Blogolj!

Csecsemődüh kettő pont nulla: Donáth Anna a miniszterelnököt fenyegeti


A csúnya, gonosz Zorbánviktor által megcsonkított, kicsorbított és felkoncolt jogállamiság "védelmében" röffentette be ismét a toporzékoló hisztimotort a lila ködbe burkolózott Momentum európai álompárosának defektes pótkereke.

A tagadhatatlanul magyar- és Orbán-fóbiás lila liba-kettős fiatalabbik tagja újfent tanúbizonyságot tett: ha rajta múlna, bizony az anyját is eladná egy két brüsszeli picsipacsiért. Hát még az országot!

Donáth Anna magát Európai Uniós Dagobert bácsinak, pardon Dagobert néninek képzelve úgy kezdte el tologatni elméleti síkon az uniós pénzeket, mintha csak egy pókerasztalnál ülne. Persze, az arrogáns Momentum bárgyú vigyorú üdvöskéjének soha semmi köze nem volt ilyesmihez, most is csak játssza a csitrit, aki ugyan még nem nagykorú, de a dizsibe már jól kikenve kelleti magát, aztán meg csodálkozik ha megb...hívják egy vodkaszódára és eldől mint a homokos zsák.

Nem is oly rég a Ballik torz arcú pojácája, az ötperces miniszterelnöki álmokat dédelgető Jakab Peti hazugozta le Orbán Viktort a parlamentben, s élnék a gyanúperrel, hogy ez valamiféle aljas ellenzéki slágerféleség lehet, mert Annuska is ezzel állt fel a Facebook Ki Mi Tudjának nagyszínpadára.

"(...) ha a magyar miniszterelnök tovább rombolja a jogállamot, ha környezetében továbbra is működik a közpénz-szivattyú, annak következménye lesz. El fogjuk venni a kormányától azt a jogot, hogy a Magyarországra érkező uniós pénzeket osztogassa"

- mennydörögte a súlyos és krónikus ballibbetegségben, a permanens gyűlölitiszben szenvedő kettes sorszámmal ellátott versenyző. Mi felénk erre csak annyit mondanak: hol él ez, szatyorban? Úgy látszik, kezd a begőzöltség az olimpiagyilkos gittegylet pártkatonáinak agyára menni, ugyanis napról napra egyre agresszívabban és gátlástalanabbul követelik maguknak a szeletet a habos tortából. És ne legyen kétségünk, ha nem megy ésszel - hogy is mehetne? - akkor majd megpróbálják erővel.

Olybá tűnik, az ellenzék agytrösztjeinek már nem dívik, hogy a realitás talaján toporzékoljanak. Mert miközben minden egyes, az EU által Magyarország számára folyósított és általunk elköltött forint, fillér, garas útja nyomon követhető és maga Merkel mutti is elismerően bólogat, hogy a magyar kormány milyen remekül használja fel az uniós forrásokat, nekik csak a zsigeri Orbán-gyűlöletre és a fake news gyár pörgetésére futja. Hazudnak reggel, délben, meg este ugyebár. Például ilyeneket:

"A Fidesz lopja az uniós pénzeket, és lebontja a magyar jogállamot. A következő hét évben mindkét bűnét a fejére fogjuk olvasni és meg fogjuk állítani"

- dübörög a momentumos propagandaágyú.

A probléma megoldására egy kreatív kommentelő tett javaslatot Donáth gyűlölettől fröcsögő posztja alatt, ami annyira megtetszett, hogy szó szerint idézném:

Annuska, nem akar inkább elszegődni hivatásos szemölcsnek? Akkor elég lenne lefagyasztani és bumm, már el is tűnne az életünkből.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98508/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,eu,Európai Unió,Momentum,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-02 20:37:43
Libernyikova-gecova picsukám, picsukám ugye szerinted a papa nő zaklatási ügyei bele kell, hogy férjenek az únió jogállamisági követelmény rendszerébe az un. alapjogokba, mert ez a papának jár következmények nélkül?? Szerinted ezek is ugye az európai alap értékek közé tartoznak, amit a kedves papa amit a munkahelyi környezetében általa zaklatott nők ellen elkövetett és ez a jogállamiság alap köve kell, hogy legyen. Menjél el már picsukám, te már a jó kurva nénikédbe, amikor is apád nőzaklatási ügyét euró konformnak európai értéknek tartod, és nem lépsz fel ellene. Hol itt az általatok lihegett jogállamiság, amikor is kedves papa bíróság előtti megmázsálását a haveri un. függettlen libernyák bírók,ügyészek fagyasztják és elsíbolják. Nem is értem, hogy az orbaniszta rendszer miért tűri el ezt az égbe kiálltó jogtalanságot. szerintem itt kibaszott nagy politikai mutyi lehet az áldozatok kárára.Ennyit a ti kibaszott jogállamiságotokról, ezt kellene már, te ótvar liberálgecova az únió magas plénuma elé vinnetek.
Válaszolok
Ottó 2020-08-02 18:54:48
Picsukám, picsukám stupid picsukám, nem is értem, hogy libernyákova létedre, miért nem kérkedsz az úniós magasztos parlamentben, azzal a ténnyel a kedves papa aki neked adott fehérje halmazt, hogy ott pipiskedhessél az úniós parlamentben. Örökítőd rendszeresen zaklatta és zaklathatja a nőket szűk életvitel szerű környezetében. Te a libernyákova, hogy tűrheted el nők elleni erőszakot és megaláztatásokat, mint tudod, hogy ha valaki 30-40 évvel ez előtt valamely nőcikék seggét megfogta az ugyan olyan bűn, mintha embert ölt volna és ez élévülhetetlen a dolgok jelen földkerekségi erkölcsi állapota szerint, erről miért is nem tájékoztattad az Únió magas gréniumait ????. Tudod, hogy ezek után ott rohadjál, meg ahol vagy a buzi testű jellemtelen erkölcstelen köcsög libernyák párt főnököddel együtt. Apuka nő zaklatásai egyen értékűek a pedofilok erkölcstelenségeivel. Picsukám, stupid picsukám mi is erről a véleményed. Az úniós államiság és az úniós értékek ezek után hol a picsában is vannak szerinted.
Válaszolok
Ottó 2020-08-01 12:32:25
Liberális gecók és gecovák genderesen mondva gerinctelen libernyákok és fehérje halmazok. Hisztiző hülye picsuka szerintem apukát kellene eltávolítanod a Magyar nők közeléből, hogy ne tudja zaklatni őket. Hülye picsicsuka létedre nem tudod, milyen nagy és elévülhetetlen bűn a nők zaklatása, talán ezt kéne első helyre tenni leginkább a politikumodban és a családodban.
Mi van hülye picsuka?? Nem tetszik a rendszer? Mert nekem már igen-igen tele van a tököm veled meg az úniós szintén hülye picsuka barnőddel. Végre már definiálhatnátok már, hogy mi is az jogállamiság amit egész Európára egységesen le lehet képezni és az egységesen vonatkozna minden kire az Únió országaiban. Meg már azt is meg kellene mondanotok, hogy mik azok az Európai értékek (Pl.: ha jobb kézzel vakarom meg a balacskómat az is lehet úniós érték) amiről hadováltok rendszeresen és hivatkoztok és egységesen mindenkinek be kellene tartani az Únióban, mert amit ti műveltek balliberális sz@rjankó gecovák brüsszelitaként az nem igen lehet európai érték csak egy égbe kiálltó hazaárulás aminek büntetési tételének kellene, hogy legyen a Magyar jogrendben. Tudod léteznek axiómák, de ti ilyeneket nem tudtok felállítani, mert csak csúsztattok és állandóan hazudoztok. El mehetnétek már ti a halál koton mentes f@szára.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?