Blogolj!

Hazugság-haknit tartottak a Ligetben a gyurcsányista elvtársak


Újfent felöklendezte aljas hazugságait a hetedik kerület rémisztő DáKó-pártkatona képződménye. A gyurcsányista és cseppet sem toleráns Niedermüller produkciójában egy bohóc is feltűnt a KamuGerinek becsicskuló MaSzoP-os Horváth Csaba személyében, de nincs az a mentor, aki az élő showba vinné a gázos párost.

Fotó: MTI

Óriási divathullám temette maga alá az elmúlt időszakban a ballibernyák körök prominens pofázógépeit, különös hóborttá vált ekézni a Liget projektet a szenilis szférában - történjék valójában bármi a főváros szívében. Ellenzékiéknél egyetlen módi veri mostanság az aljas hazugságok cunamiját: ezt a temérdek szellemi salakanyagot kamuvideók, sajtótájékoztatónak álcázott stand up-műsorok ragacsos csokipapírjába csomagolják, a ballibsi lakájmédia pedig zabálja, hova tovább, habzsolja őket.

A valóság persze a legcsekélyebb mértékben találkozik a sötét oldal álomvilágával, ám amit most a DK hetedik kerületi kotonszökevénye és a lassan de biztosan atomjaira hulló MSZP becsicskított, megalázott és elbuktatott főpolgármester-jelöltje krákogott fel gyomrának legsötétebb bugyraiból, amellett nem mehetünk el szó nélkül. Klasszikust csakis pontosan idézünk, ezért engedjék meg, hogy idecitáljam H. Csaba szavait, aztán megkeressük majd bennük az értelmet is (spoiler: nem fog menni).

"A Városliget nem az, ami lehetne. Nem egy park. Nem egy... ööö... Nem az a közkedvelt kirándulóhely, ami lehetne, hanem jelenleg egy akadálypálya. Azt szeretnénk elérni, hogy ha a budapestiek végre visszakapnák azt, ami az övék, ezt a parkot, parkként"

- büfizte fel magvas gondolatait a szoci bohóc egy mívesen megszervezett, megrendezett sajtótájékoztató - a tájékoztató kifejezés ne zavarjon meg senkit - keretein belül. Értem én a viccet, csak nem szeretem. Merthogy

a Liget folyamatosan épül, szépül, csakhogy ezeknek a senkiháziaknak semmi közük a látványos fejlődéshez, s ily módon csak a projekt becsmérlésével tudják kivenni a részüket a közösből.

A számok persze nem hazudnak, az elmúlt két évben látogatók százezrei tapasztalhatták meg saját bőrükön, milyen megújuláson esett át a Városliget. Példának okáért a 2018 májusában átadott Kutyás élményparkba már több mint félmillióan fordultak meg, az Ifjúsági Sportpályákon, a Nagyjátszótéren és a néhány napja átadott Városliget Sportcentrumban azóta is rengetegen töltik szabadidejüket, s ahogy azt az alábbi videó is mutatja, nem tűnnek éppen boldogtalannak, mérgesnek és frusztráltnak ezen a ballibek által undorító szeméttelepként lefestett területen.

"Nagyon nagy hagyománya volt annak, hogy a hetedik kerületi emberek ide jöttek ki, ez volt nekik az egyedüli zöld felület, ide jöttek ki focizni, labdázni, vagy piknikezni és ez a lehetőség most megszűnt"

- tromfolt rá Horváthra a Feri-szexuális undorító képződmény. Péter, vedd már le ezt a fránya okulárét és csináltasd meg! Most is ott vannak! Látod?

Legyen elég annyi, hogy van, aki beszél, és van, aki csinálja. A fecsegő tipegő ballibek fecsegjenek csak nyugodtan, még ha kissé fárasztó is már a hazugság-hadjárat. A Városliget a budapestieknek épül, épült, nem a politikusoknak. Pláne nem a kamupolitikusoknak.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100267/pics/lead_800x600.jpg
DK,Horváth Csaba,Liget Budapest Projekt,MSZP,Niedermüller Péter,Városliget
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-21 13:00:39
Liberálnyik nidermüller úniós hazaáruló, a buzik faszát szopó, és pártoló szarjankó fehérje halmaz az itt látható fotóddal te letettél Magyarország mumusa, a képed láttán a Magyar gyermekek ezrei és tíz ezrei sírnak fel. Ahogy elnézem fogsorodat te sem tudsz fájdalom mentesen egy pina szőrt kihúzni. Mocsok falvi szarjankó és genny láda, szerintem te nem fogod kitölteni mandátumodat, mert még az előtt el fog űzni a nép harag.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?