Blogolj!

Agyrém: „pokoli háborúval” fenyegetőznek Sorosék, ha elbukik Biden


A jelek szerint a baloldal alaposan összesz.rta magát attól a „horrorforgatókönyvtől”, hogy az amerikaiak nagyra értékelik Donald Trump nemzeti elkötelezettségét és politikáját, s a regnáló elnök megnyerheti a novemberi választást. Már jó előre megy a magyarázkodás és a vádaskodás, csalást és puccsot emlegetnek, és utcai zavargássorozatot készítenek elő. Nincs új a nap alatt: megint előhúznák a felforgatókártyát!

Illusztráció: pixabay.com

Úgy tűnik, az amerikai baloldal, a milliárdos spekuláns Soros György által bőkezűen finanszírozott Demokrata Párt egyre inkább tart tőle, hogy a republikánus Donald Trump megőrizheti elnöki székét. Nem csoda, hogy pánikolnak, hisz a friss felmérések egyre kiegyenlítettebb versenyt mutatnak, a demokrata kihívó, Joe Biden nem tudta kiaknázni a koronavírus-válság és a BLM-cirkusz által tálcán kínált lehetőséget, Trump úgy tör fel, akár a talajvíz. Sajtóinformációk szerint a sorosista ballibernyákok hatalmas felfordulással és cirkuszsorozattal készülnek arra az eshetőségre, ha megint ők húzzák a rövidebbet novemberben: azaz, amennyiben Trump újra győz (szerintük persze csalással), vagy ha (így mondják) az elnök adott esetben nem ismerné el szűk (gyanús...) vereségét, megtámadná az eredményt, s nem akarna távozni a Fehér Házból.

Szóval gőzerővel pörgött fel a riogatás és az uszítás, ahogy azt már az elvtársaktól megszokhattuk. Persze azon sem kell csodálkozni, hogy

az erőszakos eszközöktől sem riadnak vissza a hatalom visszaszerzése érdekében, azért mindent és mindenkit, az amerikai társadalmat és a köznyugalmat is készek feláldozni.

A Hetek több nemzetközi lap összeállításaira hivatkozva arról ír: a várhatóan rendkívül kiélezett választások és a későn beérkező végleges eredmények után a vesztes fél nem automatikusan fogja elismerni vereségét. Ezt követően elemzők szerint „elszabadul a pokol”: egy olyan kiterjedt koalíció állt a várható megmozdulások élére, ami ezer szálon kötődik Soros Györgyhöz. A háttérben egy több mint félszáz szervezetből álló csoportosulás már most titkos találkozókon szervezi a zavargássorozatot, ami a Trump-adminisztráció elmozdítására irányulna, ha – mint írtuk – az elnök diadalmaskodna, netán kis különbséggel alulmaradva nem fogadná el, megtámadná az eredményt. Az úgynevezett „Fight Back Table” például a sajtóhírek szerint tulajdonképpen arra készül, hogy teljesen lebénítsa az országot akár hetekre – állítja a Hetek, hozzátéve: az összes baloldali és liberális csoportot a Protect the Results nevezetű (Védd meg az Eredményeket) ernyőszervezet alá gyűjtik be. Igencsak pikáns, hogy ennek mindkét alapítószervezete annak a Democracy Alliance (DA; Demokrácia Szövetség) hálózatnak a része, amelyet harmadmagával Soros György alapított és a mai napig pénzel – ennyit arról, ki, hogyan és miért mozgatja a szálakat...

Emlékezetes: Soros személyesen is többször hangoztatta, hogy Trump egy diktátor, aki nagyon veszélyes, mert kész harcolni a politikai karrierjéért, és „bármit megtesz majd, hogy hatalomban maradjon”. Miközben valójában ő tesz meg mindent, anyagilag, logisztikailag és minden más vonatkozásban, hogy eltávolítsa Trumpot: a republikánus politikus bukásáért a spekulánsnak tényleg semmi sem drága!

A Hetek-cikk arra is felhívja a figyelmet: a Protect the Result koalíciót alapító egyik szervezet még a 2016-os választásokkal kapcsolatban is azt állította, hogy „Trump csak csalással tudott nyerni.” Az Indivisible szerint csak ily módon tudja elhozni 2020-as választást is. S ha már itt tartunk, a Soros-kapcsolással működő ballibernyákoknál egyre inkább az az általános álláspont, hogy Joe Biden elsöprő győzelmén kívül minden más végkimenetel csakis csalás miatt lehetséges. Na persze...

A sorosista felforgatók tervei között egyébként az szerepel, hogy több millió embert visznek majd az utcára, és a hongkongi eseményeket, illetve a kommunista Szovjetunió elleni felvonulásokat lemásolva, akár több hónapig tartó zavargássorozattal kényszerítik majd ki Trump távozását.

Szóval, forró ősz és tél elé nézünk, ha még nem lett volna elég a Covid-19 újabb és újabb hulláma no meg a szűnni nem akaró BLM-baromkodás. A ballib anarchisták már a spájzban vannak, és akkor még finoman fogalmaztunk. Rettegj, pontosabban: készülj, Amerika; szerveződj, normalitás; egészséges nemzeti önvédelem!

Soroséknak a lé, a jobbkonzervatív tábor számára a lét a tét! És nem csak az Egyesült Államokban...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100325/pics/lead_800x600.jpg
Black Lives Matter,BLM,Donald Trump,Elnökválasztás,Erőszak,Joe Biden,Soros,Soros György,USA,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-20 15:30:23
Ezt a súlyosan és sokszorosan dementált köcsög szoros szarost, aki zsidósága és egyébként egészséges ellen fordult, milyen alapon akar, a normálisan gondolkodó embereket, politikusokat a maga tahó, bunkó szintjére visszarántani a pénzügyi erejével az emberi normalitásból.???? Ennek az embernek szégyen ide- szégyen oda, de nem tartom élete fenn tartását szükségesnek életkora alapján, mert más emberek szerveinek beültetésével lehet, hogy más egyébként egészséges emberek életét vette, vagy vehette el annak ellenére, hogy ők tök egészségesek voltak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?