Blogolj!

Simlis ex-főügyészt ültetett Gyurcsány a DK igazságosztó székébe

Dorogi László

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, de Gy. Ferenc bukott ex-miniszterelnök akkor is erőlteti. S láss csodát, mindig sikerül neki: ismét talált egy újabb korrupt balfácánt, akiből megmintázhatja az igazság DáKó-s szobrát.

Szarból is lehet várat építeni, csak nem érdemes, de antidemokratikus koalícióéknál ezt még nem tudják. Vagy csak nem akarják tudni. Miért mondom ezt? Azért mert folyamatosan elemi erővel tapicskolnak a fekáliában. A nemzeti elkúró ismét nagyot villantott és azt találta ki borgőzös estéinek egyikén, hogy ő bizony kinevez egy figurát egy mondva csinált pozícióra a DáKó-pártban: igazságügyi szakértőt szerez!

Arra azért kínosan ügyelt, hogy lehetőleg egy feddhető múltú, simlis muksó kerüljön a kakás kaláccsal telenyomott bödön közelébe, így esett választása Ihász Sándor egykori fővárosi főügyészre. Ha ismerős a név, az nem a véletlenek játéka s nem is a képzelet szüleménye, ő volt az a fickó, aki ellen hivatali visszaélés miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség, miután 2017 októberében átvette a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatos beszélgetésekről készült hangfelvételek leiratát Gyárfás Tamástól, akit az ügyben gyilkosságra való felbujtással vádolnak.

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint a volt főügyésznek fel kellett (volna) ismernie, hogy a leiratban foglaltak olyan új bizonyítékok, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak az emberölés felbujtójának azonosításához, valamint felelősségre vonásához, ennek ellenére a törvényben előírt ügyészi kötelességével ellentétben a felmerült bizonyítékot nem adta át a nyomozóknak.

Na, ez a figura lesz Gyurcsányék igazságügyi szakértője. Pofon a bélsárnak!

A déká egyébként zavarbaejtően fogalmaz bejelentő közleményében, egy pillanatra meg is állt bennem az ütő, amikor elolvastam, hogyasszongya:

"(Ihász Sándor) feladatai a kormányváltás utáni független igazságszolgáltatás helyreállításával, a Polt Péter által eltussolt bűncselekmények vizsgálatával, és kormányváltás utáni törvényes és jogszerű felelősségrevonással kapcsolatosak."

Igen, eltalálták, a kormányváltás szót nem tudtam hová tenni. Miféle kormányváltásról beszélnek ezek? Aztán leesett a tantusz: Gy. Ferenc kétségbeesetten dédelgeti tovább mindannyiunk rémálmát, hogy egy szép napon visszatér majd az ország élére. És majd akkor ő, az igazság bajnoka elszámoltatja az elszámoltatandókat. Feri, 'zdmeg, álmodik a nyomor! Sikerült ismét bepaliznod egy szerencsétlen flótást, akinek végül semmiféle feladata nem lesz érdemben, ugyanis nem kerültök ti már kormányra soha.

Címkék: DK, Gyurcsány Ferenc
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100154/pics/lead_800x600.png
DK,Gyurcsány Ferenc
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?