Blogolj!

Álmodozások kora: az MSZP 2022-ben véget akar vetni az „önkényuralomnak”


Megint rémálmok gyötrik az ellenzéket. Ezúttal Tóth Bertalan, az MSZP elnöke riadt fel izzadtságban úszva és önkényuralmat vizionált, amit két év múlva szándékában áll legyőzni.

Méghozzá azzal az MSZP-vel ami már Szanyi szerint is csak egy döglődő amőba. Azzal az MSZP-vel, ami jelenleg 3 százalékon áll. Na jó, amúgy nem csak az MSZP-vel. Pedig úgy lenne csak igazán nagy mutatvány.

Tehát mivel nincs más a tarsolyban, így Tóth megint azzal jött, hogy egy ellenzéki összeborulás kell majd a „nemes cél” eléréséhez. Igen, tudjuk, hogy ez eddig is mennyit segített a baloldalnak: semennyit. Tóth viszont még reménykedik, hiszen köztudottan az hal meg utoljára, ennek ellenére mégiscsak komolytalanok a szocik törekvései. Pláne úgy, hogy az ATV Egyenes beszéd című műsorában kiselőadás közben persze szóba jött pártjának támogatottsága is, de Tóth valahogy ebben a kérdésben már nem tudott olyan határozottan megnyilatkozni, a kérdéseket ügyesen kikerülte, úgy fogalmazott, nincs olyan, hogy legerősebb ellenzéki párt, mivel egyik ellenzéki párt sem nyerhet egyedül.

Cseles egyben kínos, de mindannyian tudjuk, mi a helyzet. Két év múlva pedig meglátjuk, hogy többszörös nekifutásra mennyire fog működni az a húdenagy összefogás.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98659/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,MSZP,összefogás,Tóth Bertalan
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 22:14:30
Berci- berci ilyen távolba révedező üveges üres szemekkel választást sajnos belátható módon nem lehet nyerni. Mert a MAGYAR EMBEREK téged egy ideg-elme osztályról szökött szökevénynek tartanak. Berci be kellene látnod, te viszed sírba és az ismeretlenség távlatába az MSZP nevű politikai szervezetet. A kinézeted alapján te egy skizofrén szökevény vagy az ideg-elme osztályról. Amit a nyilatkozatod is alá támaszt, hogy te, illetve ti 2022-ben véget akartok vetni az általatok vízionált valamilyen "önkényuralomnak". Ha ép eszednél vagy akkor, jó lenne, ha konkrétan nevesítenéd az általad vízionált önkényuralmi kényszerek eseteit. Berci jó lenne, ha a hideg vizes szaros bilibe bele érne kezed és egy pillanatra felébrednél a hülye vízionált álmodból, az egy tőről fakadó haverod gyurcsótány ferenec már ajánlotta a MAGYAR EMBEREK egy részének, hogy innen el lehet menni. Fogadjátok feri ajánlását és húzzatok már el picsába, és Angliában, Németországban remélem, hogy megtudjátok alapítani a magyar cuci államot. Szerintem az alkesz szanyi kapitány új pártja is 2022-ben lever benneteket, a választásokon, mint a vak alkesz a stampedlis poharat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?