Blogolj!

Bauer Tamás azért hisztizik, mert nem fogadunk be migránsokat


A politikai kriptaszökevénybe ojtott gyurcsányista megmondóember nemcsak Orbán Viktort támadta le, de a balliberális ellenzéket is ostorozza, mert az szerinte nem eléggé bevándorláspárti, még azt sem meri kimondani, hogy le kellene bontani azt a nyüves kerítést.

Mester és Tanítványa: az Isten óvja tőlük a magyarságot! Fotó: MTI/Illyés Tibor

Gyurcsány Ferenc őszödi össznemzeti elkúró SZDSZ-ből importált balkeze felfedezni véli korunk legnagyobb problémáját, ezért aztán ki is fakadt a Facebookon. A szabad madarak korábbi országgyűlési képviselője, a DK tagja, egykori alelnöke, Bauer Tamás gigahisztibe kezdett közösségi oldalán, mert az a csúf Európa és benne az a gonosz orbáni Magyarország nem elég befogadó. Bauer elvtárs szerint tehát a koronavírus okozta egészségügyi és gazdasági kihívás a fasorban sincs, a pandémia smafu ahhoz képest, hogy az öreg kontinens nem akar elég gyors ütemben sokszínűsödni, vagyis nem várja tárt karokkal a migránsok millióit...

Már amiatt is mérgelődik, hogy a német kormány csak tessék-lássék venne át valamennyi bevándorlót a Leszbosz szigetén leégett Moria menekülttáborból, de az osztrák kancellárról alaposan leszedi a keresztvizet, mert azt merészelte nyilatkozni (és milyen igaza van!), hogy: „nem helyes a menekülteket Európában szétosztani, mert ezzel csak ösztönözzük, hogy további menekülők is elinduljanak”.

Az ÁVH-s „körmös Bauer” ősz gyermeke e ponton megvilágosodik: mindenről a Zorbán tehet!

„Magyarként persze rögtön az jut az eszembe, hogy a menekültek elutasításának mégis csak Orbán Viktor volt az úttörője, ebben mindenki más, Kurztól a német AfD-ig és az olasz Salviniig őt követte. Dagadhat a keblünk a nemzeti büszkeségtől. A magyar politika pedig – ez a legszörnyűbb – mára ebben egységessé vált. Ausztriában legalább a zöldek (a kormánykoalíción belül) és a szociáldemokraták (ellenzékben) fölvetették, hogy az ország legalább a szülő nélküli kiskorú menekültek elosztásában vegyen részt. Van-e ellenzéki Magyarországon, akár zöld, akár magát szociáldemokratának tekintő, aki ilyesmit ma szóba merne hozni? Van-e, aki ne azt mondaná, hogy a kerítés marad?”

cincálja apró darabokra a szerinte nem elég befogadó honi balliberális, szivárványos szövetségeseit, akik szerinte tehát nem kellőképpen szociáldemokraták és/vagy zöldek, azaz migráns- és bevándorláspártiak, ráadásul még a kerítés lebontását nem tűnik úgy nyilvánosan politikai zászlajukra.

Kibújt hát a szög a zsákból, kimutatta a foga fehérjét a józan magyar többség határozott álláspontjával szemben jelenleg sunnyogó balliberális brancs: ha hatalomra jutnának, s ha csak rajtuk múlna, szívük szerint eltüntetnék az egykori miniszterelnök-jelöltjük, Botka László által „hasztalan új vasfüggönyként” jellemzett határzárat. A magyar családok gyermekvállalásának támogatása, ösztönzése helyett pedig a migránsok befogadásával oldanák meg hazánk demográfiai gondjait.

Tényleg tagadhat a keblünk a nemzeti büszkeségtől, mert a magyar, keresztény megmaradás mellett tettünk le a voksunkat. És történelmi siker, ha felnyitottuk Európa szemét, ha utat mutattunk a sodródó kontinensnek! De nem árt résen lenni, mert Soros poszt- és neobolsevik tanítványai a spájzban ólálkodnak; nem vesztek el, csak átalakultak...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100093/pics/lead_800x600.jpg
Bauer Tamás,bevándorlás,DK,Európa,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,kerítés,migráció,migráns,Orbán Viktor,Sebastian Kurz,Soros
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-20 16:13:40
Te tahó bunkó köcsög demens szarjankó SZDSZ-es haza áruló pusztulnád kéne már régen, ha ide akarsz Magyar Hazánkba a ilyen gyütt-ment és hazug, ismeretlen személyeségű gazdasági menekülteket beengedni akik nem beszélik a Magyar nyelvet és ezért nem képesek munkát vállalni, csak a Magyar Népjóléti Rendszeren élősködni akarnak. Ezek az emberek, ha beengedjük Hazánk területére csak is bűnöző életmóddal tudják magukat fenntartani, mert nincs bennük semmilyen készség a befogadó nép iránti integrációhoz. Az iszlám vallásukkal pedig megakarják törni a befogadüó állam vallási és erkölcsi nomatíváit.
Ta tahó liberálnyik szarjankó fogadjál be házadba 1-2 ilyen gazdasági iszlamista gazdasági gyütmentet és vállad ellátásukat addig, amig Magyar Állampolgári esküt nem tudtak tenni.
Utánna lesz mitb és miről beszélni. Ezt az eljárást ajánlom az összes szarjankó libernyáknek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?