Blogolj!

Százezres tüntetéssekkel buktatná meg Orbánt Hadházy Ákos


Korábban a „Korrupcióinfót”, majd a tarhálást tartotta csodafegyvernek, most az utcára vezényelné a magyarokat. Első lépésben az MTVA székházába térne vissza „serege” élén a mindentől és mindenkitől független lyukas zoknis pókember, aki „szellemi kihívásként” tekint a demonstrációszervezésre.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Bár a poros lába nyomába nem érhet, sőt, fizikai fájdalmat okoz az „összehasonlítás”, mégis úgy tűnik, Kossuth Lajosnak képzeli magát Hadházy Ákos, aki szerint mindnyájunknak el kell menni. Mármint tüntetni az Orbán-kormány ellen, hogy aztán jól megbukjon az gaz-gonosz Fidesz! A diktafonos lódoktor ugyanis azt állítja, számára „a legnagyobb szellemi kihívás (sic!), hogy hogy lehet ezt az egyértelműen diktatúra fele haladó országot erőszak nélkül visszafordítani ezen az úton.”

A csodafegyvert ezúttal a százezres demonstrációkban véli felfedezni a politikai tehetségtelenség koronázatlan királya. De hogyan is nézne ki a Hadházy-féle bohócforradalom?

Az Index-ügyben tartott libernyák hőbörbulin szónokolt először erről az LMP-ből is kibukott örökös lázító, aki akkor arról vizionált, százezer embernek kellene benyomulnia a közmédia Kunigunda utcai központjába, hogy tényleg eredményt érhessenek el. Pénteken az ATV Egyenes beszédében folytatta az agyelborulást.

Az önjelölt szekszárdi szabadságharcos leszögezte: el kell menni, és valódi nyomásgyakorlásra van szükség ahhoz, hogy „megállítsák” a kormánypropagandát. „És el kell menni valóban a Kunigunda utcába, csak nem ötszáz embernek vagy ezer embernek, hanem százezer embernek. Meggyőződésem, hogy ennek el fog jönni az ideje. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb, mert azt hiszem, hogy az oldja meg a dolgot” – boncolgatta sejtelmesen.

Hogy milyen dolgot és hogy old meg a százezres erődemonstráció, azt nem részletezte, mindenesetre kitartott mellette, nem híve az erőszaknak. Elemzése szerint ha ötvenen elmennek tüntetni, az bohóckodás, ha ötezren tüntetnek, mint az Index-ügyben, az már egy jó figyelemfelkeltés, de még mindig csak egy kommunikációs akció, mellyel be lehet kerülni a híradókba. „Ötvenezres tüntetés az már egy nyomásgyakorlás, százezres tüntetés, pláne ha még esetleg másodszor is elmegyünk, az már megoldja a dolgot” – húzta alá.

Márpedig el kell menni másodszor és harmadszor és negyedszer is – fűzte hozzá Hadházy, aki úgy véli: a magyarok „rossz beidegződése”, hogy ha egyszer tüntetnek, és másnapra nem változik semmi, akkor már inkább otthon maradnak. De majd ő kimozdítja a népet a punnyadásból! „Ezt kell megérteni. Ha egy tüntetés nem volt elég, akkor még több embernek kell menni. Akkor szólni kell a szomszédoknak, szólni kell a többinek, és el kell menni még egyszer” – szólította meg a nemzetet, legalábbis annak balliberális részét.

A „honatya” persze olyannyira, de olyannyira irtózik az erőszaktól, hogy sikerült is egy fehérorosz keverttel nyakon öntenie a közönséget, nem is oly burkolt fenyegetéssel élve. „Én nem erőszakot akarok, én azt szeretném, hogy ne az legyen, hogy húsz évig még itt vannak ezek a nyakunkon, és akkor már tényleg csak ugye úgy lehet őket leváltani, mint ahogyan esetleg most próbálják Fehéroroszországban [Lukansenkát] – okoskodott, majd felböffentette: „Tessék elhinni, hogy addig, amíg nem megyünk ki százezren, és a legfontosabb, hogy a propagandát nem győzzük le, addig mindig meg fognak tudni tenni.”

A gyűjtögetőmester Tar-házy arról is beszélt, az Orbán-ellenes tüntetőknek nincs mitől tartaniuk. Féljen a hatalom, a rendőrség. Úgy fogalmazott, ha egy tüntetésen pár százan vannak, lehet persze félni, de „ha százezren mennek ki, semmitől félnivaló nincs, az egész országban ötvenezer rendőr van” – vetette oda sokatmondóan a szégyenpolitikus, aki talán még most is keresi az elgurult gyógyszerét.

A jelek szerint ugyanis elmentek otthonról, és nem kicsit. Közben pedig a (bohóc)forradalom érdeklődés hiányában elmarad...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98984/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,demonstráció,ellenzék,fidesz,Hadházy Ákos,kormány,Orbán Viktor,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 20:09:23
Lyukas zoknis lépcső korlátolt tahó szarjankókám. Te tényleg egy elme bajos bunkó vagy, hogy is képzelted te el, még hogy százezer ember fogja a Magyar Televíziót betámadni mert te ezt vízionálod, szakadjál már le a szerről ???!! Ne álmodozz tedd a kezedet a hideg, szaros vizes bilibe és ébredjél már minél előbb, mert közeleg 2022 és te visszafogsz menni oda ahonnan jöttél lófasz igazgatónak a szélütött bernikéddel együtt. Még szerintem az kérdéses lehet, hogy a ló örökítőt dugni, vagy inni fogjátok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?