Blogolj!

Cseh Katalin totál kiborult a jogállamisági bunkósbot bukása miatt


A lila brüsszelita megint akkora hisztit vágott le az Európai Parlamentben, hogy az párját ritkítja. Képtelen bevenni az érzékeny, liberális gyomra, hogy Orbán Viktor csatát nyert Magyarország számára az EU-csúcson.

Fotó: Facebook/Cseh Katalin

A Kanadában született, Hollandiában kiképzett lila brüsszelita megint kiverte a balhét. Az örökké ideges, túlmozgásosan hisztis Cseh Katalin újabb drámai nagyjelenettel rukkolt elő az EP-ben: olyan hévvel esett neki az Európai Tanács által a napokban elfogadott költségvetési megállapodásnak, hogy kis híján kitépte a helyéből a mikrofont (de tényleg, nézzétek meg az alábbi kis videóját, tanulságos!). A Jászai Mari-díjra pályázó amatőr színjátszó ráadásul az orrát, száját eltakaró szövet nélkül tombolt, nem kevés – potenciálisan veszélyhordozó – aeroszollal bombázva környezetét, de kicsire nem adunk, nagy meg ugye nem számít – még szerencse, hogy képviselőtársai (már tartanak tőle) tartották tőle a szociális távolságot...

A legmagyarellenesebb hazai politikai gittegylet, a Momentum No.1. nemzetközi szószólója azért került idegállapotba, mert Orbán Viktor miniszterelnök – figyelem: erről ír a külföldi sajtó is – kenterbe verte Európát a helyreállítási alapról és a következő hét év EU-s büdzséjéről szóló csúcson. Nemcsak azt harcolta ki, hogy Magyarország 3 milliárd euróval több pénzt, kap mint amire előtte számítani lehet, de lengyel kollégájával elérte, hogy „felvizezték” a jogállamiság furkósbotját, azaz rögzítették, hogy az uniós támogatások nem köthetők össze direktben olyan politikai és ideológiai feltételekkel, mint a jogállamiság, illetve a bevándorlás kérdésének megítélése.

Cseh és hasonszőrű, hazájukat folyton-folyvást feljelentgető balliberális elvtársai csehül állnak, valahol érthető hát, hogy teljesen kiborultak. A Momentum női kalapácsa ezért jól neki is esett mindenkinek Brüsszelben, ütött, akit ért, ütött, akit látott: Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, Charles Michelt, az Európai Parlament elnökét és Angela Merkelt, a soros EU-elnök Németország kancellárját.

„Az üres szavak cselekvés nélkül csak a populisták [ez lenne Orbán Viktor – a szerk.] ösztönzésére szolgálnak. Ez a költségvetés történelmi esélyünk Európa újjáépítésére és megújítására. Nagyon örülök, hogy létrejött ez a megállapodás. De senki se felejtse el, ez egy olyan megoldás lesz, amilyenné tesszük. Megerősítheti Európát vagy segítheti az Európa-ellenes populistákat [ez lenne Orbán Viktor – a szerk.]. Ismételten – a Tanács nem tudott erős jogállamiság mechanizmust felmutatni, tisztán összekötni az EU-s pénzeket az EU-s értékekkel. A Parlament álláspontjának világosnak kell lennie. Nem lehet több üres ígéret az értékekről. Nem lehet többé ellenőrizetlen pénzáramlás a korrupt oligarchák felé, a helyi közösségekhez [ezek lennének az NGO-k és a balliberális vezetésű helyhatóságok – a szerk.] kell a pénzt iránytani, akiknek most nagyobb szükségük van rá, mint korábban valaha”

– sikítozta a ripacs. Majd ráförmedt az Európai Bizottságra és az Európai Tanács német elnökségére, kapjanak már magukhoz:

„kezeljék a jogállamiságot kiemelt prioritásként. Minden más a konkrét lépéseken kívül elfogadhatatlan”.

Cseh tehát majd megőrül, hogy robbantsa a dealt. Mit neki az európai helyreállítás, a cél a harc maga. Nemcsak folytatná, de ezerrel felturbózná a Magyarországgal szembeni politikai boszorkányüldözést. Ezt tűzte a zászlajára, nincs is rajta más semmi. Képtelen méltósággal veszíteni még akkor is, ha egyébként hazája, nemzete győzött.

Egy nagy lila szégyenfolt; se több, se kevesebb.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98129/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Cseh Katalin,Európai Parlament,Európai Unió,jogállamiság,költségvetés,Momentum,Momentum Mozgalom,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-27 20:09:41
Feri barátom anno közép iskolában berágott a történelem tanárnőnkre most ezt régi mondását interpretálom és találom megfelelőnek erre liberál bolsevik repedt sarkú "úniós képviselő" stupid picsára. Feri mondá vala, hogy XY elvtás nőt esernyővel kellene meg erőszakolni, úgy hogy csukva be, nyitva ki. Lehet, hogy ennek katalinnak nevezett gyalázatos ribancnak ettől megjönne az esze.
Válaszolok
László 2020-07-26 21:33:38
Tényleg nincs olyan szabály az EP-ben, hogy mindenki csak normálisan viselkedni képes képviselőket küldhet az Európai Parlamentbe?
Mert ez a hp tényleg égő.
Aki belőle kiindulva próbálná meg megítélni Magyarországot, az nagyon mellé lőne.
Másrészt: szégyen, hogy egy ilyen hp-t oda engedett - bármelyik párt.
Válaszolok
illes 2020-07-25 19:20:19
Hazaáruló,kretén pitcsa.
Válaszolok
Ottó 2020-07-25 17:19:25
Katika veled az a baj, hogy a tatai ideg elme osztályt és a szülészetet, azt a hasonszőrű múltu elvbarátaid MSZP-SZDSZ-es liberális köcsög szarjankók megszüntették anno a gengszter váltás idején. Mert a mostani ideg elmebajos kitöréseidet, ott akkor és most biztosan tudták volna kezelni a magas szintű orvosi ellátás keretén belül. Állítólagos orvos létedre (de lehet, hogy te is csak egy álmentős orvos vagy) akut skizofrén tüneteid vannak ilyen, elme állapotodban szerintem nem szerencsés, hogy az Únióban te képviseled a Magyar Embereket enyhe tudat hasadássál és hazaárulási hajlammal. Jó lenne, ha magadra is fordítanál egy kis figyelmet és diagnosztikát és rájöhetnél, hogy determinált vagy ideg-elme kategóriában.
El mehetnél már te is a jó k@rva nénikédbe, akit utálunk mint szart, a Magyar emberek többségének árulóját és elárulóját.
Válaszolok
Ottó 2020-07-25 11:40:51
Mi van hülye picsa?? Nem tetszik a rendszer? Mert nekem már igen-igen tele van a tököm veletek. Végre már definiálhatnátok már, hogy mi is az jogállamiság amit egész Európára egységesen le lehet képezni és az egységesen vonatkozna minden kire. Meg már azt meg kellene mondanotok, hogy mik azok az Európai értékek amiről hadováltok rendszeresen és hivatkoztok és egységesen mindenkinek be kellene tartani az Únióban, mert amit ti műveltek balliberális sz@rjankó brüsszelitaként az nem igen lehet európai érték csak egy égbe kiálltó hazaárulás aminek büntetési tételének kellene, hogy legyen. Tudod léteznek axiómák, de ti ilyeneket nem tudtok felállítani, mert csak csúsztattok és állandóan hazudoztok. El mehetnétek már a bús picsába.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?