Blogolj!

Az álarc lehull, Feri!


Ha így folytatja, gyorsan elkopik Fletnis Fletó makkos cipellőjének az orra, olyan agresszívan rugdossa maga előtt sebesen guruló gyógyszerét.

Az egyre vérmesebben, egyre agresszívabban fenyegetőző kígyóbűvölő hétfő esti ATV-s haknija során nem is kertelt:

nemes egyszerűséggel ki akarja csinálni, meg akarja semmisíteni a jelenlegi kormányt és annak minden barátját, szimpatizánsát és támogatóját. De persze bosszút azt nem akar állni, azt nem.

Mindezt persze a modorosság, az affektálás és a múlttagadás jelmezébe öltözve búgta bele a megbabonázott, balliberális eszmékre fogékony Orbán-fóbiások hallójárataiba, fikarcnyit sem törődve azzal, hogy az álarc bizony néha lehull. Nem véletlenül hozom elő a színházi hasonlatot, a bukott ex-miniszterelnök agresszívan és aljas módon szánkózott bele a minap egy Facebook-bejegyzésben Vidnyánszky Attilába, egyúttal a nemezisének számító jobboldali kormányba, mert neki feltétlenül ki kell állnia a "szabad színház" mellett.

Brutális videót tett közzé Gyurcsány Ferenc aljasságairól Rákay Philip

Mint ahogy ismeretes, Gyurcsány nemrégiben a kommunizmus sötét időszakát elevenítette fel, amikor vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, csupán azért, mert kinevezték az SZFE kuratóriumi elnökének. Méghozzá törvényesen. Gyurcsánynak sem kellett több, elgurult a gyógyszer, és habzó szájjal nekiment a Kossuth-díjas rendezőnek.

Ez a szemkilövető gazember készül kormány-, pardon, rendszerváltásra (sic!) 2022-ben, de nehezen tudom megállni azt, hogy ezeket a félmondattá formált szavakat ne a klaviatúrát a röhögéstől könnyesre áztatva pötyögjem le. S ha már ez így van - mármint, hogy "rendszerváltásra" készül Fletó -, mindenféleképpen meg kell nyilvánulnia a legfrissebb és legfelkapottabb pártpolitikai vitát szolgáltató ügyben: #freeSZFE #freeDáKó.

De az elkurátor úr nem is tagadja:

nem az a bántja Lenin szellemi örökségével átitatott lelkét, hogy leváltották az Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumát, hogy végre ne csak azok a csókosok kapják meg a színészi pályafutás elindításának lehetőségét, akik hajlandóak beállni a hangos kisebbség soraiba, hanem az, hogy nem az ő emberei kerültek oda.

Nem olyan emberek, akik hajlandóak letérdelni a balliberális fősodor eszméi előtt és tátott szájjal, csukott szemmel lenyelni azokat.

"A kormány intézmény kinevezési jogkörét gyakorolva, szakmailag tisztességes keretek között, szabadon dönt, hogy kinek a munkájára számít"

- vetítette előre fantazmagóriáját Gy. Ferenc, hogy a majdan létrejövő szivárványos moslékkoalíció kormánya hogyan döntene hasonló helyzetben. De kérdem én: nem pontosan ugyanez történik most is? Dehogynem! Csak végre valahára megnyíltak az eddig a háttérben munkálkodó libsi erők által lelakatolt és elreteszelt kapuk, hogy a józan ész és a tisztesség is beférkőzzön egy kormányellenesre hangolt intézmény falai közé.

Ez az, ami igazán fájhat a posztbolsevikoknak, nem az, hogy ki ült a székbe.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/99894/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Színház- és Filmművészeti Egyetem
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-09 17:59:50
Libernyák internetes szarjankók miért féltek attól, hogy az internetes másként gondolkozók is véleményt alkothassanak?
Bunkó libernyák szarjankók nem tudjátok, hogy a vélemény mindig terjed, amit ti nem tudtok meg akadályozni csak egy kicsit lassabban, de mindig oda ér ahova kell.
Válaszolok
Ottó 2020-09-09 14:04:28
Feri tudod, hogy üdvözöl a szomszéd Feri, tudod melyik Feri aki a faszát a szádba veri. Feri szembesültél már a cikkben szereplő fotóddal, mert arról le rí, hogy te már egy masszív alkoholista vagy. Ilyen alkoholista állapotodban nem is értem, hogy mit is akarsz a Magyar Emberektől, mert neked e szép 1000 éves hazában semmi keresni valód nincs. Ha magadtól nem mennél el ebből a Magyar Hazából akkor nagy létszámú Béke menettel kell kisöpörni téged és családodat, rokonaidat a Magyar Hazából. Azt kell, hogy kapjad a Magyar Emberek megvetésével amivel fenyegeted Őket földön futóvá tétellel, te rohadári geci szarjankó. Gyurcsótány pakolj mert megyünk. Ha nem pakolsz akkor meg szarban maradsz. Ajánlatos távozási hely Bulgária, de lehet ott sem lennétek kívánatos személyek. NEDKED NINCS HELYED EBBEN A MAGYAR HAZÁBAN TE ABBÓL MÁR KIÍRTAD MAGADAT. Béke menet indulj!!!
Válaszolok
kata 2020-09-08 19:26:59
Ez teljesen elitta az eszét, szerintem semmi önkontrollja nincs már. Bejegyzéseit biztos vagyok benne, hogy félmátyósan írja, vágyálmaival fröcsögi tele az étert, és közben már nem veszi észre, hogy elárulja magát, és azt teszi közzé, amit el akarna hallgatni. Talán nem is olyan soká, párttársai, imádói is észreveszik, hogy fletóból nincs már semmi, és esetleg félreállítják. Abból pedig jó kis cirkusz lenne, hiszen az iszákos majom lételeme a szereplés, az irányítás. Az alkoholtól ripacsos pofáját elnézve, nem sokáig fog vezényelni. Remélem!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?