Blogolj!

Kálmán Olga fenyegetőzése a legsötétebb múltat hozza vissza


Szerettük volna azt hinni, hogy Gyurcsány Ferenc a "Demokratikus" Koalíció elnökének mondatai, melyben a jelenlegi kormánnyal együttműködő embereket fenyegetett megsemmisítéssel, vagyonelkobzással csak hirtelen felindulásból megfogalmazott mondatok voltak, de az idő azt igazolja, hogy ez nem egyszerű fenyegetés, hanem a DK egyik választási programpontja.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa szerint a Klubrádió most lejáró médiaszolgáltatási jogosultsága alatt több alkalommal is megsértette a médiatörvényt, és emiatt különböző jogkövetkezményeket alkalmazott a médiaszolgáltatóval szemben. A Klubrádió a korábbi szankciókat elfogadta.

Ezért az NMHH úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a Klubrádió jogosultságát, hanem a frekvenciáját megpályáztatja.

De mi a válasza egy ilyen döntésre a DK-nak, azon belül is Kálmán Olgának, aki most Gyurcsány magyarhangjaként szólt a néphez?

"Természetesen" megfenyegette a médiatanács tagjait, mert a jog szerint mertek eljárni és kijelentette, hogy felelniük kell azért, mert "pártpolitikai érdekeket szolgálnak".

A DK jelenlegi politizálása a legsötétebb diktatúrák nyomait hordozza magán. Szakembereket fenyegetnek bebörtönzésssel, mert jogszerűen járnak el és mert nem az ő érdekeik szerint hozzák meg a döntéseiket.

Szerencsére egy darabig nem fogjuk megtudni, hogy milyen lenne egy DK által vezetett ország, de még elképzelni is rossz olyan vezetőket, akik megfenyegetik azokat, akik nem úgy gondolkodnak és cselekednek, ahogy ők.

Ilyen utoljára a sötét '50-es években volt és azt senki nem kívánja vissza.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/99997/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Kálmán Olga
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-13 20:01:35
Olgica te stupid tahó dá-kó párti (Dobrev Klára párti) hülye picsa, mit szólnál ahhoz, ha a jelenlegi hatalom kibaszna tégedet ebből az Hazából (Én támogatom) és elmehetnél a jó kurva nénikédbe, szerintem ez lehetne a fenyegetődzésed legjobb ellenszere és akkor majd elfuthatnál és kisírhatnád magadat a szaros szoros mellén, hogy te veled milyen ordító méltánytalanyság, törvénytelenség mint amit te és libernyák geci haverjaid szánnának a józan gondolkodású Magyar Embereknek. Olgica, akkor hogy is van ez, mert szerintem, ha kis Béke menet megjelenne lakásod előtt akkor te össze-vissza szarnád és pisálnád magadat, jólenne, ha vissza fognád magadat, mert semmisem lehetetlen a mai világban.
Válaszolok
Ottó 2020-09-13 19:25:53
Olgica te nagyon- nagyon stupid picsa. Elmehetnél már te hugyos büdös picsába, meg a feri pöcsére. Tudjuk, hogy a millás havi apanázst a ferinek meg kell szolgálnod, de nem ilyen ótvar köcsög szarjankó módra kéne azt tenned. Ismered a slágert kombiné-kombiné csipkés kombiné. Kapise ????? Különben is leszophatnád már a bánhidai beteg szamárt.
Válaszolok
kata 2020-09-12 22:10:15
Európai ellenzék? Talán inkább európai söpredék! Ezek ordítanak, hogy diktatúra van, de még nekik van pofájuk fenyegetőzni, ha valami nem az ő szájuk íze szerint történik. Tudomásul kellene venni, hogy nem állnak a törvények felett. Elegünk van már a pofátlan, mindent félremagyarázó, hazaáruló ellenségből! Ha nem tetszik a rendszer, el lehet innen takarodni, menjenek a nyugati libsi társadalmakba, a bérenctársaik közé!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?