Blogolj!

A szocik már a szatyorban vannak


Nagy a pánik a komcsi utódpárt háza táján és hamarosan robbanhat is a bomba. Füstje biztosan lesz, lángja... hát az aligha. A MaSzoP újfent tanúbizonyságot tett arról, kész tátott szájjal, bőszen bólogatva besétálni Gy. Ferenc bukott miniszterelnök DáKó-erdejébe, csak hogy 2022-ben is átbukdácsoljon a választási küszöbön.

Fotó: MTI

A következmények nélküli politikai gittegyletté silányuló MSZP mást sem csinált az elmúlt hetekben, hónapokban - és bátran állíthatjuk években -, csak rágta a keserű pirulát, amit Gyurcsány doktor írt fel receptre, pártszédelgés ellen. A gyógyszer persze placebo és ezt a nemzeti elkúrásból doktoráló professzor is tudja: a közelmúltban számos, magát politikusnak hazudó önkéntes Raszputyin szegődött át a szegfüvesektől a szintén álságosan félrevezető néven futó "Demokratikus" Koalícióhoz.

Vihogó Ágikáéknak lassan tényleg nem marad más, mint a pecsenyéből kitépett és lerágott csont, amit a szafttól ragacsos kezű Gyurcsány-csicskások úgy dobálnak oda nekik, mint király a kiéheztetett korcsoknak.

Persze, az éhség nagy úr és a csont soványra koplaltatott ebek képesek az alamizsnáért is vérre menő küzdelmet folytatni, mert aki lemarad, az bizony kimarad. Bár a 2022-es választások még odébb vannak, baloldali berkekben máris elkezdődött a helyezkedés a lepattanó falatokért, miniszterelnök-jelöltből is akad már nem egy, nem kettő, nem három.

Hogy lesz-e végül közös ellenzéki lista, vagy sem, lesz-e közös kormányfő-jelölt vagy sem, azt a zavarosban halászva egyelőre lehetetlen megmondani, de aki szeretne csak egy aprócska szeletet is a tortából, az jobb ha a fő ballib-bábmesternél kuncsorog. Így hát emeszpééknél is úgy látják, jobb térdre borulni a magasságos Feri előtt és megpróbálni elseftelni vele néhány parlamenti helyecskét, hiszen önerőből ilyesmire már aligha futja. Összenő, ami összetartozik.

A Magyar Nemzet írta meg, hogy a szocik öt helyet szeretnének kibulizni Gyurcsánytól egy potenciális DK-MSZP fúzió létrejötte esetén, ami már csak azért is tűnik teljesíthetetlen kérésnek a kurátor úr szemszögéből, mert a MaSzoP alig karcolja az öt százalékos támogatottságot a választópolgárok teljes körében. Ha mindez nem lenne elegendő, a szegfüves bagázs azokat a renitens kiabátorokat is megnevezte - Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Molnár Zsolt, Hiller István, Harangozó Tamás -, akiket mindenképpen szeretne betuszkolni a Tisztelt Házba. Az már más kérdés, hogy mit szólnának ehhez az olyan szószólók, mint az országvezetésből elégtelenre vizsgázó Mesterházy Attila, a nagyszájú Bangóné, vagy éppen a kamuvideók fake news királya, Korózs Lali.

Lesz itt még hadd el hadd a szocialista pártszékházban, de nem lesz ez már több egy biliben kavargó örvénynél.

Arra viszont jobb, ha mindenki odafigyel, akinek kell, hogy a Gyurcsány-Dobrev házaspár a spájzban van. A szocikat pedig elhasznált, lyukas zacskó formájában belegyűrték a csíkos szatyorba.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98381/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Magyar Szocialista Párt,MSZP,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-15 23:52:19
Ágica már megint beégtél az agárdi szabadstrandokkal kapcsolatban, mert szoci szokás szerint megint óriásit hazudtatok. Rövid időn belül kétszer is volt lehetőségem Agárdon időzni és azt tapasztaltam, hogy kb. 1,0-1,5 km hosszú szabadstrand szakaszon (ahonnan párttársaddal együtt hazudoztad a szerintetek frankót az ott élő emberek nagylétszámú tüncikéjét amit nem is tudtatok kamerával bemutatni) simán térítés mentesen bemehettem és korlátlanul és szabadon élvezhettem az ott lévő szolgáltatásokat. A második alkalommal már ugyan ezen a szabad strandon a partvédelmi kialakításokat és a partmenti sétány kiépítését láttam egy partra lenyúló üdülő kerítésének elbontása mellett. De azt is tapasztaltam, ezen part szakaszt a helyi és vendég emberek nem tudják használni, mert a parti füves területet a nyári ludak elözönlötték és a pázsitot oly mértékben teli szarták, hogy azt napozási céllal nem lehetett használni, mert 1 négyzet méterre legalább 10-15 libszar jutott. Erről ennyit hazudós ágica.
Válaszolok
Ottó 2020-08-01 14:01:34
Ágica azt susogják, te leszel a DÁ-KÓ párti ( Dobrev Klára párt ) gyurcsótány ferinek az új politikai, de lehet, hogy fizikális ágyasa 2022-ben a már meglévő két klara pótló mellett, mert még feri állítólag nem buzi, de semmeisem nics kicsukva. Lehet, hogy egy kicsit növelned kéne az alkohol szintedet amit már megtapasztaltunk, vagy más bódító anyagokét, mert bizony- bizony előbb, vagy utóbb a ferit le kell majd szopnod az örökítő anyagával együtt, légyen az politikai, légyen az fehérje állapotú. Bár az is lehet szerintem, hogy feri beéri azzal, hogy a kis pöcsű szóvivője tegyen téged magáévá (69) kielégíthetetlen szexuális és nő molesztáló igényével és fogadja majd a DÁ-KÓ párt iránti hűségedet és elkötelezettségedet. De ne add olcsón magad, előbb kérjél gréci kis pöcsű szex fotókat, mielőtt reá gerjednél. Ha megtörtént a nagy politikai és fizikális sex, akkor remélem visszamész az MSZP székházba és lakapcsolod a villanyokat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?