Blogolj!

KariGeri levelét megírta


Az irónia csimborasszója az, amikor KariGeri akar valamit megmondani a szakembereknek a koronavírus-járványról. Most például tájékoztatást vár Müller Cecíliától és Kásler Miklóstól a kórházi fertőzések megelőzésével kapcsolatban.

Igen, az a Karácsony aki fordított esetben valahogy elmulasztotta megtenni kötelességét még a járvány első hullámának kellős közepén. Az a Karácsony, aki szokás szerint a Pesti úti idősotthonban történt mulasztások után is csak sumákolt és másra mutogatott.

Most persze valahogy ki kell kecmeregnie ebből a nem épp kicsi fiaskóból, ezért írt egy szépet Facebook-oldalán:

A friss számok, adatok és a trendek is azt mutatják, hogy újra ki kell mondani azt, amit márciusban-áprilisban sokat emlegettem magam is: készüljünk a legrosszabbra, hogy elkerülhessük a legrosszabbat. A koronavírus-járvány második hulláma aligha elkerülhető, a sokunkat foglalkoztató kérdés, hogy elkerülhetőek-e a mindannyiunk életét megnehezítő, a gazdaságot súlyosan megterhelő korlátozó intézkedések (…) A Kásler miniszternek és Müller Cecíliának a napokban kézbesítendő levélben tájékoztatást kérek arról is, mit és hogyan tesz a kormány a kórházi fertőzések megakadályozása érdekében.

Szokás mondani, hogy jobb későn, mint soha, de azért ez ide nagyon nem elég. Karácsony igyekszik, de lássuk be, sokszor maga sem tudja, mit csinál. Az események után való futkorászás nem épp produktív tevékenység és az a bénázás, ami még eleinte talán vicces volt, most már rohadtul nem az.

Vajon mikor fogja összeszedni magát? Ez itt a nagy kérdés és nem az, hogy a szakemberek hogyan végzik a dolgukat, mert mint láthattuk, az eddig is nagyon jól ment nekik. Ellentétben a főpolgármesterrel…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98835/pics/lead_800x600.jpg
idősotthon,Karácsony Gergely,Kásler Miklós,kórház,koronavírus,Müller Cecília
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-14 17:08:06
Kamu geri számomra egyértelműen bizonyított, hogy terajtad 55 időskorú polgár élete szárad a lelkeden amit te okoztál a Pesti úti idősek otthonában. Te rohadári, mocskos szarjankó jó lenne már, ha egyáltalán mersz tökös emberként ki állni az emberek színe elé, hogy nyikkanjál meg az 55 ember halála ügyében. TÖMEG GYILKOS VAGY. Veszed jellemtelen köcsög szarjankó. Van neked egyáltalán lelkiismereted?? ( A kommunisták ilyennel, sohasem léteztek.)
Válaszolok
kata 2020-08-10 20:50:39
Elsősorban te számolj be arról, hogy mi tettél, és mit fogsz tenni a továbbiakban! Ne a mások dolgával foglalkozz, a Pesti úti idősotthonban történtek rád égtek, remélem megkapod érte a neked járót! Különben is, mi a jó fenét levelezel állandóan? Nem mersz kiállni még egy sajtótájékoztatóra sem? Talán attól félsz, hogy egy vérmesebb polgár leszedi rólad a keresztvizet? Isten nem ver bottal, te is megkapod előbb-utóbb, amit érdemelsz. Megátkozod még azt a percet, amikor a hatalomért és a pénzért belebújtál gyurcsány és soros se..ébe!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?