Blogolj!

Molnár Csaba bekattant: „Orbán egy icipici fiúcska, esik-kel Brüsszelben”


A gyurcsányista viccpolitikusnak agyára ment, hogy a magyar miniszterelnök hatalmas győzelemmel zárta az uniós csúcsot. A konokul kígyózó DáKó-párti brüsszelita azt hazudja, Orbán Viktor egy lúzer, „egy bumfordi kis valaki”. És Lipótmező nyitva van-é?

Fotó: MTI

Messzire gurult a gyógyszere az őszödi böszme kígyózó puszipajtásának, a politikai tehetségtelenségét bárgyú vigyorgással leplezni igyekvő Molnár Csabának. A DáKó-párt brüsszelitája zajos balos médiahakniba fogott, miután a magyar miniszterelnök lenyomta Európa vezetőit a helyreállítási alapról és a következő hét év EU-költségvetéséről szóló uniós csúcson, mint agyafúrt paraszt az ásót.

Orbán Viktor ugyanis elérte, hogy Magyarország 3 milliárd euróval több pénzt kapott, mint amire előtte számítani lehetett. Továbbá „felvizezték” a jogállamiság furkósbotját, azaz kimondták, az uniós támogatások nem köthetők össze olyan politikai és ideológiai feltételekkel, mint a jogállamiság, illetve a bevándorlás kérdésének megítélése. Nem mellesleg Angela Merkel német kancellár ígéretet tett rá, hogy a német elnökség alatt, tehát 2020 végéig lezárják a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikkelyes boszorkányüldözést.

A nemzetközi sajtó is Orbán diadalmenetéről ír, a balliberális-sorosista többségű Európai Parlament közben a jogállamisági ütőkártyája elvesztése miatt sivalkodik éktelenül, és – naná – a Magyarországról delegált ellenzéki EP-képviselők is csúcsra járatják a hisztit, miközben képtelenek leszállni a hazugságbicikliről. A sajátos szégyenversenyben győztesnek hirdethetjük ki a gyurcsányista Molnár Csabát, aki olyannyira fullba tolja a kretént, amivel még a bukott nemzeti elkúrót vagy az Orbán-gyűlölettől vöröslő feleségét is kenterbe veri!

Az ATV-ben ugyanis azt állította, Orbán Viktor semmit sem ért el Brüsszelben, mindenben vereséget szenvedett (azaz nincs pluszpénzt, sőt, Gyurcsány Fletó tizennégy éve másfélszer ennyit lobbizott ki az országnak, és igenis bekerült a jogállamisági feltétel a támogatási rendszerbe stb.), majd idehaza „nettó hazugságokat” mond. Szerinte a magyar miniszterelnököt „nem veszik komolyan, nem egy befolyásos európai politikus: volt egy hatalmas meccs az asztalnál, amit Orbán a 72. sorból nézett, és senki nem volt kíváncsi a véleményére”. Hozzátette még, „nem is zseniális egyébként a fiú (sic!), láthatóan esik-kel ebben az uniós intézményrendszerben; fogalma nincs, hogy ott mi történik”. Végezetül azt is kifejtette, normál világban a kormányfő lemondana, mert – úgy látja – nem tartotta be a parlament által rá szabott feltételeket: „próbált egy ócska zsarolást, és kiderült, hogy ő ehhez icipici fiúcska (sic!), hogy ő ezt a zsarolást ezen a rendszeren át tudja vinni”.

A Molnár-show a Klubrádióban sem hagyott alább, ott elővezette, miszerint a kormánypárti sajtó és közvélemény, de, néha még az ellenzéki média egy része is úgy állítja be, hogy Orbán zseni, ő ezt el is hiszi magáról, „miközben az emberünk nem az, hogy nem zseni, hanem épp ellenkezőleg, egy igazi bumfordi kis valaki (sic!), aki ott esik-kel, de eredményt soha nem ér el. Ebben teljesen igaza van a holland miniszterelnöknek, aki azt mondta, hogy háttérzaj...”

Hogy Gyurcsány béna csicskása párhuzamos valóságban él, és a polmaffiában bevett szokás szerint hazudik „reggel, éjjel meg este”, az nem is lehet kérdéses. Ezzel együtt is megvan a diszkrét bája, hogy a balliberális fiók egyik legéletlenebb bugylibicskája ilyen szánalmas, stílustalan és ízléstelen kirohanásokra ragadtatja magát. Ha a tükörbe nézne, valóban láthatna egy bumfordi kis valakit, aki addig erőlködött, míg konkrétan összeszarta magát. Erre a trágyadombra pedig nem kíváncsiak a magyarok.

A kutya ugat, a karaván meg köszöni szépen, jól van, és halad.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98078/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,DK,Európai Parlament,Európai Unió,gazdaság,Gyurcsány Ferenc,jogállamiság,költségvetés,kormány,Molnár Csaba,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-25 17:41:30
Csabikám te egy elefántos méretű szar kupac vagy az út mentén, amit elfelejtettek letakarni lapu levéllel. Nem sokára a ganajtúró bogarak el fognak takarítani téged, hogy nyomaidban sem fogsz fenn maradni.
Válaszolok
Ottó 2020-07-25 10:26:03
Molnár szarjankó csabika. Kisfiam ahogy cikben szereplő mocskos képed elnézve szerintem te fenn vagy valamilyen kemény szeren amiről le kellene minél előbb jönnöd már mert előbb vagy utóbb te is kígyózni fogsz, mint a gyurcsótány feri. Dá-kó párti tahó ,bunkó te vagy kis gyerek és még annál is kisebb. Te a büdös életbe sem fogsz és tudsz Viktor nyomába lépni mert akkora szar alak vagy mint ide Vlagyivosztok. Elmehetnél már a brüsszelita jó k@rva nénikédbe már.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?