Blogolj!

Ennyit a barátságról: fizetett hirdetésben üti a DK a Momentumot


Minek az embernek ellenzék, ha ilyen koalíciós barátai vannak? Tehetnénk fel a jól ismert kérdést, kicsit kifordítva, hiszen, ahogy a DK és a Momentum a gödi ügyben országosan egymásnak esett azt még a kormánypártok is "megirigyelnék".

A történet szálát ott kell felvennünk, hogy miután a polgármester egy hónappal ezelőtt menesztette az alpolgármestereit, a helyi képviselőtestület fegyelmi eljárást indított ellene és mind a Momentumos polgármester, mind a DK-s ellenzéke azzal vádolta meg a másikat, hogy a Fidesszel akarnak lepaktálni a másik ellenében.

A DK, érveit bizonyítandó még egy manipulált hangfelvételt is képes volt Rónai Sándor közösségi oldalán közzétenni, mely úgy lett megvágva, mintha a polgármester, Pintér György Fideszes képviselőt szeretné alpolgármesternek. "Véletlenül" pont az a része maradt ki a felvételből, mely pont ennek az ellenkezőjét állítja.

Ezután lett a helyi ügyből országos politika, hiszen a DK-nak nekiment Fekete-Győr András és Donáth Anna is a közöségi médiában, melyre válaszul Rónai Sándor újra megvádolta azzal a Momentumot, hogy Fideszesekkel akarja feltölteni a Városházát és azt is a szemükre vetette, hogy országos üggyé teszik a helyi ügyeket.

A sztori csattanója, hogy az ügy országossá dagasztásának vádjáról szóló Facebook posztot a Demokratikus Koalíció fizetős hirdetésként posztolta a közösségi médiában, méghozzá nem úgy, hogy csak a gödieket érje el a bejegyzés, hanem minél több embert az országban.

Vagyis miközben azzal vádolja a DK a Momentumot, hogy kettejük cicaharcát nyilvánosság elé teregették, pont ők járultak ehhez a legnagyobb mértékben.

A gödön jelenleg ellenzékben lévő kormánypárt pedig csak dörzsöli a markát és egy kávé mellett nézi, hogy nyírja ki egymást a két koalíciós barát, és, hogy teregetik ki a szennyest, hogy ne csak a gödiek, hanem az egész ország megtudja, hogy egy kis pozícióért ezek még egymást is képesek besározni, megsemmisíteni.

Fontos ezt megjegyezni a következő választásokra.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98747/pics/lead_800x600.jpeg
Demokratikus Koalíció,DK,Donáth Anna,Fekete-Győr András,Momentum
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?