Blogolj!

Hamilton térdepeljen kukoricára


A sportolókat ildomos a sportteljesítményükről megítélni, a művészeket előadásaikről, dalaikról, a kőművest meg arról, ahogy házat épít.

Viszont nehéz csendben maradni, mikor Lewis Hamilton a Forma-1-es Magyar Nagydíj után azon kesereg, hogy nem sikerült rendesen megszervezni a BLM-térdelést a hétvégén.

Tényleg piszok nagy erőfeszítést igényel visszanyelni azt a cifra káromkodást, ami az ember nyelvére kívánkozik. A sokszoros világbajnok ugyanis a Sky Sportsnak sírta el bánatát.

Ebből a térdeléses cirkuszból már volt probléma Ausztriában is, mert az ottani futamon sem akart térdelni minden pilóta. Sőt, az orosz Danyiil Kvjat akkor azt mondta, azért nem térdel le, mert az ilyesmi szembemegy az orosz mentalitásával, ők ugyanis csak a haza, a zászló és isten előtt hajtanak térdet.

Carlos Sainz is kijelentette, őt ne presszionálja Hamilton, ő független személynek tartja magát, aki sohasem engedett semmiféle nyomásnak.

„Nincs ember vagy bármilyen körülmény, amely engem olyasmire kényszerítene, ami nincs az ínyemre.„

Viszont a rasszizmus elleni fellépéssel mindketten egyetértettek, ezért viselték a megkülönböztetés elleni küzdelem jelszavával ellátott fekete pólót. Amivel nincs is semmi baj.

Most a Magyar Nagydíj után a Hungaroringen történtekről nyilatkozott a futamot megnyerő Hamilton, aki sérelmezte, hogy a Magyar Nagydíj előtt nem volt egység a pilóták között: a térdeléses demonstrációról több versenyző elkésett, és nem is térdelt le mindenki közülük. Hamilton szerint elsiették az egészet, ennél komolyabb szervezésre lenne szükség, ráadásul kínosnak nevezte, hogy sok csapat nem állt ki az ügy mellett, és nem sikerült megfelelő időt találni a térdelésre.

Nem ez a kínos, hanem az, ahogy folyamatosan áldozatnak állítja be magát. Gyomorforgató, hogy mások – mint Kvyat vagy Sainz, akik ugyanúgy kiállnak a saját eszméik mellett – viselkedését úgy magyarázza, mintha őt akarnák most is rabszolgasorba kényszeríteni. Mintha el lenne nyomva az F1-ben. Mindenki ellene van. Holott ő is ugyanolyan, mint a többi. Se több, se kevesebb. És ezt kéne megtanulnia.

Abba pedig bele sem szeretnék gondolni, hogy valaki a Himnuszunk alatt George Floyd emlékére térdel. Na azt adja meg a MAGYAROK ISTENE!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97937/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-25 17:08:00
Ez a hamilton nevű köcsög nigger tevékenysége csípi a szemeNem igaz, hogy még mindig nem látják be a bevándorlást támogató úniós szaralakok és politikusok, hogy az illegális bevándorlástól nem lehet semmi féle gazdasági és politikai előnyt elvárni. Ezeket gyütt-menteket vissza kell zsuppolni oda ahonnan jöttek. Ezek az állatok nem képesek integrálódni új élőhelyük környezetében. Nem hajlandók elsajátítani az adott ország nyelvét, ezáltal tisztességes munkát nem tud vállalni, marad bűnöző életmód (kábítószer terjesztés, fogyasztás, rablás, prostitúció és egyéb erőszakos cselekmények stb.) és a NOGO zónás élet, ahol magasan leszarják az adott ország törvényeit és együtt élési szabályait. Ezeket az állatokat csak is fizikális kényszerrel lehet észre téríteni és kitoloncolással. Várom már, hogy pl.: a magyar határon mikor lövik le az első egyik gyütt-mentet, mert migráns simogatással szerintem nem lehet eredményt elérni. A Rimini erőszak csak fokozza és állandósítja az utálatomat és ellenérzésemet ezen állatok ellen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Magyarországra honosított integrálódott bevándorlók ellen is ugyan úgy éreznék. lásd. : nagyobb népességgel élnek nálunk hollandok. kínaiak, vietnámiak, görögök, afrikaiak. Ezeknek az állatoknak ne, hogy már építsünk börtönöket az állampolgárok adójából. Az arab világba (közel kelet) érdekes módon nem tolonganak az illegális bevándorlók, mert ott az adott állam törvényei ellen szegülőket pénzügyi és fizikális eljárások alkalmazásával ( kövezés, végtag vesztés, kivégzés) fenyegetik, ha nem tartják be az adott ország törvényeit és az együtt élés szabályait. Nálunk ezt miért is nem lehet bevezetni???!!!! Pedig előbb utóbb nem lesz más választásunk, mert a fejünkre fog nőni ez a gyütt-ment sisire sáska had. Megy a nagy nigger babusgatás, hogy minden nigger élete számít. Menjenek már ezzel a jó kurva nénikéjükbe az ezt hirdető köcsög szarjankó politikusok. Hát hogy van ez a niggeré számít az európaié meg nem akinek életét a niggerek veszik el, vagy foszják ki vagyonából. Akkor meg azt mondom, inkább vesszen a nigger mint Én vagy a családom. Aki meg behódol nekik azok csak csókolgasság a niggerek cipőjét vagy le is szophaják őket. Én azt mondom, hogy minden ember élete számít, leg jobban pedig enyém és családomé. A gyilkoló, erőszakoskodó, fosztogató nigger, meg illegális bevándorlóra a törvény maximális erejével le kell sújtani. Ha a kormányok nem fékezik meg az illegális bevándorlók terrorját, akkor nekünk kell kezünkbe venni családjaink védelmét, alapfokon test ápolókkal. Szükség esetén fokozni a gyütt-mentek kiszorítását akár fizikai erőszak alkalmazásával. Magyar Országon törvényt kellene alkotni arról, hogy ha a liberális szarjankók és politikusok illegális bevándorlót akar beengedni az országba, akkor a bevándorló minden tettérét felelősséget vállalnak és állampolgári esküjük letételétéig életvitelük költségét biztosítják számukra, nem pedig a Magyar Állam.m.
Válaszolok
Ottó 2020-07-20 19:36:30
A balliberális komcsi szarjankó médiumok, most már tényleg elhúzhatnának végleg a k€rva anyjukba, mert amit ők művelnek, az minden határon túl megy. Mi az hogy minden fekete élet számít, mintha más népek és nációk nem élnének ezen föld kerekségen, akik ugyan olyan törődést és elismerést, megbecsülést érdemelnek, mint csak is a nigger ön imádók és ön pusztítók.
MINDEN ÉLET SZÁMÍT BŐR SZIN ÉS FELEKEZETI HOZZÁ TARTOZÁS NÉLKÜL EZT JÓL JEGYEZZÉTEK MEG. Ha nem így tesztek akkor önmagatok elpusztítóik lesztek, mert ebből a téves eszméleteitekből, Kína és India fog kijózanítani benneteket, egy közel- távoli időpontban. Hamiltonkám köcsög szarjankó elmehetnél már a önteltségeddel a jó kurva anyádba. Te egy erkölcsileg egy rasszista szarjankó vagy, mert nálad csak a nigger élet számít. Menjél már el a kurva anyádba.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?