Blogolj!

Az Ismerős Arcok nem tököl: per lehet Gyurcsányék ócska provokációjából


Ma sem maradunk ellenzéki böfögés nélkül. Most a DK-nak sikerült hatalmasat alkotnia.

Mintha egy szürreális világba cseppentünk volna, ahol a pofátlanság alaptartozék. Jó, mondjuk a DK-tól így sem áll messze, alapjáraton szeretik magukat leégetni, de amit most csináltak, az nemcsak szimplán ciki, hanem még kifejezetten sértő is.

Történt ugyanis, hogy feltettek a Facebook-oldalukra egy demagóg videót, ami a hazai egészségügyről szól, alá pedig sikeresen az Ismeretlen Arcok méltán népszerű Nélküled című dalát biggyesztették, és ahogy ők fogalmaznak: „megcsinálták a dal videóklipjét”.

Tetszik érteni: azt a dalt sikerült kiválasztani, amit minden jóérzésű magyar ember határon innen és túl egyként énekel és nem utolsó sorban szeret, Gyurcsányéknak pedig ezt is sikerült összemocskolniuk a saját baromságaikkal…

Nem is véletlen, hogy a zenekar egyből neki is esett a hazaáruló brigádnak, hiszen a dalt az engedélyük nélkül használták, arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva is elég ironikus és egyben pofátlan, hogy pont Feri és bandája nyúlja le a legendás dalt…. Úgy tűnik, mintha direkt provokálnának, és valószínűleg tényleg erről is volt szó, legalábbis másként ezt nem nagyon lehet értelmezni.

Az Ismerős Arcok énekese úgy nyilatkozott, nem örülnek annak, hogy "a nemzet összetartozását jelképező dalukat” Gyurcsány Ferenc pártja használja provokációra, miközben ő „annyifelé szakítja a nemzetet, ahányfelé csak tudja”. Ennyi. Nem is kell tovább ragozni.

A zenekar pedig jogi útra tereli a dolgot és mindent elkövet annak érdekében, hogy letiltassa Demokratikus Koalíció videóját.

Mi pedig kíváncsian várjuk a fejleményeket.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97941/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Ismerős Arcok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-07-20 20:42:13
Talán fletó megirigyelte a maszop videós fiaskóját? És ráadásul volt bőr a mocsok képén éppen ezt a számot felhasználni! A zenekar nagyon jól teszi, hogy bepereli ezt a szégyentelen nyikhajt. Ha valakinek nincs joga a nemzet, és az összetartozás szavakat a piás, büdös pofájára venni, akkor ő az, és a hazaáruló bagázs, aki kilóg a se..éből. Csatlakozom az előttem szólóhoz, mert ha agyonütnek sem értem, hogy van ebben az országban még mindig annyi agymosott hülye, aki erre a gazemberre és embereire szavaz?
Válaszolok
Ottó 2020-07-20 19:27:48
Ahogy el nézem ezt a mocskolódó szarjankó bandát mindegyikük közel 60 év alatt lehet és van. Ez a dákó párti fasz szopó buzi bandát éltető csipet csapat, ha eléri a 60 évet és amikor hol itt fáj és hol ott fáj állapotába fog kerülni, akkor rá fog döbbenni, hogy bizony, bizony a nyugdíjig még kőkemény 5 azaz ötévet kell még lehúzni. De elárulom nekik a tutit, hogy a dákó párti haverjaitok csinálták nektek ezt a plusz 5 év kényszer munkát mert a gyurcsótány, geci és a "liba tolvaj " libajnai jellemtelen szarjankó haverja a Magyar Emberek 2009 karácsonyi ajándékaként 2009-ben törvény erőre emelte a Magyar Parlamentben a nők és a férfiak egységes 65 éves nyugdíjba vonulási korhatárát, ami 5 és 7 év kényszer munkát jelent a Magyar Emberek számára. (ÉBREDJÉL MÁR FEL HÜLYE MAGYAR)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?