Blogolj!

Juhász Péter visszatér, de még hogy!


„VISSZATÉREK a régi témához. Mozgalmat indítok” – kezdi A Nagy Bejelentést Juhász Péter. Nem sok jóval kecsegtet ez, főleg, hogy inkább vagyunk kíváncsiak egy Terminátor-féle visszatérésre (I’ll be back), vagy néznénk inkább, ahogy a Jedi visszatér. De most épp egy Juhász Péter jutott nekünk.

És persze hozza a szokásos formáját, azaz még nem is csinált semmit, de azt nagyon hangzatosan, ráadásul kellő arroganciával, pökhendiséggel és nem utolsó sorban fenyegetőzéssel:

A szabad sajtót támogasd egy megosztással vagy utalással, a seggnyaló propagandistáknak meg mutasd fel a középső ujjadat, jelezve, hogy egy vagy a millióból! Tégy meg ennyit a szabad sajtóért!

Kellemes felütés, nem igaz? De van ott még, ahonnan ez jött:

Ezért arra hívom fel a figyelmedet, kérlek, követelem, hogy te is támogasd a megmaradt szerkesztőségek legalább egyikét! Ha nem teszed, akkor lassan nem lesz más, csak az orbáni revolver propaganda kamu hírekkel, lejáratókampányokkal, újságírók és közszereplők megalázásával és megfélemlítésével. És ez a te felelősséged is lesz

És még csak tudja fokozni! Nem elég, hogy egyből kunyerál, még egyenesen követel és lelkiismereti kérdést kreál. 

És még egyszer: még nem is csinált semmit. De persze az indulat az már megvan, a támadás és beszólogatás már megvan. Ilyen az igazi profizmus. Nem, nem ilyen.

Megint megmutatta igazi arcát a füttyhuszár, hiába is igyekszik, alpárisága egy idő után kibukik, ahogy ez most is történt…

Ezúton is gratulálunk. Ezért kár volt ez a nagy visszatérés. Inkább menjen mindenki filmezni, mindannyian jobban járunk vele.

Címkék: Juhász Péter
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98700/pics/lead_800x600.jpg
Juhász Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 22:46:51
Petikém majd össze szartam magam az örömtől és gyönyörtől, hogy visszatértél a politikába. Tudod, így a távlatok messzeségéből kurva rosszul döntöttél, mert szerintem az EMBEREK döntő többsége, hogy visszatérni szándékozol a politikába 10-12 km magasan leszar téged. Elfogyott a kártya pénzed, nem itt kellene a zavarosban halásznod, hogy újra megszedjed magad. Próbálkozzál inkább kannabisz termesztéssel, ha sikerülne neked lebukás nélkül. Tudod, hogy bolond lyukból bolond szél fúj filozófiát ezt egyszer sikerült eladnod neked, de szerintem másodjára neked ez nem fog bejönni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?