Blogolj!

Nekik a Balaton...


Fekete-Győr körbebringázza a Balatont, hogy megnézze mennyire szomorúak az emberek, hogy a Balaton már nem az övék és természetesen aláírást is fog gyűjteni, hiszen mi fontosabb a magyarnak, a jó idő, a kellemes víz és a hideg fröccs mellet? Természetesen, hogy találkozhasson néhány Momentumossal a Balaton partján és aláírhassa petíciójukat.

Valahogy nem tud leszállni a Balaton témáról a teljes magyar ellenzék. Amíg a strandokon (még a fizetősökön is) rengetegen élvezik a nyarat, azt, hogy több hónap bezártság után újra szabadon mozoghatnak, addig ők mindenképpen belénk akarják sulykolni, hogy milyen rossz is nekünk, mert jövőre, már a fizetős strandok is megszűnnek és az egész Balaton azért lesz fenntartva, hogyha Mészáros Lőrinc fürödni akar egyet, legyen hova mennie.

Nem érdekli őket, hogy ez embereket nem igen zavarja, hogy ki kell fizetniük naponta kb. 500 forintot, hogy cserébe egy tiszta, rendezett parton pihenhessenek, hiszen már akkor megéri ott tölteni az egész napot, ha az ember kétszer elmegy a mosdóba, hiszen a legtöbb balaton-parti település mosdóiban simán le kell szurkolnunk 200 forintot, ha használni szeretnénk.

De nem. Ők elmennek a Balaton-átúszásra, odaállnak a Tihanyi Apátság elé, kimennek az északi-part egyik legkedveltebb piacára, hogy ott vegzálják az embereket.

Azokat az embereket, akik kifizetik a 9000 forintos nevezési díjat egy úszóversenyre, azokat akik inkább fizetnek kétszer annyit egy sajtért, mert tudják, hogy tényleg tejből készült és megvásárlásával egy magyar gazdát támogatnak.

Rossz helyen kopogtat az ellenzék. Az emberek nagy részét nem zavarja, hogy ki egy strand vagy egy szálloda tulaja, önkormányzat vagy magánvállalkozó, ha azt látják, hogy a pénzükért, melyért megdolgoztak, olyan szolgáltatást kapnak, melyet elvárnak. 

Ha pedig zavarja őket, hogy ki a tulajdonos, még akkor is nyugodtan el lehet menni szabadstrandra, magánszállásra, nem tilos ez senkinek.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98685/pics/lead_800x600.png
balaton,Fekete-Győr András,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?