölettel és Orbán-fóbiával befecskendezett kedvesedet, aki most ismét úgy szennyezi a közéletet, mint annak idején a barbár románok a Tiszát a cianiddal.

A történet keserérdes kicsengését az adja, hogy ma már sokan nem tudják, micsoda ámokfutást végzett a Gyurcsány-kormány ebben az országban. Hogyan sodorta a tönk szélére az ezer sebből kivéreztetni igyekezett nemzetet. És most mégis ők az ellenzék főkolomposai. Hogy veszélyes-e, vagy inkább szánalmas, annak megítélését másra bízom.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100412/pics/lead_800x600.jpg
DK,Dobrev Klára,Gyurcsány Ferenc
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-24 19:47:52
Feri nálad meg a szopott gombóc fejű negyedosztályú nő imitátor nejednél undorítóbb és hazug emberek nem találhatók széles e nagy Hazánkban. Feri te köcsög szarjankó nem gondolkoztál már el azon, hogy amikor azt ajánlottad, sokaságának, hogy el lehet innen húzni más nációkhoz Magyar Embereknek, hogy pont neked kéne meg a pereputtyodnak elhúzni a kurva anyátokba szép reményű Magyar Hazánkból, pl. dobrev hazába bulgáriába. Nálatok mocskosabb fajzatok nem hiszen, hogy éltek Magyar Hazánkba.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?