Blogolj!

Kínos Momentum: Rogán helyett a szomszédját árasztották el szeméttel


Fiatalság, bolondság. Mondhatnánk és egy legyintéssel el is intézhetnénk az újabb momentumos baklövést, de a rendőrség már nem így vélekedik.

Történt ugyanis, hogy a Momentum videót tett közzé arról, hogy egy rakás konzultációs kérdőívet öntenek Rogán Antal kertjébe, mert elmondásuk szerint míg a kormány közel kétmilliárd forintot költött a konzultációra, addig az iskolákban még a fertőtlenítést sem tudják rendesen megoldani.

Oké, a lelkesedés megvan, de az erre felhasznált energiákat talán arra lehetne fordítani, hogy ne legyenek ennyire szerencsétlenek. A Nagy Rogán Ellenes Performansz ugyanis rohadtul nem sikerült, más kertjét teleszórni papírral viszont igen.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének ugyanis nem kertkapcsolatos a lakása, ellenben a szomszédaival, akik nyilán nem nézték jó szemmel, hogy a lelkes fiatalok ott tevékenykednek és ki is hívták a rendőrséget.

Még belegondolni is kellemetlen, hogy ha egy célzott szemetelésre nem képesek, akkor mégis mit csinálnának, ha egészen véletlenül hatalomra kerülnének?

Nem baj srácok, amíg ti a kivitelezésen dolgoztok még egy kicsit, addig legalább minket szórakoztattok.

Címkék: Momentum
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/100072/pics/lead_800x600.jpg
Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-13 20:49:25
Jóska-pista liberálnyik momentumos kis köcsög tahó szarjankó perc emberkék, ezt jól elkúrtátok, mert olyan személyes okirattal való visszaélésben vettetek részt amit a törvény büntet, és ti ehhez a nagy tyúk eszetekkel nyilvánosan adtátok az arcotokat. Remélem lesz aki benneteket törvény elé fog citálni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?