Blogolj!

A történet vége


A történet vége valahogy mindig ugyanaz. A baloldal folyamatosan korrupcióval, csalással, lopással vádolja a kormányt és politikusait, de kiderül, hogy a bűnözők az ő oldalukon vannak.

Most Botka László bizalmasáról Joób Mártonról derült ki, hogy valószínűleg ÁFA-t csalt, nem is akármennyit, több százmillió forinttal sikerült megrövidítenie az államkasszát és megtámogatnia saját vállalkozását.

Joób amellet, hogy Botka bizalmasa, egy másik szempontból is érdekes figura. Tizenegy gyermekes, vallásos emberként az MSZP mindig szerette mutogatni, hogy lám itt egy tipikus Fideszes ember, aki mégis az MSZP-t választotta. Joób egy szegedi Márki-Zay, akiről a sztereotípiák szerint azt gondolnánk, hogy konzervatív és jobbra húz a szíve, valamilyen okból kifolyólag mégis a baloldalt választotta.

Az ok talán pont a most kirobbant ügyben keresendő. Könnyen lehet, hogy Joób azért választotta a szegedi MSZP-t, mert bár családi háttere nem erre predesztinálja, az üzleti stiklikhez itt jobb partnerekre talált.

Persze a szegedi MSZP, már mossa is kezeit, ők ilyenfajta bűnözőket eddig csak tv-ben láttak, nem tudnak semmiről, nem láttak semmit. 

Lehet, hogy még a végén azzal is előállnak, hogy Joób igazából egy konzervatív ember, aki csak besározni jött szegény MSZP-t.

Meglátjuk. A végén úgyis minden kiderül.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98379/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,MSZP,Szeged
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?