Blogolj!

Csak ahogy megszoktuk - újabb szoci kamu lepleződött le


Csak a szokásos. Az MSZP megint ledobta a kamubombát. A párt mely a járvány alatt a halottakat is felhasználta néhány szavazatért, most egy szerencsétlenül járt fiatal lány sorsából próbál politikát kovácsolni.

Tavaly szeptemberben a Teleki Blanka Gimnázium egyik tanulóját a zuglói vasútállomáson átsüvítő tehervonat menetszele maga alá rántotta és a lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hála a gyors és szakszerű ellátásnak a fiatal lány életét sikerült megmenteni, de élete végéig kerekesszékben kell maradnia.

A gimnázium tanulója szeptembertől szeretne visszatérni az iskolapadba, de mivel a Teleki Blanka Gimnázium nem akadálymentesített ez csak akkor lehetséges, ha az iskolában előzetes becslések szerint közel 8 milliós átalakítást hajtanak végre. Lehet vannak, akik most megállnak egy picit és felteszik a kérdést, hogy szükséges e egy tanuló miatt nyolcmillió forintos beruházást eszközölni vagy inkább más módot kell találni a lány tanulásának folytatására. Talán így volt ezzel Tóth Csaba is, aki valószínűleg magából és pártjából kiindulva, telekürtölte a sajtót, hogy a gonosz EMMI nem hajlandó kifizetni a pénzt az iskolának.

Hála Istennek a jelenlegi kormány tagjai nem ilyen keményszívűek, annyira nem, hogy az iskolában az akadálymentesítés már júniusban elkezdődött és jelenleg is zajlik. A fejlesztéseknek a becsült értéke 17,5 millió forint, amelyet teljes egészében a fenntartó finanszíroz. De a tanév kezdetére a Tankerületi Központ nemcsak a megfelelő infrastrukturális feltételeket biztosítja az intézményben, hanem az iskolai oktatásával kapcsolatos egyéb feltételeket is.

Hát fiúk ez sem jött be. Nem baj, lehet még próbálkozni, van még idő a választásokig. A nagy számok törvénye szerint egyszer talán nektek is bejöhet valami. Bár a nagy számok helyett sokkal valószínűbb, hogy 2026-ban egy kis szám lesz a sorsotok, valahol 0 és 5 (százalék) között.

Címkék: MSZP
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98401/pics/lead_800x600.jpg
MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-02 18:04:32
Te kórógy(zs) nevű liberál -bolsi erkölcsileg debillé vált MSZP-s beállítottságú félművelt, liberálgecci (két cével) sehonnai ócska bitang szarjankó nem rég még nyilvánosan aláztad, jellemtelen módon alaptalanul mocskoltad parlamenti képviselő társadat. Egy ilyen gecci erkölcstelen szarjankótól sem azért és sem mostani hazug video bízniszed után talán ki járhatna egy mea culpa- maxima culpa, az általad, megrágalmazott és lealázott képviselő társadnak, de te ehhez akkora tahó és bunkó vagy mint ide Vlagyivosztok. Nem értem, hogy a kurva nénikédbe, hogy volt annyi merészség a mamába, hogy egy ilyen gerinctelen aljas mocsadékot, mint te vagy a világra toljon!!! Kár, hogy nem szorult be a fejed akkor, amikor a mama erőlködött veled. Neked Magyar hazánk top 10 helyén van minősítve a Magyar Nép ellenes arroganciád és a Magyar nép ellenességed. Ezen sok jellemtelen geciséged miatt jólenne, ha lemondanál minden Parlamenti tisztségeidről köcsög és visszavonulnál a politikai élettől, mert ott már neked nincsen és nem lehet semmilyen helyed.
Kórógy ótvar köcsög szarjankókám Horn Gábor is azt mondta fletónak anno, hogy feri vedd már észre, hogy elküldetek már téged az emberek a picsába. Az embereknek ezt jól esne , ha magadba szálnál és belátnád azt, hogy ilyen tahó és bunkó politizálásoddal az MSZP sírgödrét ásod meg köcsög libernyák szarjankó. Mi van a csodálatos asszonyoddal akinek seggét maximálisan kinyalva reklámoztál és mentő tisztnek és önzetlen hoszpisz ápolónak tituláltál, akinek kezében a kórházakból kidobott 10 beteg közül 9 meghalt a kezei között. Te tudtad szarjankó mocsok állat liberálgecókám, hogy mind ez kőkemény hazugság volt, és mégis volt pofád elő állni egy ilyen égbe kiálltó hazugság csomaggal, ami remélem ezen megállapításom az igazság talaján kőkeményen megáll. Ti mocskos MSZP-s, DÁ-KÓ párti jellemtelen fehérje halmazok, volt pofátok mind ezen az égbe kiálltó hazugsággal Magyarországot besározni az únióban. Nem tudom, hogy tudtok ti még ennél mocskosabb erkölcsi és politikai mélységbe süllyedni, de rólatok még mindent eltudok képzelni.
Válaszolok
éva 2020-07-30 11:31:46
Az ördög, akárhonnan nézi a dolgot mindég tud kárörvendeni! " úgy ugrálnak ahogyan MI FÜTYÜLÜNK" !
Nagyon szép gesztus volt, de a magántanár olcsóbb lett volna. Főleg a digitális távoktatás küszöbén.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?