Blogolj!

Korózs Lajos csak követelni tud, cselekedni nem


Azért az már tényleg röhejes, hogy az ellenzék csak utasítgatni bír, de ha helyzet van, akkor minden intézkedést kikérnek maguknak. Most Korózs Lajosnak nem tetszik valami, ami persze enyhén szólva is ironikus. Az MSZP-s politikusnál is uborkaszezon van, ezért újra előhúzta az idősotthon-kártyát.

A MSZP konkrétan felszólította a kormányt, hogy teljes körűen mérje fel és tegye biztonságossá az összes bentlakásos idősotthont a koronavírus-járvány második hulláma előtt.

Ezzel nincs is baj, hiszen a veszélyeztetett korban lévők biztonsága igenis fontos, ám ha megnézzük, hogy megint kiktől jön a kérés követelőzés, az egy kicsit vicces. Hiszen nehéz elfelejteni, hogy mekkora gond lett a Pesti úti idősotthonnal is. Aztán meg ment az egymásra mutogatás szokás szerint… Karácsony azóta sem foglalkozik az óriási hibával, amit elkövetett az intézménnyel kapcsolatban, de sunyul. Az MSZP akkor valahogy nem követelőzött…

Az MSZP mondjuk akkor sem követelőzött, amikor a kormány szigorú, határozott fellépésére volt szükség. Akkor a semmittevés és az akadályoztatás volt az ellenzéki hobbi. De pofa ahhoz azért van, hogy semmi ne legyen jó, semmit ne kelljen csinálni, mutogatni és elégedetlenkedni viszont jó buli. Nem véletlenül komolytalan az egész ellenzék…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98254/pics/lead_800x600.jpg
idősotthon,Korózs Lajos,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-27 17:31:59
Kórógykám, te mint az MSZP általános és permanens geci hazudozó lalája. Jellemtelenséged nem ismer határokat, mert te egy akkora fehérje gennyszerű halmaz vagy sok-sok apró kis farkincákkal, mint ide Vlagyivosztok. Hát hova tetted az eszed, és emlékezeted, hát az amit elakarsz várni Viktortól azt a t i COVID csapatotok, nagyszerű és önzetlen mentő orvos tiszt sztahanovista hospisz ápolóval és tesójával azt a bárgyú képű szemüveges zavavart eleme állapotú kis öregecske k@csögö a csoda masinájának bevetésével már réges-régen meg kellett volna oldanotok MSZP-DÁ-KÓ elvtársak. Ugye emlékezel még rájuk, mert azt a szart amit te és elvtársaid kevertetek az idióták bevetésével az nem semmi égbe kiálltó piskóta volt. Először is és alapvetően velük kellene orvosolnotok az általad felvetett problémáidat nem pedig Viktorral . A ti kezetekben lévő csoda fegyvert és személyeket újra kellene aktivizálnátok, és akkor a kamu gerivel összefogva aki még mindig nem vette a fáradságot, hogy az általa leszart és elhanyagolt Pesti úti idős otthonba esetleg tiszteletét tegye, mert anélkül nem jut el az agyához, ha létezik egyáltalán nála ilyen még mindig nem jutott el a csökött kis agyához, hogy hány és hány idős ember halála szárad a lelkén. Kamu geri nem sokára megfogod tapintani tégláidat valamelyik büntetés végrehajtási intézmény falában, mert több mint ÖTVEN ember halála szárad a lekeden. Innentől kezdve kórógykám menjetek már ti el már a jó kurva nénikétek náthás picsájába. Kórógykám szerintem te kamu geri társ tettese vagy a több mint 50 idős ember halálában. Éljél már életed végéig ezzel a tudattal amit elkövettél, ha esetleg ebből bűneidből jogi csűr-csavarral téged és kamu gerit sikerül kimentenii de az lenne igazándiból a jog és erkölcs csimborasszója.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?