Blogolj!

Gyurcsány kiakadt: Ez egy megátalkodott rablókormány!


Egyre jobban úgy tűnik, hogy valóban megártott az ital a Degenerált Koalíció elnökének, aki vasárnap igencsak kikelt magából a Facebook-oldalán. 

Ami alapjáraton – valljuk be – nem sok vizet zavarna, Fletó éppen mikor és miért puffog, azonban néha elég bicskanyitogató kirohanásai vannak, csak úgy, mint a mai ámokfutása is, melynek során azt ecsetelte, hogy a jelenlegi kormány miért is nem keresztény, és miért nem nemzeti.

Na, de nézzük is, hogy milyen szöveggel okítja a népet az ex-miniszterelnök a Facebookján:

Tetszhet-e Istennek, hogy a tiszteletére hatalmas templomokat építenek, teremtményét, az embert mégis a szabad ég alá űzik házából?

Tetszhet-e Istennek, hogy teremtményére, az állatokra vadászóknak milliárdokat adnak, miközben gyermekektől vonják meg az ételt, a tudást, az iskolát?

Tetszhet-e Istennek, hogy teremtményei egy része császárok gazdagságával vetekedve él, magánrepülővel utazik, jachton nyaral, míg más emberek naponta nélkülöznek?

Nemzeti-keresztény politika-e, ha mindezt egy kormány nem csak tűri, hanem egyenesen ő szervezi?

Nemzeti politika-e, ha a nemzetet azonosítják az állammal, ha a kormány saját akaratát a nemzet akarataként erőszakolja rá az emberekre?

Szerintem nem.

Ez a kormány nem keresztény, és nem nemzeti.

Ez egy megátalkodott rablókormány! Bűnöző kormány.

Legyen végre humanista, nemzeti kormányunk!

Ez a felelősségünk.

Tehát, akkor ebből kiindulva Gyurcsány Ferenc és sleppje azért sodorták a csőd szélére Magyarországot és azért adósították el, hogy ezzel elnyerjék Isten tetszését. Azért vették el a fiataloktól az otthonteremtési támogatásokat és azért szüntették meg a családi adókedvezményt, azért vették el a gyermekesektől a hároméves gyest is, hogy elnyerjék Isten tetszését. Azért kényszerítették bele a fiatalok devizahitelek béklyójába, hogy elnyerjék Isten tetszését.

Azért vettek el egy havi nyugdíjat az idős emberektől, valamint azért emelték sorozatosan a rezsit, és azért emelték háromszorosára a gáz, kétszeresére az áram árát, hogy ezzel is elnyerjék Isten tetszését. És még hosszan sorolhatnák a Gyurcsány-kormány „jótetteit”.

De így már minden világos, reméljük a volt miniszterelnök úrnak sikerült kiváltania a lelki üdvét még, ha ezzel milliók életét is tette tönkre vagy nehezítette meg hosszú évekre…

(Borító: origo.hu)

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/99809/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,Gyurcsány Ferenc,kereszténység,kormány,Magyarország,nemzet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-09-07 20:17:14
Feri a kurva anyádat Moldova híres regényét idéztem volna fel , de ott a megszólított regény első sorában Józsi volt. Te tényleg nem érted a világ folyását , mert már elittad az eszedet. Aláírtam Rákai Philip felhívását ,mert te egy mocskos jellemtelen libernyák szarjankó vagy és csate tudod, hogy az Altus és Fittelina stb, hogy milyen más cégeken keresztül követettél el nagy méretű gazdasági bűncselekményeket, amit képviselői védettségével remélem nem sikerül majd megúsznod, mert lesz olyan valaki aki folyamatos feljelentéssel nem teszi lehetővé bűneid elévülését. A bűn az bűn te rohadári szarjankó, hogy is lehet azt semmissé tenni polgár társaim. . Továbbá a 2006 évi bűntetlenül elkövetett rendőr terrort nem lehet számodra megbocsájtani és bűnvádi eljárás elé kell citálni, ha a parlamenti védettséged meg fog szűnni, te egy sehonnai libernyák gazember szarjankó vagy . Nem lehet megbocsájtani neked a jellemtelen magyar gyűlölőnek második trianont amit elkövettél a Magyar emberek ellen 2009-ben amikor is a liba tolvaj bajnaival együtt 2009 évi karácsonyi ajándékként hét (7) azaz hét, öt(5) azaz öt év kényszermunkát adtatok a Magyar nőknek és férfiaknak a megszavaztatott nyugdíj törvényetekell. Ezt az égbe kiálltó aljasságot és mocskosságot az akkori parlamentben cca. 75 %-al többséggel bírő MSZP-SZDSZ-es többség törvény erőre emelte(ti libernyák ocsmány fajzat szarjankók ha el éritek a 60-at és már érzitek, hogy minden nap itt fáj és ott is fáj, és jó lenne meg pihenni, de akkor ti sem tudtok elmenni nyugállományba akkor szopjátok le magatokat, mert ti mind ezt akartátok és szavaztátok meg és ez jár nektek. Hogy a jó k@rva libernyák anyátokat!!!! A fleto negyed osztályú nő imitátor felesége azért menekült az unió jog védelmi mentesége alá mert a szülői és egyéb rokoni bulgáriai haveri körük 600-650 milliárd dolláros mutyijában, ahogy azt ki lett szivárogtatva keményen vannak érdekelve.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?