Blogolj!

Donáth Anna beismerte: Magyarországon nincsen diktatúra!


No, persze ezt eddig is tudtuk, csak valahogy ennek a lila ködös hápénak nem sikerült eddig elfogadnia. Most aztán jött a csúnya Freud bácsi és az a fránya elszólás.

Fotó: Facebook

Rettenetes dolgok történnek jelenleg Fehéroroszországban, nagyjából hasonlók, mint amiket Gy. Ferenc bukott miniszterelnök vezényelt le 2006-ban rendőrterror címen azon a bizonyos szemkilövetős estén. Ez így nagyon nincsen rendben, de persze a honi balliberális hangadók már kiabálják is habzó szájjal, hogyan erőszakolják a rendfenntartók a belarusz ELLENZÉKET. Természetesen olyan kontextusba helyezve a történéseket, amivel oda tudnak dörgölni a magyar kormánypártok orra alá is, mert természetesen ez is a Zorbán hibája.

Donáth Anna, az olimpiagyilkos és a Gyurcsány házaspárnak tövig belefetyelő Momentum európai üdvöskéje mégis igencsak érdekes sorokat tolt meg egy kis zsetonnal és hirdetett be Facebook-oldalán, amit nem árt figyelmesen átolvasnunk.

"Európa utolsó diktátora, a fehérorosz elnök vasárnap újabb választást csalt el, hogy hatalomban maradjon. Bár ez a legkevésbé sem új dolog, valami mostanra mégis megváltozott: a konfliktuskerülő fehérorosz társadalomnak elege lett az elnyomásból, elege lett abból, hogy nem választhatja meg saját vezetőit. Elege lett a kilátástalanságból, elege lett a szabadság hiányából. Utcára mennek, és megharcolnak a szabadságukért. Ahogy kell. Tiszteletet érdemelnek."

Na kérem, akkor tartsunk egy kis elemzést. Ha a fehérorosz elnök Európa utolsó diktátora, akkor értelemszerűen Orbán Viktor soha nem is volt az, mert ugye ha valaha is az lett volna törvényesen megválasztott miniszterelnökként, még mindig az lenne. Akkor pedig nem Lukasenka lenne az utolsó. Egyszerű ez mint az egyszer egy. Ennek megfelelően az is elmondható, hogy Magyarországon - az elmúlt években, évtizedekben - éles logika mentén haladva minden bizonnyal nem lehetett diktatúra diktátor híján.

Ebből következik, hogy azok a gyök kettő per nullás ellenzéki kiabátorok, akik fröcsögő szájjal üvöltik hobbiból a Parlamentben, az utcán, Brüsszelben, meg a tévészékház kerítésén himbálózva, hogy Magyarországon micsoda elnyomás van, egytől egyig hazudtak.

És ezt most Donáth Annának akarva, akaratlanul is sikerült beismernie. Ingyen és bérmentve. Egészen pontosan még fizetett is érte, hogy elmondhassa. Köszönjük Annácska!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98934/pics/lead_800x600.png
diktatúra,Donáth Anna,Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 22:31:38
Mi is van libernyákova stupid picsuka?? Donáth apuka nőket zaklató rendőrségi vizsgálata, hol is tart, vagy ők is megvehetőek egy magasabb összegért. Főügyész úr! Amit a Donáth apuka az asszonyokkal szemben elkövetett az eredendő fő bűn. Nem igen halad bűn feltárás főügyész úr! Lehet, hogy lekenyerezték magát is. GYALÁZAT!!!?????!!!!
Válaszolok
Ottó 2020-08-14 16:32:29
Anna stupid tahó picsuka! De igen is van diktatúra Magyarországon, mert amit apuka művelt az idősek otthonában az ott dolgozó nők ellen, az égbe kiálltó skandallum és elévülhetetlen diktatórikus bűn a libernyák közösségeken belül is, ha igaz. Hogy is van ez picsuka, hogy te a nők zaklatása felett, csak úgy szemet hunysz , mert apuka csinálta, hol vannak ilyenkor neked úniós alap értékek!!!??? Hogy ott rohadnál meg ahol vagy.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?