Blogolj!

Ősszel új támadássorozatot indíthatnak Gyurcsányék hazánk ellen


Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Magyarország és Lengyelország amellett, hogy komoly pénzösszegeket szerezett a 2021-2027 közötti keretköltségvetésből, még sikeresen meg is védte nemzeti büszkeségét az európai uniós csúcson.

Ez pedig persze, - ahogy lenni szokott, - egyből csípte az ellenzék szemét és kígyót-békát kiabáltak Orbán Viktorra, na meg a sikeres megállapodásra. Mert hát sajnos még mindig ott tartunk, hogy ahelyett, hogy örülnének egy ilyen sikernek, Gyurcsányék sokkal inkább egy olyan uniós megállapodásban reménykedtek, ami pénzügyileg és politikailag is megbünteti hazánkat.

Meg kell hagyni, elég szép kis párost alkot Gyurcsány és felesége, hiszen míg előbbi itthon, addig utóbbi Brüsszelben tett meg mindent azért, hogy elvegyék a hazánknak járó forrásokat, valamint hogy megbélyegezzék Magyarországot.

Persze, – mint azt a mellékelt ábra is jól mutatja – csúnyán pofára estek, és most a sebeiket nyalogatják. Bár ez az ő helyükben még érthető is, hiszen amellett, hogy Magyarországnak 1000 milliárd forinttal több pénzt sikerült kiharcolnia a tervezettnél, még a bevándorláspártiak által kiprovokált, igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárás megszüntetésére is ígéretet kapott hazánk.

Na persze nem kell attól „tartanunk”, hogy ezek után szépen csendben háttérbe vonulnak és letesznek a hazánk elleni áskálódásról. Ezzel kapcsolatban Varga Judit is nyilatkozott egy, a Magyar Nemzetnek adott interjújában, melyben úgy fogalmazott:

„Kizártnak tartom, hogy egy csatavesztés után feladnák a küzdelmet. Arra számítok, hogy ősszel egy új, minden eddiginél keményebb, gátlástalanabb támadássorozat veszi kezdetét. Ebben a magyar ellenzéki EP-képviselők oroszlánrészt fognak vállalni: eddig sem a magyar érdekeket képviselték Brüsszelben, hanem Brüsszel érdekeit Magyarországon, ez aligha fog változni. Nyilván megpróbálnak majd úgy tenni, mintha az Európai Tanács következtetései meg sem születtek volna, és folytatni fogják a jogállamisági mechanizmusok kiépítését és működtetését”

Nos, úgy gondolom, hogy nehéz lenne vitatkozni az igazságügyi miniszter tűpontos szavaival, persze nem is kell. Helyette inkább jobban tesszük, ha felkészülünk a baloldal újabb támadásaira…

(Borító: hirtv.hu)

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/98052/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,eu,Gyurcsány Ferenc,költségvetés,Magyarország,Varga Judit
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-27 19:46:18
Gyurcsótány szarjankó az lenne az igazi, ha az őszi szándékolt betámadásod előtt a klara pótló rusnya testű DÁ-KÓ párti elvtárs és barnődet támadnád be turulosan úgy virtigli magyaros módon, mármint háturul, ha van esetleg odáig beérő hajó köteles kis pöcsöd.
Válaszolok
Ottó 2020-07-27 19:39:01
Szopós szájú szájú a klara pótló redves és undorító testű nő imitátor repedt sarkú stupid picsa, ahogy elnézem csücsörítésed igen kicsi átmérőjű hímtag férhetne be a fényképen ábrázolt szájadba körül határolt átmérőbe. Ha ezt összevetem a gréczi kis és lankad pöcs vitéz médiáben megjelent hím tagjával akkor az talán éppen hogy belefér csücsörítésed benfoglaló keret méretébe. Klara pótló kinek nagyobb és férfiasabb a pöcse ferié, vagy a grécié!!??
Jó lenne, ha nyilatkoznál már enek a közérdeklődésnek számot tartó témában.
Válaszolok
Tünde válasza: Ottó bejegyzésére 2020-07-24 00:01:19
Vajpn őket hazaárulásért, különösen nagy kárt okozó.... mindenért nem kellene végre sittre vágni??? Meddig fognak elmenni, mikor lehetne végre kiiktatni ilyen alakokat a forgalomból???
Válaszolok
Ottó 2020-07-22 17:58:40
Tök jó a fotó amit mutatnak dákó párti elvtársnőről, mert úgy tűnik fotóról, hogy várja leszopásra az elvtársi párt levitézlett társa nyilvánosan mutogatott csökött kicsi pöcsét. Egy régebbi fotón lehet látni ennek a perszónának undorító test felületét. Ha körbe a testemen 21 f@szom lenne akkor sem dugnék ezzel az undorító ribanccal.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?