Blogolj!

Brutális videót tett közzé Gyurcsány Ferenc aljasságairól Rákay Philip


Mint ahogy ismeretes, Gyurcsány nemrégiben a kommunizmus sötét időszakát elevenítette fel, amikor vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, csupán azért, mert kinevezték az SZFE kuratóriumi elnökének. Méghozzá törvényesen. Gyurcsánynak sem kellett több, elgurult a gyógyszer, és habzó szájjal nekiment a Kossuth-díjas rendezőnek.

A fenyegetést remélhetőleg nem váltja be, mert hatalomra egyhamar nem fog kerülni, de ennek ellenére természetesen többen is felszólaltak a méltatlan és szánalmas megnyilvánulás ellen. Többek között Rákay Philip is, aki nemrég ezzel kapcsolatban írt egy publicisztikát, valamint petíciót indított, amit 301 művész és közéleti személyiség már alá is írt. Nem mellesleg pedig 40 ezer olyan ember, aki egyetért azzal, hogy a Gyurcsány-féle visszataszító fenyegetőzés és „ukránozás” nem volt és nem is lesz helyénvaló, normális viselkedés.

Az meg külön ironikus, hogy egy olyan ember hőbörög és vagdalkozik, aki 2006-ban brutálisan nekiment az embereknek (az őszödi beszédről és a határon túli magyarok semmibevételéről pedig ne is beszéljünk…).

Ennek apropóján Rákay Philip egy kemény videót tett ki Facebook-oldalára, hogy ne felejtsük el, ki is az, aki most fenyegetni mer másokat:

Gyurcsány Ferenc azt írta Facebook-oldalán, hogy amikor ők majd hatalomra kerülnek, akkor minden értelemben földönfutóvá teszik a magyar közélet valamennyi nemzeti érzelmű szereplőjét. Ez elfogadhatatlan! Tiltakozzunk Gyurcsány Ferenc fenyegetése ellen!

Tiltakozzunk Gyurcsány Ferenc fenyegetése ellen!

Gyurcsány Ferenc azt írta Facebook oldalán, hogy amikor ők majd hatalomra kerülnek, akkor minden értelemben földönfutóvá teszik a magyar közélet valamennyi nemzeti érzelmű szereplőjét.Ez elfogadhatatlan! Tiltakozzunk Gyurcsány Ferenc fenyegetése ellen!https://www.peticiok.com/tiltakozzunk_gyurcsany_ferenc_fenyegetese_ellen

Posted by Rákay Philip on Saturday, September 5, 2020

A petíciót pedig itt lehet aláírni.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/99758/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,petíció,Rákay Philip
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?