Blogolj!

Mesterterv: Szél Bernadett az utcán döntené meg a kormányt


Párhuzamos valóságban él a Momentum felé kacsingató, mindentől is független honanya, aki új otthonra talált. Azt üzeni, a balliberális ellenzéknek az utcán a helye, és nem is jöhetnek be, míg meg nem bukott a Zorbán. Vizesnyolcasok pedig kíméljenek!

Fotó: MTI/Kovács Attila

Újra megtalálni véli a balliberális csodafegyvert az örökké ármánykodó anti-Armani: ezúttal az utcán döntené meg a Fidesz-kormányt az LMP-ből kibukfencezett Szél Bernadett. A függetlennek álcázott, jelenleg épp a Momentum felé kacsingató honanya hatalmasat ment az ATV Egyenes beszédben, ahol arról értekezett, hogy

Orbán Viktor gyakorlatilag összecsinálta magát attól, hogy ő és a lyukas zoknis pókember, Hadházy Ákos a szabad ég alatt bujtogatják a népet a kormány ellen a nemzeti konzultáció szánalmas megtrollkodásával.

A fényre liluló Szél kifejtette, az az igazi konzultáció, amit ők művelnek Hadházy elvtárssal – no meg többek között a híres hosszútávfutó szoci Gurmai Zitával –, a kormány meg csak manipulál, és „bekamuzza” a nemzeti konzultáció kitöltőinek számát. Figyelem, freudi elszólás (is) következik:

„Innentől kedve Dömötör úr és az összes többi ÁLLAT..., államtitkár ott a klímás szobákban, öltönyben ücsörögve olyan számokat mond, amilyent akar, mi viszont ott vagyunk az utcán, ahol az emberek vannak, odajönnek hozzánk, és valódi kérdésekről konzultálunk, nagyon súlyos dolgokról konzultálunk velük”

– büszkélkedett Bernadett asszony. Aki még azt is elhencegte, képzeljük el, az emberek az utcán tapogatják-lapogatják őt, az ellenzéki képviselőt, aki – mint mennyből az angyal? –

„kijött közéjük a televízióból”.

Szél tehát meglovagolná a nyári kánikula forró szelét, és úgy érzi, „a Fidesz iszonyatosan ideges”. Ezt a tételét imigyen igyekezett bizonyítani:

„tegnap is annyira idegesek lettek, hogy Debrecenben kiadtak egy közleményt ellenünk”.

Hát, neki legyen mondva – mi azért kicsit mást gondolunk a félelemről mint olyanról...

A vágyvezérelt balliberális politikust – aki, emlékezzünk, 2018-ban az LMP kormányfőjelöltjeként már „Szél-kormányról” vizionált – nem zavarják a tények, csak (meg)érzéseire hallgat, melyek most tehát azt súgják,

nagyon zavarja a Fideszt, hogy „kint vagyunk az utcán, az emberek között, versus ők, akik bent vannak az irodáikban”, illetve „összellenzék van a Jobbiktól a DK-ig, számos civil szervezettel”.

Ha már a parlamenti politizálásba csúnyán beletört a bicskája, olyannyira csapatná a szivárványos utcai cirkuszolást, hogy aszondja:

„Mi most itt benne vagyunk egy olyan folyamatban, amiről ha engem kérdeznek, 22-ig nem is szabad abbahagynunk. Én azt látom, hogy az utcán ott igazán tudunk azokról a dolgokról beszélni, amik fontosak.”

A magát már-már megint miniszterelnöknek képzelő Szél azt is előadta, az utca népe eltökélt: előválasztás-hívő, és egy balliberális, ellenzéki közös listát akar, egy miniszterelnök-jelölttel és

„106 körzetben egy egyéni embert, aki erős, tehát nem vizesnyolcas, hanem erős, jó jelölt”.

Szerinte olyan jelöltek kellenek,

„akik nem adott esetben pártalkukból sejlenek föl vagy jönnek ki, hanem ott helyben erősek; persze a kettő nem az zárja ki egymást...”

Nem úgy, mint Szél Bernadett és az érdemi politikai teljesítmény, azaz a tartalom no meg a vezetői rátermettség. Lásd még: vizesnyolcas...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98413/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,fidesz,Hadházy Ákos,Orbán Viktor,országgyűlés,parlament,szél bernadett,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-01 13:20:21
Szélütött bernadett te még mindig nem épültél fel elme bajos állapotodból, szerintem az biztosan súlyosbodott esetedben. Fordultál már szakemberhez?? Téged besoroltak már az emberek a javíthatatlan és tudat hasadásos, jellemtelen kategóriába, ami neked egy politikai nihil. Miért akarsz vissza kapaszkodni oda ahonnan kiírtad már magad. Neked a sorsod determinálva vagyon, hogy 2022-ben a lyukas zoknis magyar vándort lépcső korláton csapni valóan bemutatott és ismételten új sütetű lófasz igazgatóvá (inszeminátor) váló perc emberke segédje leszeszel valahol a Somogyságban, akár még szex partner szinten is. A kereszt nevedben szereplő 2t, ha nem vennéd észre kőkeményen a múlt idő jele. Különben is ti szélütött liberálgecovák (liberálnyákovák) ne, hogy már osszátok újra a semmit és szart sem érő elme bajos látomásaitokat. Szélütöttkén jól tennéd, ha elhúznál már a halál koton mentes f@szára.
A képen mutatott szopásra nyitott száddal kit is akarsz megdönteni??!!
Válaszolok
éva 2020-07-30 11:24:27
AZZAL NEM DICSEKSZIK, HOGY ELKÜLDIK ŐKET A JÓ FRANCBA(többen, magam is, köpnek nagyot). Az elvakult DK-ás idősek kevéske pénzért hajlandók odamenni vállat lapogatni. Normális ember ködnek nézi lyukas zoknis H., és szélütött B.-t
Válaszolok
Lukács 2020-07-30 09:21:18
Remélem, valaki Bernit is megdönti. De nem az utcán.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?