Blogolj!

Jakab bejelentette a Jobbik megsemmisülését


Az egykoron jobboldalról induló párt ugyanis bejelentette, hogy támogatja az egy-egy elleni harcot, vagyis hogy a választásokon egy kormánypárti jelölt ellen egy ellenzéki jelölt induljon.

Jakab Péteréknek már egyáltalán nem fekszenek az ágy szélére, ha a DK-val, a Momentummal vagy az MSZP-vel kell összefeküdniük, hanem vidáman bebújnak a nagy közös takaró alá.

Nem érdeklik már őket a Momentum magyargyűlölő felszólalásai, a DK árokásó politikája, a kereszténygyalázás, a nemzeti értékek semmibe vétele, a nemzetközi politika előnyben részesítése, a nemzetivel szemben. Nekik csak egy dolog leng szemük előtt, az ördögnek vizonált Orbán Viktor legyőzése még akkor is, ha ezért saját korábbi választóikat kell szembeköpni és nyakig kell a ganéban járni.

A Jobbik saját sírját ássa tovább. Ha eddig bárkinek egy pici kétsége is volt abban, hogy a párt mára nem vált egy baloldali-liberális alakulattá, akkor az ellenzékkel való teljes összeborulásuk ezt teljesen eloszlatta.

Mivel a Jobbik az ellenzékben jelenleg egy kisebbséget alkot, biztosak lehetünk abban, hogy Gyurcsány be fogja őket csicskítani, kapnak néhány mandátumot, amiért örökké hálásnak kell lenniük neki. Lehet, hogy a következő négy évben lesz még néhány Jobbikos képviselő a parlamentben, de a lassú halál elkerülhetetlen és pár év múlva már maximum a DK egyik fiókszervezete lesz lesz a párt.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98860/pics/lead_800x600.jpg
DK,Jakab Péter,Jobbik,Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 20:26:01
Ahogyan elnézlek benneteket, ezen 3-as csoport képen nekem az jön le, mintha 3 súlyosan dementált és elme bajos most jött ki az elme gyógyintézet zárt osztályról. Látszik rajtatok, hogy a dá-kós áfium rendesen megterhelte világnézeteteket és külsőtöket.
A három grácia helyett inkább úgy aposztrofálnálak benneteket, mint a három lefosott kilométer kő.
Válaszolok
Ottó 2020-08-14 16:49:17
Tahó, jellemtelen, tudatlan szarjankó libernyák, és alkoholista gyurcsótány seggnyaló és ferit szopó hazaáruló jakabkám az észak magyarországi térség tehén és juh-és kecske szaros réteken, mert ez fog maradni nektek a Magyar Emberek megvetését követően. A guanó jut és fog jutni nektek mert vissza éltetek a Tisztességes Magyar Emberek hazafiságával és érzelmeivel ti geci láda senki jankók.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?