Blogolj!

Márki-Zay ismét tombol: tehetős, képzett ember nem szavaz Orbánra


Megint durván belegyalogolt a kormánypártok szavazóiba, szimpatizánsaiba a balliberális politikus! Az önjelölt miniszterelnök-jelölt azt állítja, a tehetős és képzett emberek nem szavaznak Orbán Viktorra; vagyis a Fideszre a szegény és műveletlen magyarok ikszelnek…

Fotó: Promenad.hu/Gémes Sándor

Tovább folytatja országos politikai helyezkedését Márki-Zay Péter, aki szemmel láthatóan igyekszik rálicitálni a balliberális IDEA Intézetre, illetve Gulyás Balázs ellenzéki publicista hírhedtté vált gondolatmenetére, és azon görcsöl, hogy minél hangosabban, minél harsányabban minősítse le, degradálja, „savazza” a kormánypártok és a miniszterelnök támogatóit. Érezhető, hogy mindent a miniszterelnök-jelölti castingnak rendel alá, hogy túlordítsa és lekörözze Gyurcsányt, Gyurcsánynét, Jakab Pétert, Szél Bernadettet, Szabó Tímeát és a Momentum örökké ideges megmondóembereit Fekete-Győrtől Donáth Annán át Cseh Katalinig!

Ami ezt a rossz ízű „versengést” illeti, megírtuk, a magyar hangos Gulyás nemrégiben úgy summázott: „TANULATLAN, VIDÉKI, IDŐS EMBEREK képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan, és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség.” Ehhez kapcsolódva az ATV-ben múlt pénteken arról beszélt Hódmezővásárhely önjelölt balliberális miniszterelnök-jelöltje, hogy „sokkal könnyebb úgy manipulálni egy lakosságot, ha a hírek értelmezéséhez nincs meg a tapasztalat, a felkészültség, a tájékozottság vagy éppen a nyelvtudás”.

Vasárnapi Facebook-prédikációjában pedig még jobban

felturbózta a politikai árokásást, amennyiben arról elmélkedett, hogy – szerinte – Orbán Viktornak, családjának és barátainak nagyon kedvező, ha Magyarország szegény. Többek között azért, mert – elemzett – a Fideszre és Orbánra csak a szegény és tanulatlan magyarok voksolnak, a tehetősebb és képzettebb emberek nem.

Hallgassuk Márki-Zayt, és ízlelgessük „tanítását” arról, kik is alkotják – szerinte – Orbán Viktor és a kormánypártok szavazótáborát! (Avagy a 2010-es, 2014-es, 2018-as kétharmadot és a jelenlegi felmérések szerinti biztos pártválasztói többséget is…)

„Tehát őnekik nagyon jó az, hogyha ez az ország szegény. Több oka is van ennek, egyrészt a szegénységünk miatt kapott uniós pénzeket el lehet lopni, másrészről pedig a szegény emberek valamiért Orbán Viktorra szavaznak, a tehetős és képzett emberek viszont nem. Úgyhogy Orbán Viktornak most sajnos igenis érdeke az, hogy az ország lehetőleg kevéssé kiművelt emberfőket adjon, ezek az emberek nyugodtan menjenek; orvosok, tanárok menjenek külföldre nyugodtan, hiszen ezek úgysem szavaznának rá, őneki a legszegényebb, legtanulatlanabb emberekre van szüksége, mert azokkal lehet fönntartani az ő korrupt diktatúráját.”

Nem kicsit pikáns egyébként, hogy Hódmezővásárhely polgármestere két hete még úgy fogalmazott: „Azt a leghatározottabban szeretném cáfolni, hogy én valaha is a fideszes szavazókat minősítgettem volna.” Képzeljék csak, mi lenne, ha „minősítgetné” őket! No, de félre a tréfát: már akkor konkrét példákat sorolva lerántottuk róla a leplet, hogy mekkora hazugsággal rukkolt elő tulajdonképpen.

Mint ahogy az is csak kész átverés, hogy ő maga valamiféle szeretetközösség épít Vásárhelyen, vagy azt építene országosan. Ha eltűnik a máz, egyértelmű, hogy valójában a megosztás és a gyűlölködés az úr, ebből igyekszik politikai tőkét kovácsolni. A kommunikáció ezúttal is merőben más, mint a valóság. Csak a kezét figyeljék no meg a tetteit, és kiderül az igazság!

Forrás: Promenad.hu

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98570/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,előválasztás,fidesz,Márki-Zay Péter,miniszterelnök-jelölt,Orbán Viktor,szavazás,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 23:22:13
Márki zajongókám basza a fülemet a zajongásod, te bigott tahó bunkó, hogy nem szakadtál bele anyába amikor a világra tolt. Képzeled el, hogy ilyen jellemtelen szaralak mint te vagy és szaros szoros zsoldos létedre nem tudsz magadba szállni és felismerni, megismerni a MAGYAR emberek hazaszeretetét és józan gondolkodását. Visszamehetnél már oda ahol kiképeztek és ránk szabadítottak téged. Képzeld el ,hogy két mérnöki diplomám és két technikusi oklevelem van, továbbá 3 szakmával és energetikai szakértői jogosítvánnyal is büszkélkedhetek, de egy ilyen ocsmány szaros szoros zsoldos szaralakra mint te vagy soha a büdös kurva életben nem húznák X-et ezt jól véssed az eszedbe. Még egy kis pluszt neked vidéken élek szarjankó. Jó lenne, ha virítanál te is ki vagy és milyen képzettséget és végzettséget ki a faszomnál szereztél és milyen iskolázottságra tettél szert. Virítsál már köcsög.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?